Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КОТОР 2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: КОТОР 2009

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
    Това не е за Garmin нали, защото като кликна на някой файл напправо ми го отваря в текстов формат и не мога да го сваля. Но е огромна вероятността аз пак да бъркам нещо
    Не знам защо не се отваря с MapSource. И при мен не иска. С Гугъл Земя няма проблем, показва и скоростта с която сме карали .

Ние минахме по първия маршрут - "София-Ниш-Крушевац-Кралево-Нови пазар-Беране-Подгорица" само че в обратен ред. Сърбия я минавахме по тъмно и между Нови пазар и малко след Крушевац беше малък ужас. Колкото до Черна гора - хартиената карта, която ни подариха остана в джипа, може Nik Nikolov да ви я даде ако ще е полезна. Като се консултирахме с един черногорец как да се приберем до София той на няколко пъти ми каза Бело поле-Подгорица да се кара много, много бавно. А за карането им - трябва да се пазите доста.

Успех и приятно прекарване!
    Георги Гатев

Коментар

Дааа, грешката е моя. Маршрутите са от София, но километрите са смятани от Ниш. Много груба грешка , ама щото нали GPS-а...... още от сега се почна

Е,то това си е в реда на нещата...

Какво ще кажеш за прибиране пак през Нашата Македония?!

Поздрави?
      търся си подписа....

Коментар

Първоначално публикуван от kro Преглед на мнение

ОК. Не се чуди. Трима сме със Змея + Светльо(ако се реши) = 4

П.П.
        Бойко в Созопол съм Внимавай малко. За кого ги пиша тия работи
        Ама сега ако ще те гоня по цялото черноморие няма да се разберем. Явно трябва да пусна тайните служби подир тебе

Коментар

Сега по темата. Явно на всички мнението и наблюденията са, че маршрута е натоварен и опасен. По тази причина почти съм избрал маршрута на Драго Nis-Prokupjle-Beloljin-Blace-Brus-Brzece-Rudnica-RasKa-Novi Pazar-Ribarice-Rozaje-Berane-Poda-Mojkovac-Podgorica-Cetinje-Budva-Kotor, като ако стигнем рано в Ниш може да продължим и да спим по пътя примерно в Prokupjle. Като гледам картите този път върви покрай границата, но се надявам да не е толкова натоварен. Километрите са най-малко, но като време сигурно ще е като останалите, щото няма как поне веднъж да не се загубим, но нали в това е романтиката.

churov пътеписа ти за Дубровник съм го чел няколко пъти и благодарности за информацията вътре в него.

Мони като гледам май наистина ще се върнем през Албания и после нашата Македония, че ми се дояде от онези големите кюфтета.

Като гледам май ще се съберем около 6-7 мотора, та в тази връзка ако някой иска да избере друг маршрут нямам против. Важното е на 16.07.2009г. да се съберем в Котор, където най-вероятно вместо ние да посрещнем Мони, той ще посрещне нас, ама пък както се казва най - накрая ще има "събрахме се".

Мони остави си Дубровник да го разгледаш с нас на 17.07.2009г., а на 16.07 стигни по-рано, наспете се с Преслав, че вечерта много ще разказвате и няма измъкване.

И един въпрос към всички пътували по маршруто - Как стоят нещата с табелите в Сърбия и Черна гора, в смисъл има ли ги достатъчно за да се ориентира човек и без оня GPS, дето само се лигави ?

Коментар

И един въпрос към всички пътували по маршруто - Как стоят нещата с табелите в Сърбия и Черна гора, в смисъл има ли ги достатъчно за да се ориентира човек и без оня GPS, дето само се лигави ?
            Има ги табелите Бойко, споко и в Сърбия и в Черна Гора Пътувал съм го само по табели.

И аз един въпрос. Кои сме тези 6 мотора?
            ______2
            Е = MZ

Коментар

Първоначално публикуван от go6o Преглед на мнение
              Е то една от основните цели са повечкото завои , поне за мен де )) ... всеки с предпочитанията си.
              Не и ,когато имаш да ,,покриеш'' не малко километри за деня на тесен път с доста сериозен трафик и не до там нормални водачи...
              PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
              КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
              0899187766

Коментар

Аз, ти, змея, go6o, t-mac, sete15 и сигурно още

Коментар

Аз със сигурност отпадам от това пътешествие. От 17 до 19 юли е рали България, а там съм в лекарската комисия.
                  С голямо нетърпения ще чакам снимки от пътуването, че в началото на август със сигурност ще мина по маршрута

Коментар

Аз съм сигурен участник, притеснението ми е, че мотора ми е подходящ основно за шосе и ако решите да кривнете от пътя, ще ми е трудничко.

Ако има сбирка в Сряда, ще дойда и ще се уточним.
                    HONDA CBF1000

Коментар

Сега по темата. Явно на всички мнението и наблюденията са, че маршрута е натоварен и опасен. По тази причина почти съм избрал маршрута на Драго Nis-Prokupjle-Beloljin-Blace-Brus-Brzece-Rudnica-RasKa-Novi Pazar-Ribarice-Rozaje-Berane-Poda-Mojkovac-Podgorica-Cetinje-Budva-Kotor, като ако стигнем рано в Ниш може да продължим и да спим по пътя примерно в Prokupjle.

В Брзече от западната страна на хотел "Юниор" (много скъп) е кучата за одмор на Вицко. За 20 евро на стая може дя приюти 10-12 души.Оттам не пропускайте горе курорта КОПАОНИК!! Мотористите ще изпитат истинко удоволствие при спускането към Рудница Рашка. При обиколката на Которския залив някъде по средата посетете!!! рибния ресторант Стари Млин.
                      Приятно. Вози!

Позволявам си това за прочит http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=22401

Коментар

Симеоне и твоя пътепис съм го чел и е много, много добър. Особено частта за Черногорската полицайка . Сега ровейки се в интернет виждам колко места има за обикаляне. На Которския залив риба със сигурност ще се яде и дано намерим този ресторант Стари Млин.

sete15 по този маршрут на отиване със сигурност има участъци от по няколко километра без асфалт. Поне така е било миналата година, когато Драго е минавал от там. Другите места с кофти настилка ще са в Албания. Като цяло гледам на картите, че има път.

Коментар

sete15 по този маршрут на отиване със сигурност има участъци от по няколко километра без асфалт. Поне така е било миналата година, когато Драго е минавал от там. Другите места с кофти настилка ще са в Албания. Като цяло гледам на картите, че има път.

... и да няма такива участъци, ние със сигурност ще ги търсим и намерим , ако GPS-a на Бойко сам не ни заведе
                          ______2
                          Е = MZ

Коментар

.... На Которския залив риба със сигурност ще се яде и дано намерим този ресторант Стари Млин......
                            Stari Mlin няма как да не го намерите - на пътя е и е страхотен ,но за риба Пробвайте това ,,Tiha nochu’’ (N42 26.647 E18 45.846 ) - най-доброто в ряйона ,след проведените задълбочени тестове
                            PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                            КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                            0899187766

Коментар

+ още един, аз, който въобще не се чуди, но не знам дали работата ще го позволи...
                              You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

Аз, ти, змея, go6o, t-mac, sete15 и сигурно още
                                :-))
                                Жени приемате ли?
                                Life is short, break the rules, forgive quickly, love honestly, laugh easy, ride often, ride free and never regret anything that makes you smile!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X