Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2012 - Кой на къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 2012 - Кой на къде?

И аз мисля (ще) да направя сефтето. Тръгвам от Павликени и крайната ми точка е Москва, като още не сьм решил откьде ще мина. Помощ за трека ще тьрся ТУК вьв форума. Ще бьде шоу, защото няма да имам много време, а трябва да купя мотор и взема А категория. Ще се радвам да не сьм сам, ако има и други колеги с крайна точка Москва, или преходна такава разбира се.
    HONDA XL650

Коментар

Това е и мен ме запалиха тук от форума и вече 3 моторетки пред нас (планирам 4та) , само гледам снимки и чета разни материали за пътувания. Това е голяма краста, хване ли те ... и си цял живот пътешественик (а жената ако иска да мрънка)
      Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
      Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
      Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Събрал съм вече доста информация за следващото мото-приключение.Тур по коритото на перловската река(в София).Очертава се вълнуващо пътешествие с много емоции и барбекю по пътя.Търся съмишленици!

Коментар

Първоначално публикуван от tozzidozzi Преглед на мнение
          Тур по коритото на перловската река(в София).
          По канала ? Добре, хайде
          ______2
          Е = MZ

Коментар

Че то там си е за леко ендуро, идвам с КТМ-а

Коментар

Вие хора, освен че нямате сърца, явно нямате и обоняние

Коментар

Събрал съм вече доста информация за следващото мото-приключение.Тур по коритото на перловската река(в София).Очертава се вълнуващо пътешествие с много емоции и барбекю по пътя.Търся съмишленици!
                За кога става въпрос, звучи примамливо?
                Черпете ме, не ме щадете!

Коментар

Аз не се шегувам!Ще има с нас и телевизионен екип за да заснеме събитието.
                  Екшън и мото задачи по пътя..Барбекю и концептуални идеи.Кратък мото-базар с томбола и други.Без светофари и пернишки голфове.И повярвайте ми ,не е толкова страшно.Като дете редовно падах в реката гонейки топката около стадион "Септември".Време–късна пролет(ако има такава).

Коментар

Е, аз отпаднах
                    Успех.
                    ______2
                    Е = MZ

Коментар

Хитреци! Искате по пътя на Благоуханието да избягате от почти непреодолимата неподвижност, постигната от човечеството в стремежа му към по-голяма мобилност Карайте в реката, таман ще умиете маторите и няма да прегряват
                      Gnome Rhone AX2 800 1938
                      Yamaha XT600Z 1VJ 1986
                      Husqvarna Te 510 1989
                      Argvmentvm ad novitatem

Коментар

Мен л@на не ме плашат, ако ще се кара из центъра на София без да ни гони полиция съм на линия

Коментар

Аз не се шегувам!Ще има с нас и телевизионен екип за да заснеме събитието.
                          Екшън и мото задачи по пътя..Барбекю и концептуални идеи.Кратък мото-базар с томбола и други.Без светофари и пернишки голфове.И повярвайте ми ,не е толкова страшно.Като дете редовно падах в реката гонейки топката около стадион "Септември".Време–късна пролет(ако има такава).
                          Щом е за пролетта аз съм ЗА

Коментар

Хора, това ли са ви дестинациите за 2012 година? По Перловска река?!?!?
                            Някой за по-далечко няма ли?
                            http://www.youtube.com/watch?v=sIRTr...layer_embedded
                            Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                            Златомир Попов - Forry

Коментар

Има има и за по далечко ама още избистряме кога и колко

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                                Има има и за по далечко ама още избистряме кога и колко
                                Аз продължавам да търся "с кого"

Сега приятелката ми ме пита: "Какво има в Магадан, че всички ходят на там?"
                                Нямах отговор на този въпрос ... защото и аз незнам!
                                Последно редактирано от Faca; 18-01-12, 23:38. Причина: допълнение
                                Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
                                Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
                                Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X