Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Родопи 2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Родопи 2011

Първоначално публикуван от ili4 Преглед на мнение
    ......Като ще се провокираме - Вики, ти без Бойко ли ще идваш?
    ДА, но с Борко...

А за агнето вече не помня, да давам ли имам, да взимам ли...няма значение, винаги мога да се явя поне спонсор с едно агне на тая експедиция.
    Само едно условие имам, да ми върнете после ашиците...

Коментар

Ванка, понеже и аз не помня, ще се включа с половината спонсорство, ама да видим първо как ще са датите, а после с кого ще ходя

Коментар

Мръвката е осигурена , остава Събин да направи трасето така , че хубаво да загреят скарите , той знае за какво става въпрос. И за да има какво да се мери , аз ще се престраша да си ги премериме с него , моторите разбира се.
        В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
          Мръвката е осигурена , остава Събин да направи трасето така , че хубаво да загреят скарите , той знае за какво става въпрос. И за да има какво да се мери , аз ще се престраша да си ги премериме с него , моторите разбира се.
          Почна се!

Коментар

Явно някой хора все пак ще си носят ролетките
            Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Събине , така направи трасето , че от фурните да замирише на изгорело ......
              В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                Само на палатки е идеята, но БГ е малка и който не иска да спи на палатка ще се вози до хотел и обратно, но и ще изпусне по голямата част от купона

Що се отнася до трасето ще е такова, че да се минава със Subaru Outback. Дали ще можете да минете всички с моторите не се наемам да гарантирам

Където имам информация мога да пусна и по някой шорткът за по напреднали. Трасето няма да е карано преди това и може да се окаже някъде "дърво", но ще се правим някъкси - нали сме адвенчъри

Планирайте да се групирате по около 3-ма като поне един трябва да има GPS за да му се качи трак и да може да води останалите от групата. Не се наемам да организирам каквото и да било различно от маршрута, защото съм си патил достатъчно

Като измисля датите ще ги публикувам.
                Ако ни се стори малка родината, не пречи да налазим и "Гръцките Родопи".
                още за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home

Коментар

Мъча се да прокарам една идея, наречена " Мовмент ", или Придвижване, което по Ви допада.
                  Една огромна опашата експедиция с изчакване на всеки неравностоен уастник е неудобство и за двете страни.
                  Защо не го наречем, Придвижване Родопи 2011. Нека са фиксирани точките на нощувка, и няколко примерни маршрута, пък всеки ще се яви само на вечерите, в които успее и ще се придвижва в групите дето му пасват на уменията.
                  Така ако участниците се движат по различни маршрути, но в ограничен периметър Родопи, който е до 100 километра, един ще снима Чудните мостове, друг ще превзема екстрими, пък за вечеря, кой както успее.
                  Така лесно може да се организира сервизна и медицинска помощ, все ще има някой наблизо. Някой може да не участва от начало до край, но ще е бил в Мовмента. Това в определен смисъл е и културно събитие.

Ако сработи това явление, лесно могат да се разширят мащабите в 2012 Живот и Здраве.
                  Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                    ДА, но с Борко...

А за агнето вече не помня, да давам ли имам, да взимам ли...няма значение, винаги мога да се явя поне спонсор с едно агне на тая експедиция.
                    Само едно условие имам, да ми върнете после ашиците...
                    Да взимаш, да взимаш
                    Тануцо забавя, но не забравя
                    Живот и здраве го има едното агне
                    Per aspera ad astra.

Коментар

Ей то взе да придобива много серьозен оттенък, ще трябва да събирам за кросови гуми

Коментар

Интригата изглежда е между КТМ и БМВ.
                        Собствениците на японска техника май само безпристрастно ще наблюдаваме измерванията.
                        Ванката със сигурност има лазерна рулетка.
                        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap
                          Интригата изглежда е между КТМ и БМВ.
                          Защо?
                          Ride to arrive.

Коментар

Ами, че то ако Ванката ще "мери",може спокойно и ние с японките да се включим, той ще е на наша страна, нали и той е с японче.

Коментар

Ей колеги идеята е страхотна супер дори, включвам се и аз с удоволствие стига да съм свободен.
                              Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen WR Преглед на мнение
                                Защо?
                                Защото е ясно, че с японките сме с половин ден пред "интригата"

Ник, много меко го направи. Ами къде ще си ги мерим

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X