Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Родопи 2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Родопи 2011

Зависи от лагера на КТМ и колко са корави....
    You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

И аз бих се включил в тази разходка.
      BMW F800GS

Коментар

И аз бих се включил,и ако може да е само на палатки ще бъде супер!
        Ако не може да го измислим,така че да има и двете възможности.

Коментар

Само на палатки е идеята, но БГ е малка и който не иска да спи на палатка ще се вози до хотел и обратно, но и ще изпусне по голямата част от купона

Що се отнася до трасето ще е такова, че да се минава със Subaru Outback. Дали ще можете да минете всички с моторите не се наемам да гарантирам

Където имам информация мога да пусна и по някой шорткът за по напреднали. Трасето няма да е карано преди това и може да се окаже някъде "дърво", но ще се правим някъкси - нали сме адвенчъри

Планирайте да се групирате по около 3-ма като поне един трябва да има GPS за да му се качи трак и да може да води останалите от групата. Не се наемам да организирам каквото и да било различно от маршрута, защото съм си патил достатъчно

Като измисля датите ще ги публикувам.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
            Само на палатки е идеята, но БГ е малка и който не иска да спи на палатка ще се вози до хотел и обратно, но и ще изпусне по голямата част от купона ...
            Имам бойлер за топла вода.Достатъчно туби за вода...генератор за ток 220в...така че....
            П.П.В пикапа има място за какво ли не...

Коментар

Да минете и през мен да ударите по едно рамо
              Със себе си съм имал повече проблеми,
              отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
              Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508

Коментар

И да метнат по една торба цимент на струговете

Коментар

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
                  Ама тунинговани ДР Биг не се приемат. А ся да те видА.
                  ми...то може и с другия струг с кардана,ама трябва да му намеря 190-ка кросова-задна...айде сега па тебе да те видя

Поздрави,
                  търся си подписа....

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
                    Имам бойлер за топла вода.Достатъчно туби за вода...генератор за ток 220в...така че....
                    П.П.В пикапа има място за какво ли не...
                    Генератор нямаш Жорка! Имаш "генератор")) Аз обаче имам))
                    И аз съм навит като смок в кошница за подобен трип
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

И аз съм навит да се позабавляваме. Нали приемате и дърти кошници, да ви накъсат карданите
                      Само палатка, хотелите са за пластмасарите
                      Ако не си носим цялото оборудване с нас по моторите, къде му е адвенчъра. Аз съм си направил валандара да се събира в куфара, имам палатка, чувал и подвижен душ, друго ми не требе
                      Нека да има и правило - мотори под 200 кг и с по-малко от два цилиндъра не се приемат. Нали ще е стругарско каране, иначе всички имаме леки мотори, ама няма да се излагаме я.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                        И аз съм навит да се позабавляваме. Нали приемате и дърти кошници, да ви накъсат карданите
                        Само палатка, хотелите са за пластмасарите
                        Ако не си носим цялото оборудване с нас по моторите, къде му е адвенчъра. Аз съм си направил валандара да се събира в куфара, имам палатка, чувал и подвижен душ, друго ми не требе
                        Нека да има и правило - мотори под 200 кг и с по-малко от два цилиндъра не се приемат. Нали ще е стругарско каране, иначе всички имаме леки мотори, ама няма да се излагаме я.
                        Дано да се шегуваш с тази иде... така автоматично отпадат хора с Биг-овете,Тенере-600,Доминатор,ХР-600,ДР-600,ТТР-600 и т.н.,нали идеята е все пак тежки-за мен това автоматично означава,че е всичко над 150кг.(въпреки,че ХР-а е под тази граница),но в края на краищата иде реч за ФЪН,та в този контекст-кой с ккаквото се чувства ок.

Поздрави,
                        търся си подписа....

Коментар

Трасето ще е за тежки ендура. Тези с леките ще им е безинтересно. Който не си носи нещата на мотора ще си понесе бъзиците след това

Коментар

Не, не се шегувам.
                            Влез в раздела за хард ендурото и гледай с какво карат момчетата с по-малко финансови възможности.
                            А трасето смятам, ще е тип "добруджанска магистрала".

Коментар

Да са живи и здрави момчетата да си карат каквото ги кефи,а иначе съм влизал достатъчно в ендуро раздела и съм виждал с какво "вършеят" момчетата,но това не ги прави леки тези мотори. Не знаех,че на "ДР Биг" му "викат" лек ендуро мотор,а освен това какво?-някое от тези момчета ще иска да дойде,а ти ще му кажеш-тцък,не ставаш за тука?!
                              търся си подписа....

Коментар

На никого нищо няма да кажа, но
                                Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                                Тези с леките ще им е безинтересно.
                                Добре де, без значение броя на цилиндрите. Ако искаш ела с ЦБХ-а

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X