От: Родопи 2011

Зависи от лагера на КТМ и колко са корави....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Родопи 2011
Свий
X
-
Само на палатки е идеята, но БГ е малка и който не иска да спи на палатка ще се вози до хотел и обратно, но и ще изпусне по голямата част от купона
Що се отнася до трасето ще е такова, че да се минава със Subaru Outback. Дали ще можете да минете всички с моторите не се наемам да гарантирам
Където имам информация мога да пусна и по някой шорткът за по напреднали. Трасето няма да е карано преди това и може да се окаже някъде "дърво", но ще се правим някъкси - нали сме адвенчъри
Планирайте да се групирате по около 3-ма като поне един трябва да има GPS за да му се качи трак и да може да води останалите от групата. Не се наемам да организирам каквото и да било различно от маршрута, защото съм си патил достатъчно
Като измисля датите ще ги публикувам.
Коментар
-
Имам бойлер за топла вода.Достатъчно туби за вода...генератор за ток 220в...така че....Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнениеСамо на палатки е идеята, но БГ е малка и който не иска да спи на палатка ще се вози до хотел и обратно, но и ще изпусне по голямата част от купона
...
П.П.В пикапа има място за какво ли не...
Коментар
-
Да минете и през мен да ударите по едно рамоСъс себе си съм имал повече проблеми,
отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508
Коментар
-
ми...то може и с другия струг с кардана,ама трябва да му намеря 190-ка кросова-заднаПървоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнениеАма тунинговани ДР Биг не се приемат. А ся да те видА.
...айде сега па тебе да те видя
Поздрави,търся си подписа....
Коментар
-
Генератор нямаш Жорка! Имаш "генератор"Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнениеИмам бойлер за топла вода.Достатъчно туби за вода...генератор за ток 220в...така че....
П.П.В пикапа има място за какво ли не...
)) Аз обаче имам
))
И аз съм навит като смок в кошница за подобен трип
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
И аз съм навит да се позабавляваме. Нали приемате и дърти кошници, да ви накъсат карданите
Само палатка, хотелите са за пластмасарите
Ако не си носим цялото оборудване с нас по моторите, къде му е адвенчъра. Аз съм си направил валандара да се събира в куфара, имам палатка, чувал и подвижен душ, друго ми не требе
Нека да има и правило - мотори под 200 кг и с по-малко от два цилиндъра не се приемат. Нали ще е стругарско каране, иначе всички имаме леки мотори, ама няма да се излагаме я.
Коментар
-
Дано да се шегуваш с тази идеПървоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнениеИ аз съм навит да се позабавляваме. Нали приемате и дърти кошници, да ви накъсат карданите
Само палатка, хотелите са за пластмасарите
Ако не си носим цялото оборудване с нас по моторите, къде му е адвенчъра. Аз съм си направил валандара да се събира в куфара, имам палатка, чувал и подвижен душ, друго ми не требе
Нека да има и правило - мотори под 200 кг и с по-малко от два цилиндъра не се приемат. Нали ще е стругарско каране, иначе всички имаме леки мотори, ама няма да се излагаме я.
... така автоматично отпадат хора с Биг-овете,Тенере-600,Доминатор,ХР-600,ДР-600,ТТР-600 и т.н.,нали идеята е все пак тежки-за мен това автоматично означава,че е всичко над 150кг.(въпреки,че ХР-а е под тази граница),но в края на краищата иде реч за ФЪН,та в този контекст-кой с ккаквото се чувства ок.
Поздрави,търся си подписа....
Коментар
-
Да са живи и здрави момчетата да си карат каквото ги кефи,а иначе съм влизал достатъчно в ендуро раздела и съм виждал с какво "вършеят" момчетата,но това не ги прави леки тези мотори. Не знаех,че на "ДР Биг" му "викат" лек ендуро мотор,а освен това какво?-някое от тези момчета ще иска да дойде,а ти ще му кажеш-тцък,не ставаш за тука?!търся си подписа....
Коментар
-
На никого нищо няма да кажа, но
Добре де, без значение броя на цилиндрите. Ако искаш ела с ЦБХ-аПървоначално публикуван от sabin Преглед на мнениеТези с леките ще им е безинтересно.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар