Само на палатки е идеята, но БГ е малка и който не иска да спи на палатка ще се вози до хотел и обратно, но и ще изпусне по голямата част от купона
Що се отнася до трасето ще е такова, че да се минава със Subaru Outback. Дали ще можете да минете всички с моторите не се наемам да гарантирам
Където имам информация мога да пусна и по някой шорткът за по напреднали. Трасето няма да е карано преди това и може да се окаже някъде "дърво", но ще се правим някъкси - нали сме адвенчъри
Планирайте да се групирате по около 3-ма като поне един трябва да има GPS за да му се качи трак и да може да води останалите от групата. Не се наемам да организирам каквото и да било различно от маршрута, защото съм си патил достатъчно
Само на палатки е идеята, но БГ е малка и който не иска да спи на палатка ще се вози до хотел и обратно, но и ще изпусне по голямата част от купона ...
Имам бойлер за топла вода.Достатъчно туби за вода...генератор за ток 220в...така че....
П.П.В пикапа има място за какво ли не...
Със себе си съм имал повече проблеми,
отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508
И аз съм навит да се позабавляваме. Нали приемате и дърти кошници, да ви накъсат карданите
Само палатка, хотелите са за пластмасарите
Ако не си носим цялото оборудване с нас по моторите, къде му е адвенчъра. Аз съм си направил валандара да се събира в куфара, имам палатка, чувал и подвижен душ, друго ми не требе
Нека да има и правило - мотори под 200 кг и с по-малко от два цилиндъра не се приемат. Нали ще е стругарско каране, иначе всички имаме леки мотори, ама няма да се излагаме я.
И аз съм навит да се позабавляваме. Нали приемате и дърти кошници, да ви накъсат карданите
Само палатка, хотелите са за пластмасарите
Ако не си носим цялото оборудване с нас по моторите, къде му е адвенчъра. Аз съм си направил валандара да се събира в куфара, имам палатка, чувал и подвижен душ, друго ми не требе
Нека да има и правило - мотори под 200 кг и с по-малко от два цилиндъра не се приемат. Нали ще е стругарско каране, иначе всички имаме леки мотори, ама няма да се излагаме я.
Дано да се шегуваш с тази иде... така автоматично отпадат хора с Биг-овете,Тенере-600,Доминатор,ХР-600,ДР-600,ТТР-600 и т.н.,нали идеята е все пак тежки-за мен това автоматично означава,че е всичко над 150кг.(въпреки,че ХР-а е под тази граница),но в края на краищата иде реч за ФЪН,та в този контекст-кой с ккаквото се чувства ок.
Не, не се шегувам.
Влез в раздела за хард ендурото и гледай с какво карат момчетата с по-малко финансови възможности.
А трасето смятам, ще е тип "добруджанска магистрала".
Да са живи и здрави момчетата да си карат каквото ги кефи,а иначе съм влизал достатъчно в ендуро раздела и съм виждал с какво "вършеят" момчетата,но това не ги прави леки тези мотори. Не знаех,че на "ДР Биг" му "викат" лек ендуро мотор,а освен това какво?-някое от тези момчета ще иска да дойде,а ти ще му кажеш-тцък,не ставаш за тука?!
Коментар