Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новият DR-Z4S на Suzuki.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новият DR-Z4S на Suzuki.

Ревю на АДВ-райдър. https://www.advrider.com/2025-suzuki...dy-4-anything/
    Опоределено е по-добър от Кавазаки 300 КЛХ и от Хонда 300 СРФ, пък е и 400 кубика.
    Интересно е, че електрониката, превключвателите и режимите за движение са абсолютно същите, като на моят 800 ДЕ. Много лесно и бързо се работи с тях, и не е нужно да ги търсиш, и да ровш из разни подпрограми на компютъра. Всичко се командва само с две копчета с палеца на лявата ръка. За такива, като мен, които хич не си падат по компютри и електроники това е абсолютен благодат.
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

Излязоха доста ревюта в последно време за дъргелчето.
    Загледах едно вчера на биг рок мото.
    Доста е подробен тоя и нямаше как да го изтърпя до край
    Научих някои подробности та беше пълна загуба на време.
    Например че е титаниеви изпускателни клапани, 2 свещи, бърз старт…

Обаче в общ план не открих нищо, което да ми промени виждането за модела, което и преди си беше положително.

Демек ако не го плащам аз между CRF и KLR със сигурност бих избрал DR-Z4S.
    Ако си го плащам сам както съм казвал не веднъж - тук има неща, за които предпочитам да не плащам.
    И тъй като KLR не се продава на този континент начина да не го правя си остава хондата

За дъргелчето аз такава цена е ясно,че няма да платя но който си го харесва тя едва ли ще бъде най-сериозната спирачка за покупката.

Все едно ако за тия пари аз можех да си купя DR650 тук.
    За много хора през 2025 да купиш карбураторен въздухар е нелепо.
    Обаче аз бих ги дал точно за него а не за DR-Z4S

А в нормалният свят дори не се налага да правят такъв избор понеже той се продава, при това резонно - с 2000$ по-малко.
    Враг усраине

Коментар

Не знам как са ви бензините там ма тук АЗ поне КАРБУРАТОР вече твърдо ПАС,карбуратор чистя със затворени очи вече,а баш такъв опит не ми трябва,да хвърлям аз ези/тура дали или всеки път като реша да го запаля…….ебаааго
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Аз от него мразя карбове вече,КТМа и той е карб ма не задьнва като това. Иначе ако има машина на която да вярвам то това е TW200 - само трябва да запали,после няма спиране

• Esper
        Esper коментира
        Редактиране на коментар
        Абе с дъргело имах и продължавам да имам някакви дребни проблемчета баш около карб-а.
        И не можах да ги оправя а опитвах. И трудно вече се намира човек, който знае к'во прави с такъв възел.
        Ама тоя дъргел е на 30 години.
        Да не мислиш, че инжектипляктура ще е в по-добро състояние даже след половината?
        Пукнат грош не бих заложил на такава вероятност

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        И аз ма едното до момента само проблеми ми дава за разлика от другото. Бавареца е инжекция,Веспата и тя не е карб и грам проблеми няма. КТМа и Ямахата са ми карб - КТМа задьнва ма трудно и още по-трудно се чисти,Ямахата как я оставя месец без да и източа карба и съм за пилотна игла,3 имам,чистя ги с поглед вече.

Ако трябва да отида до Панама и обратно,трябва ми нещо непретенциозно,тъпо и яко на бордюр……..съм с Ямахата,че на Веспата и малки аспиринчетата и ще ми я краднат,за черно не става. Ако искам да натисна копче и да запали то това е БМВто с инжекцията. Ако се чуствам приключенски настроен то това е КТМа с карбуратора си - това със сигурност знам,че мога да го загася,за палене и работене съвсем друга бира,кръстиш се изпикан,че не се знае дали ще запали за 5 секунди или за 55,пот се лее или от адреналин или от ритане ма пот ти казвам…….ташак няма.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X