Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КТМ 690 Enduro 2008-2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: КТМ 690 Enduro 2008-2009

Ето го и допълнението:

на горната стойка се монтира таблото и инструментите

ето така изглежда в полу-завършен вид.

Остава да пристигне само нова седалка,защото с тази след 550км онзи ден на откриването....

Поздрави,
    търся си подписа....

Коментар

Супер е станал!

Мони, каква му е комфортната скорост на асфалта? Разход?

Коментар

Леле станал е направо за завиждане, страхотен!

Коментар

Мотора е придобил чудесен ралиджийски вид, наживо също изглежда перфектно !

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
            Супер е станал!

Мони, каква му е комфортната скорост на асфалта? Разход?
            Събине бате,карах го и със 180,като през по-голямата част от времето поддържах 130-140км/ч(което му е комфортната скорост),за пробег от 320км.,заредих 16 литра,което прави разход от 5/100.На времето си правих експеримент-карах го със скорост 90-120 км/ч. и тогава ми даде разход 4,6/100 и мислех,че съм се объркал,но явно не съм....аз лично съм много доволен от това как се държи мотора с новия си облик,стабилен е при висока скорост и има достатъчно ФЪН.

@ ЗМЕЙ-Благодаря!,радвам се,че ти харесва

@Gichev-Благодаря!

Поздрави,
            търся си подписа....

Коментар

Браво Мони!

Е това е мерак. И се получава много добре - нямам търпение да го видя наживо...
              You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

Мони, роулбари и стойки за куфари няма ли да му накичиш? Така де, да придобие още по експедиционен вид.
                Не знам закъде го стягаш тоя дзвер, ама едва ли ще си носиш багажа в тази чантичка отзад на мотора и ранница на гръб.
                Страхотно е станал с доработките и ще те врънкам за едно кръгче, като се видим.

Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от ili4 Преглед на мнение
                  Браво Мони!

Е това е мерак. И се получава много добре - нямам търпение да го видя наживо...
                  Благодаря Илич!

Да,мерака ми беше(и все още е)много голям да го приведа в този "биткаджийски" вид. Остава да му пристигне седалката(вечния проблем),за която отново се погрижиха от Renazco Racing,както и да му измисля предпазители(crash guards) за резервоарите.

Тази седмица очевидно ще е дъждовна,но се надявам следващата да го видиш.

Поздрави,
                  търся си подписа....

Коментар

Да си призная и мен ме изкефи на живо. Много хард изглежда. Надявам се и на Сузуки-то да мога да му спретна такъв вид като го взема, че да мязаме баш на адвенчъри. Браво Мони.

Коментар

Първоначално публикуван от damian64 Преглед на мнение
                      Мони, роулбари и стойки за куфари няма ли да му накичиш? Така де, да придобие още по експедиционен вид.
                      Не знам закъде го стягаш тоя дзвер, ама едва ли ще си носиш багажа в тази чантичка отзад на мотора и ранница на гръб.
                      Страхотно е станал с доработките и ще те врънкам за едно кръгче, като се видим.

Поздрави.
                      Дамяне,кръгче/две/три...не знам дали ще ти стигнат?!(мотора е много зарибяващ) получаваш тутак-си.

Роулбарите ги умуваме със Сашо,но със сигурност ще има...ще ми се да са по-прибрани и елегантни...,та за това се моткаме.Мотора го стягам за далеееко...далееко(не този сезон обаче),но първо мотора ще мине през "близки" тестове.
                      Категорично ще има багаж,но това няма да са куфари,а ето този вариант,който вече е тестван:

Практиката показа,че може с много багаж,може и с много по-малко....както казах предстоят тестове,те ща са мерилото.

Поздрави,
                      Последно редактирано от Мони; 29-03-11, 17:09. Причина: правопис
                      търся си подписа....

Коментар

Дамяне,кръгче/две/три...не знам дали ще ти стигнат?!(мотора е много зарибяващ) получаваш тутак-си.

Леле, уредих се! Ще си взема фотото, да ме щракнеш, да се имам за спомен на оранжево возило.
                        А за платнените дисаги, абсолютно съм съгласен. Мисля и аз да си взема някакви такива, ако се засиля да пообиколя за няколко дни из планините с Ямашката, за багаж си е най-удобно с дисаги.

Коментар

Първоначално публикуван от damian64 Преглед на мнение

Леле, уредих се! Ще си взема фотото, да ме щракнеш, да се имам за спомен на оранжево возило.
                          А за платнените дисаги, абсолютно съм съгласен. Мисля и аз да си взема някакви такива, ако се засиля да пообиколя за няколко дни из планините с Ямашката, за багаж си е най-удобно с дисаги.
                          Договорено!!!

Дисагите,обаче не са платнени...противоводни,прахоустойчиви,а бе "яката работа"...можеш да прочетеш повече тук.

Поздрави,
                          търся си подписа....

Коментар

Първоначално публикуван от Мони Преглед на мнение
                            Благодаря Илич!

Да,мерака ми беше(и все още е)много голям да го приведа в този "биткаджийски" вид. Остава да му пристигне седалката(вечния проблем),за която отново се погрижиха от Renazco Racing,както и да му измисля предпазители(crash guards) за резервоарите.

Тази седмица очевидно ще е дъждовна,но се надявам следващата да го видиш.

Поздрави,

На снимките си е почти Dakar Replica - моя голяма слабост... но за съжаление при мен нещо такова ще си остане една "гаражна кралица".
                            Другата сряда идвам с големите обективи!
                            You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

Мони, ако ще правите ролбари запази формата и размера на триъгълника на големия адвенчър, че да ти стават чантичките ако искаш да ги ползваш с този мотор

Коментар

Имам въпрос относно 690 модела.

Моделът който е СМ има съвсем дребни различия по техданни от Оффроуд модела. По-малкият ход на задният ам, по-ниска седалка, и разлика в крайното предавателно число.

- това предавателно число, поради различията в скоростната кутия ли е? или е поради пиньоните,
                                - защо му е по-малък хода, когато амовете са аналогични на двата модела,
                                - има ли разлики в пластмасите? че това не го открих, и може ли чрез постаняве на капли 21/18 да се превърне в пълноценно ендуро?

Питам, защото търсенето на ендуро при мен още продължава, а сега ми предлагат 690 модел, но СМ.
                                Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X