Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Категории/типове мотоциклети според предназначението им

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Категории/типове мотоциклети според предназначението им

Има три модела КТМ690 , за кой от трите имаш преки наблюдения?

Прикачени файлове
    Последно редактирано от motor_men; 29-04-14, 10:29.
    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Мен ме интересува легален за движение по пътното мрежа супермото вариант. Но както вече писах няма предлагане втора ръка. Пак да попитам за мнението Ви за: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=173043
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Най-добро мнение може да ти даде собственика на мотора и автор на темата , според мен е добър мотор ,добри спирачки и окачване , става за леко придвижване по черен път.

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
          Има три модела КТМ690 , за кой от трите имаш преки наблюдения?

В тая тема се коментира само един, конкретен вид КТМ 690 - сипермото вариата!
          Ама то човек първо трябва да почете, да разбере за какво се коментира, па чак тогава да се юрне да пише!
          "Do not correct a fool, for he will hate you;
          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
            Ама то човек първо трябва да почете, да разбере за какво се коментира, па чак тогава да се юрне да пише!
            Добре, ама Дюк-а не е супермото варианта

Коментар

Най-добро мнение може да ти даде собственика на мотора и автор на темата , според мен е добър мотор ,добри спирачки и окачване , става за леко придвижване по черен път.
              Аз очаквам мнението на собственика, но понеже му е първи мотоциклет и не е имал до сега база за сравнение с други машини е логично да не го приемам на 100% и затова очаквам и други мнения.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                Пак не разбрах за кой от трите имаш преки наблюдения. KTM690 SMC и KTM690 Duke са съвсем различни като колесна база , ходова част и окачване. 690 Дюк е като лагерна количка , нисък , малък , късоходово окачване ,става само за хубав асфалт. KTM 690 SMC /супермото/ става за всичко , дългоходово окачване ,голям клиренс , и седалката е на 91см.
                А сега ти почети , за да разбереш кой модел се коментира.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                  Добре, ама Дюк-а не е супермото варианта
                  Пак не разбрах за кой от трите имаш преки наблюдения. KTM690 SMC и KTM690 Duke са съвсем различни като колесна база , ходова част и окачване. 690 Дюк е като лагерна количка , нисък , малък , късоходово окачване ,става само за хубав асфалт. KTM 690 SMC /супермото/ става за всичко , дългоходово окачване ,голям клиренс , и седалката е на 91см.
                  А сега ти почети , за да разбереш кой модел се коментира.
                  Ми де ще разберете я!!! То за да разберете трябва да се напнете да почетете а не само шарени картинки да гледате! Ама и аз ви уйдисвам на акъла да се пъна да пиша от шибания телефон дето ми прави номера....
                  Айде прочетете си хубаво темата отначало и спрете да дразните!
                  Дюк - мук, къде съм писал за друг КТМ освен за супермотото??? И линк съм дал по назад за тия дето са любители на картинки разглеждане а не на писане! И ако продължите да се инатите с тия 90см седалки, като се прибера след 9 и май в Сандански ще ви наснимам как седи на тоя КТМ момчето, което е минимум една глава по-ниско от мене, та да си разглеждате снимките а да не се пънете да четете!
                  "Do not correct a fool, for he will hate you;
                  Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Вече съм в Дупница. Утре ще търся мотоциклета-мечта.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                      Вече съм в Дупница. Утре ще търся мотоциклета-мечта.
                      ХА!! ....
                      Успех!

На връщане да минеш през наше село да се похвалиш и .... почерпиш.
                      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

В Дупница може и да не намериш такъв, ами поне отскочи до Сапарево така и така ти е близо

Коментар

Обиколих Дупница, Бистрица и Сапарево. Сега вече съм по-объркан от преди да започна да си търся мотоциклет.
                          ТоваHonda Vfr 800X Crossrunner

с какво предназначение е?
                          Това на живо не ми хареса:
                          • Yamaha Mt-03 660I

Харесах кавасаки версис, повече върви от Ямаха 660 ХТХ.
                          Последно редактирано от s_s1; 10-05-14, 19:28.

Коментар

Турист , за хубави извънградски пътища.

Коментар

Три статии от Уолтър Колебрач относно това, какъв трябва да е съвременният Адвенчър мотор. Има се в предвид мотор, за далечни и дълги пътешествия, който няма да се кара само по асфалт, а с него ще се излиза и по черно, където и когато се наложи. http://www.sibirskyextreme.com/2013/...selection-101/
                              Втората статия е сравнение между въздушното и водното охлаждане на мотора, както и сравнение между карбураторното и инжекторно захранване с гориво.
                              http://www.sibirskyextreme.com/2013/...e-selection-2/
                              И третата статия е преглед на определени Адвенчър мотоциклети и тяхната модификация за по-дълги и далечни пътешествия. http://www.sibirskyextreme.com/2013/...e-selection-3/
                              Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                              Златомир Попов - Forry

Коментар

Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
                                До 2007 включително година БМВ F 650 GS е с едноцилиндров двигател. След това вече му монтират двуцилиндров 800 кубиков двигател въпреки че пак се води модела F 650 GS.
                                що не каза по-рано... докато търсех... остава и да е с данните и качествата на 800-та... и само софтуерно да се пипнат, а...
                                дали ще стане?
                                а HondaCrossrunner е невероятен мотоциклет, ама само останали количества се предлагат тук-там, не се произвеждал вече, май... днес до края на деня - ще имам повече инфо...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X