Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Интересно - непадащ мотор !
Свий
X
-
От: Интересно - непадащ мотор !
За приложението на жироскопичния ефект е ясно.
От към гледна точка на иновациите вероятно - да се похвалят.
Но за реално приложение - само за гъзари, за друго не се сещам.
Консумацията на въртящите маховици ще харчи сигурно 50% от капацитета на батерията.
На този габарит спокойно можеха да му сложат още едно колело - по желание отпред или отзад..., обаче нямаше да е така гъзарско.Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Радослав Райчев Преглед на мнениеЗа приложението на жироскопичния ефект е ясно.
От към гледна точка на иновациите вероятно - да се похвалят.
Но за реално приложение - само за гъзари, за друго не се сещам.
Консумацията на въртящите маховици ще харчи сигурно 50% от капацитета на батерията.
На този габарит спокойно можеха да му сложат още едно колело - по желание отпред или отзад..., обаче нямаше да е така гъзарско.
Според мен единствения проблем на това е по отношение на надеждността, и последствията при повреда. А за да се направи супер надеждно, ще е супер скъпо, и пак все някога ще извърти номер, най-често в най-неподходящия момент. Това вече CA космически технологии - не жироскопа по принцип, а самата технология за изработването и управлението му.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Stefchev Преглед на мнениеЕ къде отива чара на мотора и тръпката от карането му като не може да падаш?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеАко живееш в мравуняк като болшинството дръпнати, и трябва да идеш на работа в ден, в който небето се е продънило, па и да намериш къде да паркираш, никак няма да ти е до чар.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнениеАми така се чувствам днес и сега тук.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Ебати посмешището0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнениеАми така се чувствам днес и сега тук. Само цена да видим. Че нещо ме съмнява да е ефтинко. Та за сега проектирам да си самоизграждам нещо с подобни габарити ама на 4 колела и с парно.Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар