Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Куфари за BMW R1150GS
Свий
X
-
От: Куфари за BMW R1150GS
Ламарината е алуминиева.Първоначално публикуван от mastora Преглед на мнениеБраво колега. Куфарите ми харесват. Пожелавам ти честичко да ги пълниш
Ламарината черна или неръждаема е?
Благодаря на всички за положителните коментари.
Скоро се надявам да има и резултат с топ касата и стойките за нея.BMW F800GS
Коментар
-
Колега, по мое мнение куфарите и стойките са на ниво на най-добрата изработка която съм виждал, страхотни са... Поздравления за майсторските и дизайнерски умения
Ще се радвам да науча повече за допълнителната кутия--как се възроди идеята?Последно редактирано от Purple Elephant; 14-02-12, 08:13.
Коментар
-
Идеята се оформи след ровене в нета отностно кой какво носи и къде го съхранява по време на път. Идеята за кутията не е нова, но това което намерих беше с обем 3,5 литра, цена около 300 лв. и не ставаше за моя мотор. Оказа се, че стойките които имах няма да ми свършат работа и ще трябва да направя нови съобразени с кутията. Така започна всичко...
BMW F800GS
Коментар
-
Честно казано и аз свиквам с визията на мотора с тази топ каса. Но размерите и са 33х38х33 което е между размерите на ТТ 31,5Х40Х30 И СВ-Мотех 34х41х33. Определено трябва да се внимава как се запълва този обем. Алуминиевата рамка на 1150GS не е много здрава и за това моята е подсилена с метални планки. Размерите на куфарите също са много близки до тези на ТТ. за 40 литрови куфари.Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнениеСупер, но ми се струват огромни куфарите особено топ касата. Такъв обем багаж ако се запълни ще пострадат други части на мотора.
Но явно фотографа иМ Гие слаб.
BMW F800GS
Коментар
-
И аз по тази причина се възпирам да добавям кутийки или чантички в задната част, а там място има. Да не споменавам закачените по самите куфари туби, шишенца, или още чанти. Натоварен така мотора и без това има проблем с разпределение на масата върху задното колело.Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение....... ще пострадат други части на мотора.
По съм склонен по ролбарите, по тавата, някъде по предницата, резервоара и т.н.
Забравих да вметна
, МНОГО добро изпълнение.
П.П. Да не се притеснява фотографа.още за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home
Коментар
-
Добре де, значи мотора е предвиден за 2-ма човека и ако човек пътува сам не мисля ,е е чак такъв проблем претоварването.Куфарите са малко по-назад от мястото където пада тежестта на пасажера. Ясно ,че с разпределението на тежестта ляво-дясно трябва да се балансира.А някъде на някой фабричен куфар пише ли товароносимост, както го пише на пластмасовите куфари? А и куфарите ще се пълнят с парцали , а не с олово.
ПП Ако обаче пътува и пасажер вече се променят нещата.
Коментар
-
Да, пише. 5 (пет килограма) и 125 км/ч максимална скорост с куфари. На алуминиевите оригинални на GSA 1150 включително "topcase". Това, разбира се не е вярно. Целта е да не се поведат едни съдебни дела ... аз съм товарил по 15кг и съм карал с по-висока скорост от 125.Първоначално публикуван от egerchev Преглед на мнениеА някъде на някой фабричен куфар пише ли товароносимост, както го пише на пластмасовите куфари?
Куфарите на Асен са хубави и по-тесни от оригиналните за модела (габарит 106см), което си е предимство. Но са малко по-тежки.______2
Е = MZ
Коментар
-
Това е телефона им 925 13 66. Звънни им преди да се разходиш до там. Намират се на пътя за Калотина срещу шоурума на Ивеко.Първоначално публикуван от nigell Преглед на мнениеМного добре изглеждат, браво! Може ли инфо за лазерното рязане (в смисъл къде), че ми трябва такава услуга.BMW F800GS
Коментар
-
Първоначално публикуван от egerchev Преглед на мнениеДобре де, значи мотора е предвиден за 2-ма човека и ако човек пътува сам не мисля ,е е чак такъв проблем претоварването.Куфарите са малко по-назад от мястото където пада тежестта на пасажера. Ясно ,че с разпределението на тежестта ляво-дясно трябва да се балансира.А някъде на някой фабричен куфар пише ли товароносимост, както го пише на пластмасовите куфари? А и куфарите ще се пълнят с парцали , а не с олово.
ПП Ако обаче пътува и пасажер вече се променят нещата.На задния ми куфар пише 180!Първоначално публикуван от ...Да, пише. 5 (пет килограма) и 125 км/ч максимална скорост с куфари. .....
На мен за солово пътуване повече ми допада концепцията задната част от седалка да се замени с чанта. Тежеста ще се "изтегли" напред проблизително с 50см.още за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар