От: Твърдите куфари - предимства и недостатъци
Гледам Африката на Фаца с "избистрен" поглед и....колко е широко туй чудо с куфарите??
За топкасата съм наясно че няма да тургам, щот дизайна не се връзва с моите представи за естетика и функционалност...
Таз пределна ширина, пречупена през среднощния ми мироглед започва да оформя бъдещия облик на бохчите, необходими за "офроуд" пътуване
Гледам Африката на Фаца с "избистрен" поглед и....колко е широко туй чудо с куфарите??
За топкасата съм наясно че няма да тургам, щот дизайна не се връзва с моите представи за естетика и функционалност...
Таз пределна ширина, пречупена през среднощния ми мироглед започва да оформя бъдещия облик на бохчите, необходими за "офроуд" пътуване
, статив в калъф над един метър и нещо, все едно РПГ мъкнем, моите пособия..и то става ...досега нито един път не съм успял да събера всичко, все нещо се праща по някакъв друг начин. Като се вземе предвид, че пътувам по третокласни и четвъртокласни пътища предимно -за по-бързо придвижване- е ясно че и багажа трябва да е солидно укрепен. Та трябва да намеря някакво решение, тъй като мисля периметъра на тези странствания да го разширя, и тъй като нямам ограничения във времето, да обикалям по "чергарски"...общо взето приемайки за мото или модус вивенди думите на оня древен мъдрец-omnia mea mecvm porto (всичко мое нося със себе си).
Аз за това си направих, даже си го написах на сайта 

Кефи нали?

Коментар