От: Една идея за изработка на куфари
Аз лично бих ползвал 2 мм алуминиева ламарина или 3 мм еталбонд. Това нещо няма огъване, дори мисля, че е по-добър вариант от ламарината. Закрепването съм го измислил, едиснтвения проблем е да намеря къде да ми направят ъглите за кутиите, понеже тези, които се продават за разни тонколони и прочее не стават. Тоест стават но няма да са с профила, който иска да пробвам и ще стане грозно. Идеята ми е да наподобя формата на куфарите TRAX, само че моите да са по-здрави.
Аз лично бих ползвал 2 мм алуминиева ламарина или 3 мм еталбонд. Това нещо няма огъване, дори мисля, че е по-добър вариант от ламарината. Закрепването съм го измислил, едиснтвения проблем е да намеря къде да ми направят ъглите за кутиите, понеже тези, които се продават за разни тонколони и прочее не стават. Тоест стават но няма да са с профила, който иска да пробвам и ще стане грозно. Идеята ми е да наподобя формата на куфарите TRAX, само че моите да са по-здрави.
Искам мнение от хора с опит. В моя случай GS "ще ляга" /Пази Боже.../ Сам си правих стойките и те не са асеметрични а на равно разстояние..затова съм се спрял на еднакви по размер 32-36 литрови кутии...Закрепването на такива точно кутии може да се окаже по сложно заради профилите...Всъщност какво мислите коя е правилната дебилина на ламарината?????
Не знам кога ще са готови, понеже много се туткам, но живот и здраве някой ден ще ги предложа за сравнителен тест по здравина с разни ТУРАТЕК ЗЕГИ, Таксове и прочее адвенчър измишльотини, дето се разпадат още на турската граница по път към адвенчър маршрутите
Коментар