Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mondo Enduro

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Mondo Enduro

Димо, благодаря ти много! Имаш още една почерпка - от мен ! Не знам дали ще е удобно да се видим след празниците, защото ще правим малко пътешествие и утре ще съм доста зает с последните приготовления за пътуването

Коментар

Ей голямо черпене се задава
      Момчета тези кутийки не са големи, не заемат място и не ми пречат.
      Барни, не е проблем. Ела някоя сряда след празниците и ще го вземеш.
      Giorgio мисля, че ще се видим на Бунтовна.
      Tramp, то отдавна е време,но сега е момента Мисля, че единия от подписите на участниците тук е твъъъъъърде дълъг
      ______2
      Е = MZ

Коментар

Първоначално публикуван от Димо Преглед на мнение
        ... Tramp, то отдавна е време,но сега е момента Мисля, че единия от подписите на участниците тук е твъъъъъърде дълъг
        А уж размерът нямал значение...
        Димо, как да накараме Tramp, да си изкара категория А?
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Джорджо, качи го на новото БМВ, след това му дай едно кръгче с Хондата и това ще е достатъчно та даже и веднага ще е ориентиран в правилната марка.

Коментар

Не му трябва Той може да кара всичко на тоя свят. Пък и там, на където ще го подкара не знаят какво е кат.А
            ______2
            Е = MZ

Коментар

Бойко, той май се е ориентирал към супермото... Не му се скита, наскитал се е... Вчера пак отлетя, този път наблизо - до Дания.

П.П. Преди да замине, се уговорихме, като се прибере, да гледаме филма заедно... с кафе, цигари и ореховки. Аз съм на далавера, щото английския не ми е силният език, а преводач като Борис си е находка, отвсякъде.
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

С удоволствие ще гледам филма и ще помагам с превода, ако мога.
                Харесва ми начина по който пътуват англичаните и отношението им към света. Правят куп глупости и почти винаги им се разминава. Имат чувството, че този свят е техен, били са тук, владели са го. Притежават една специфична добронамереност, която обаче може във всеки момент да избухне и пак да започнат да мачкат. Не мога да го опиша точно, но подобно чувство изпитвам примерно, когато съм в Одрин.

Може да ви е смешно, но аз мотор съм си избрал отдавна- Simson. Това ми е непостигнатата юношеска мечта. Евентуално после ще изкарам категория А и ще се оглеждам за по-голям мотор (250-400 куб. см). По-големите са ми много тежки, а и нямам никакъв опит.
                Вярно е, че съм ходил тук-там, но Южна Америка е бяло петно на личната ми карта на света, а ми се прави едно пътуване от Бразилия до Огнена земя.
                Ако попаднете на сравнително запазен Симсон с документи и регистрация, да се обаждате. До тогава ще стягам лодката и джипа...
                There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                No wahalla.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                X