Има и друг интересен момент, който не зная кога са пробутали.
Вероятно е по-старо от простащината, която сътвориха пролетта.
Чух, не повярвах но си направих труда да проверя и е абсЕлютно верно.
Всичко електрическо на пътя трябва да има гражданска безотговорност.
Няма значка дали е с педали, няма вати и киловати, няма значение и вида - ВСИЧКО с изкючение на инвалидните колички.
Не е метафора а точно последното е написано в скапаният им закон черно на бяло.
Аз тротинетка с рег.номер още не съм видял но това ич не отменя изискването за лайняната полица.
Не ми е ясно някой ако иска все пак да си направи такава по някаква причина как точно ще се случи.
Предполагам по номер на рама/сериен номер.
Винаги е имало такива полици но те са за 1 месец и са дори по-скъпи от последният скриншот.
Който е за мотопед.
Имам усещането, че някой някъде иска да види докъде може да опъва струната.
Изглежда, че няма граница - каквото искат това и ще получат!
Последрис:
Изискването на сди за предоставяне на пълни данни за съоръжението дори само за проверка сигурно е резултат от бонус/фалос системата.
Вероятно е по-старо от простащината, която сътвориха пролетта.
Чух, не повярвах но си направих труда да проверя и е абсЕлютно верно.
Всичко електрическо на пътя трябва да има гражданска безотговорност.
Няма значка дали е с педали, няма вати и киловати, няма значение и вида - ВСИЧКО с изкючение на инвалидните колички.
Не е метафора а точно последното е написано в скапаният им закон черно на бяло.
Аз тротинетка с рег.номер още не съм видял но това ич не отменя изискването за лайняната полица.
Не ми е ясно някой ако иска все пак да си направи такава по някаква причина как точно ще се случи.
Предполагам по номер на рама/сериен номер.
Винаги е имало такива полици но те са за 1 месец и са дори по-скъпи от последният скриншот.
Който е за мотопед.
Имам усещането, че някой някъде иска да види докъде може да опъва струната.
Изглежда, че няма граница - каквото искат това и ще получат!
Последрис:
Изискването на сди за предоставяне на пълни данни за съоръжението дори само за проверка сигурно е резултат от бонус/фалос системата.
Коментар