Момчето, което купи БМВ-то ми трябваше да направи ГО, че беше изтекла. Направиха я на мое име за 113 евро, за цяла година. Обясниха му, че, след като прехвърли мотора и му смени номера трябва да отиде при застрахователя, за да му сменят само полицата вече с неговото име и новият № на мотора без да плаща. Такава била схемата.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нови цени и условия за ГО
Свий
X
-
Е баш заради тия тарикати скачат гражданските... И никой не ни е виновен...Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнениеКаква е тая компания Мей ви? То имаше една по-евтина застрахователна компания в България - "Дал бог живот и здраве", но им удариха балтията и май им взеха лиценза.
Коментар
-
Това не е баш така.Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеИнтересното е, че преди регистрация ГО може да се направи САМО за 1 месец - 30 кинта. След мецец е ясно - сто и кусур.
Поне "преди" НЕ можеше да се направи за 1 година без табела.
За 1 месец не съм чувал - минимума беше за 3 месеца на 4 вноски.
След табелите се правеше анекс, безплатен е.
Лани платих 2 вноски, първата беше към 50лв.
И с рали-то беше дъ сейм шит преди 4 лета.
Това са изключенията да правя гражданска безотговорност на вноски - просто не може.
Ама всичко това няма значение - минало/бешело, сега кинтите са афро-та.
ВладиЧ в твоя случай продаваш нещо с регистрация.
Ние говорим като нещото НЯМА все още регистрация - има известна разлика
Враг усраине
Коментар
-
Анекс съм правил няколко пъти, струваше май 10лв. Декември купих с ГО и за анекс ми поискаха няколко стотин, т.е. ми отказват. Брокерката ми каза, че така са всички компании. Вече е минало...
-
Е това вече е най-новото л@йно! Това за месечните! За анекс никой никога не може да иска пари! Еле да ти откажат.Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 29-04-26, 17:34.
-
-
Годишната е 113 евро, а ако плащаш разсрочено на вноски отива над 170 евро.
6-месечна застраховка? Такова чудо нямаше до сега. Това ли измислиха след протестите? Някаква тъпа 6-месечна застраховка за тези, които минават по 1000 км на година с моторите си!?!? Аз на месец минавам по повече километри с мотора си и карам целогодишно!Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Къде го гледаш това?Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеКъм днешна дата! Над 200 кинта годишна застраховка. Един месец към 30, три месеца 60, шест месеца 116! А Честито!
Аз поне не намирам в момента за по-малко от 6 месеца.
Към 65€ излиза първата вноска двете общо пак гонят 120€.
Преди седмица НЯМАШЕ такива "оферти", сега има:
Както казах аз правя само годишни и това не ме афектира изобщо за разлика от цената.
Сега за 6 месеца би ми излязло колкото миналогодишната за цяла година.
Честитутка!Враг усраине
Коментар
-
Коментар
-
Днес от 6 саатя имало организация на протест срещу цените на гражданската безотговорност за моторасти.
Опитвам да намеря инфо за организацията по райони но за сега неуспешно.
За любителите на уйкендно гречко новината не е никак добра
Враг усраине
Коментар
-
Големите мото клубове си определят място за среща и къде ще ходят да преграждат пътя след това. Намери някой от тях да ти каже. Там София райдърс и там другите по вашият регион.
Тука пазарджишките се събират край магистралата Тракия и май мислят да в преграждат.
-
Ше питам некой винкел.
Почти сигурно ше турим кръст на ускорителя за гречко но да видим!
П.С: ПитАх, както и предположих идеята е към 6 да се блокира пътен възел Даскалово на нахуйстрала Люлин.
Преди това шествие по винкел0 с начало спиртна зала Миньор към 16:30
Изобщо днес ще е крф и сополйе придвижването!Последно редактирано от Esper; Вчера, 08:01.
-
-
Е това го извадих от един сайт за новини. В София протестът е насрочен за 18:00 ч. пред катедралния храм “Св. Александър Невски”, като се очаква да има затворени улици в центъра.
https://www.vesti.bg/bulgaria/v-znak...rterii-6259660Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
На двете ми коли изтичат днес и ходих да ги подновя,
греда - информационните системи на две застрахователни компании "временно са в профилактика" .....В зависимост от резултатите от протестите сигурно ще има "петрохански самоубийства" сред застрахователите
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
- 1 like
Коментар
-
Още преди да се случи протестът и се размърдаха. https://www.actualno.com/finance/kfn...s_2594647.htmlПразен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Така е - в началото нямаше плащане на вноски.
Няколко поста по-нагоре в видно, че се появиха 2 компании с възможност за плащане на 2 вноски.
Всичко това преди конкретният протест.
Изобщо аз нямам очакване, че той ще промени нещо!
Важното е да се пцуе шумно щото тоя път го направиха прекалено арогантно и брутално.
Накратко - изпонасраха се!Враг усраине
Коментар
-
Слаба ракия тук организацията...
Не ни пуснаха на скапаната нахуйстрала майка им недокатена.
Ама като се пита е така!
Иначе не допусках, че по винкело има толко моторасти, ебаси.
В това отношение - евала, изненада ме присъствието.
От общинска полиция забелАх един, че проверяваше номера на случаен принцип.
После чух коментари, че от 10 проверени нито една гражданска безотговорност.
И отебал - оно нема нужда като нема сми

Враг усраине
- 1 like
Коментар
-
Интересно, имаше коментари, че са затваряли Тракия на няколко места.
В интерминета обаче за сега няма потвърждение за това.
Всъщност няма особено значение - шума, който се вдигна около тая ЧИКЯРЩИНА и така беше достатъчен.
Единственото за което съжалявам, че нямах мотор без ГО с който да ида на протеста.
Активност за темата
Свий
Тук са 7 потребители онлайн. 3 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар