Момчето, което купи БМВ-то ми трябваше да направи ГО, че беше изтекла. Направиха я на мое име за 113 евро, за цяла година. Обясниха му, че, след като прехвърли мотора и му смени номера трябва да отиде при застрахователя, за да му сменят само полицата вече с неговото име и новият № на мотора без да плаща. Такава била схемата.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нови цени и условия за ГО
Свий
X
-
Е баш заради тия тарикати скачат гражданските... И никой не ни е виновен...Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнениеКаква е тая компания Мей ви? То имаше една по-евтина застрахователна компания в България - "Дал бог живот и здраве", но им удариха балтията и май им взеха лиценза.
Коментар
-
Това не е баш така.Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеИнтересното е, че преди регистрация ГО може да се направи САМО за 1 месец - 30 кинта. След мецец е ясно - сто и кусур.
Поне "преди" НЕ можеше да се направи за 1 година без табела.
За 1 месец не съм чувал - минимума беше за 3 месеца на 4 вноски.
След табелите се правеше анекс, безплатен е.
Лани платих 2 вноски, първата беше към 50лв.
И с рали-то беше дъ сейм шит преди 4 лета.
Това са изключенията да правя гражданска безотговорност на вноски - просто не може.
Ама всичко това няма значение - минало/бешело, сега кинтите са афро-та.
ВладиЧ в твоя случай продаваш нещо с регистрация.
Ние говорим като нещото НЯМА все още регистрация - има известна разлика
Враг усраине
Коментар
-
Анекс съм правил няколко пъти, струваше май 10лв. Декември купих с ГО и за анекс ми поискаха няколко стотин, т.е. ми отказват. Брокерката ми каза, че така са всички компании. Вече е минало...
-
Е това вече е най-новото л@йно! Това за месечните! За анекс никой никога не може да иска пари! Еле да ти откажат.Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 29-04-26, 17:34.
-
-
Годишната е 113 евро, а ако плащаш разсрочено на вноски отива над 170 евро.
6-месечна застраховка? Такова чудо нямаше до сега. Това ли измислиха след протестите? Някаква тъпа 6-месечна застраховка за тези, които минават по 1000 км на година с моторите си!?!? Аз на месец минавам по повече километри с мотора си и карам целогодишно!Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар