Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за мотоциклет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за мотоциклет

От мен един глас за Сузуки DR650SE, модела започва от 1996.
    Рядко се срещат по обяви, но са много здрави и непретенциозни мотори. Сменяш масло и гуми и караш. По-стари екземпляри се намират и на тези пари.

Коментар

Първоначално публикуван от ananievd Преглед на мнение
      Благодаря приятели,
      Писах какво съм гледал до момента.. Honda Nx 500 - за съжаление обявата вече е свалена , а имах уговорка с човека днес да я гледам с приятел, който поназнайва повечко. Човека с мотора днес каза че е много зает и огледа отпада - да се надявам че ще мога да я гледам отново.
      Определено ще гледам и едно Suzuki Dr, което е тук в Пловдив.
      Относно първосигналността - сигурно сте прави, ама като си строша главата (в непрекия смисъл, надявам се), то тогава ще си проличи и ще споделя грешката си.

Поздрави и безаварийно на всички!
      Ако е за Пловдив мога да ти дам да пробваш Yamaha XT 225 Serow. Имам го от 7 години и според мен е супер за първи мотор, града и за начинаещ офроудър
      0+

Коментар

Горкият кандидат моторист , пратихте го в гората , сипвахте му масло в завоя , пада , става
        Прав си, да ти кажа То първия мотор всеки си го купува малко или много на емоция, пък след това вече се променят изисквания, умения и т.н. Дано да се похвали колегата след покупката, пък после пак ще си чешем езиците Аз просто споделих личен опит и защо останах малко разочарован от Африката, макар че имам страхотни трипчета и спомени с нея. А това, че правилното задкормилно може да качи и GoldWing от северната страна на Мургаш е абсолютен факт. Въпросът беше дали новобранец ще се научи по-бързо на правилния мотор, отколкото на не чак толкова подходящия.

Относно първосигналността - сигурно сте прави, ама като си строша главата (в непрекия смисъл, надявам се), то тогава ще си проличи и ще споделя грешката си.
        Каквото и да вземеш, ще се кефиш, сигурен бъди! Така или иначе това са машини за кеф, не за транспорт от т. А до т. Б.

Коментар

Колега Нончев, какво лошо има ако се транспортираш с двуколесна машина от точка А до точка Б, с кеф, въпреки, че не е в гората ? Все пак говорим за мотори, не за мотокари, нали ? На един му е кеф да кара в гората по баира, друг с кеф отива до морето, трети шпори с кеф на задна гума и държи кантара с 200.....всичко това е кеф, густо ........и важното е да се кара до къто завали сняг, или не стане толкова студено, че да ти замръзват пръстите, а не мотора да излиза от гаража по три пъти в годината...

Коментар

Всички забравяте едно: Мотора ще те избере...

На здраве!
            Публикувайте отговор

Коментар

Здравейте,

Още не съм гледал DR-a. Надявам се утре да успея. За Хонда-та, човека е свалил обявата за да не му званят и чака да я гледам пак... събота или неделя (дори ще се чувствам малко неудобно, дори доста, че човека я пази за мен, пък на мен ми хареса друго).

Поздрави!

Коментар

Пробвай поне да покараш и двата преди да вземеш решение. Пък то ще си покаже! Успех!
                Иво (таксито) Андреев
                0988 91 80 50
                Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Ами да, аз хонда-та е карах и ми е удобна..малко висока, защото съм 1.75 и нямам 80 кила, ама смятам че могат да се отрегулират амортисьорите и да я нагодя. За Dr-a - дал господ утре ще пробвам.
                  Да де, то силно казано каране, но поне я подкарах някакви няколкостотин метра ... и определено ми е доста по удобно от друг, по-голям и по-пистов мотор.

Коментар

Здравейте приятели,
                    както писах снощи - за DR-a пробвах го, не е удобен, тресе в завои, цепен двигател, скоростите ги включва както си иска... и до 4-та... трудно.
                    Ръжда под опашката - доста, пребоядисвана предница - некачествено направена. Задната вилка - много ръжда. Силикона дето е лепен по двигателя - мазан с пръстчето.... няма гуми... всичко ми говори за доста НЕкачествена работа.
                    Както и да е - успех на човека,който го продава. Аз няма да съм ЩАСТЛИВЕЦА!

Поздрави на всички!

Коментар

Здравейте,

Май трябваше да се похваля ТУК, ама по невнимание пуснах нова тема..., за което съжалявам.

Темата е тук: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=209876

Поздрави на всички!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X