Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как мога да увелича кубиците и конските сили

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как мога да увелича кубиците и конските сили

За начало се научи да пишеш грамотно, пък и да научиш разликата между мотопед и мотоциклет.
    Колкото до "самата истина" и 90 км/ч - хайде да забравим. Аз пък се бръсна с калник от Верховина...
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

От начало си мислех , че тази тема е вече свършила с първите няколко поста, а то глей .... разраснала се е в трагикомедия. Ииввааннееее! Аз лично обещавам и призовавам колегите също - да се оглеждаме и ослушваме за това мотопедче. Наистина започвам да чувствам противозаконното му отнемане като лична загуба.
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Ники, всъщност няма проблем да му е показвал 90 километража - младежа изрично уточни, че е взел километраж от някъде другаде. А сам знаеш, че присаден километраж без настройка, може да покаже и 200 без проблем. Едно време на Москвето бая се изненадах, когато след случайно пипане по болтчетата по таблото, изведнъж започна да вдига 120 на 2ра и то без много зор
        Все още не съм сигурен, че темата не е просто бъзик на някой сеирджия, но това е отделен въпрос
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
          Все още не съм сигурен, че темата не е просто бъзик на някой сеирджия, но това е отделен въпрос
          Единственият начин да разберем е да се надяваме че ще се намери тунингования мотопед за да може да се документира със някоя снимка....а защо не и видео.
          Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Извинете колеги,ама какав е този песимизъм,залял форума,или пишат само хора които могат да откажат и слънцето да изгрее??? Тия два дни прочетох няколко теми на тема направи си сам, и навсякъде подигравки и негативизъм.Давам веднага пример-тази тема,темата за трабанта,темата за реставрация на къща от един колега, също и за желани ето на един колега да гледа овце,като странично занимание.Има още,но да не досаждам повече.Просто си личи че хората имат някакви познания и желание по въпроса, но вместо помощ и съвети получават подигравки, това просто не е колегиално,или помогни или подмини,не си чешете пръстите на чужд гръб, и ние сме били такива ентусиасти!!!Знам че тук има специалисти който с постовете си казват "Не се занимавай,ела аз щети го направя,или построя,стига да си пратиш,но не всички обичаме да плащаме,а и кефа сам да си го направиш,не може да се сравни с нищо!!!!!

Коментар

Слънцето отказваме да изгрее само когато ни питат как може да го накараме да изгрее на запад и ако може да носи и два стека астика и руса мадама под мишница.

В другите случаи, като в темата за москвича, се радваме и възхищаваме както си му е реда.

Всичко е според първоначално зададения материал. От рециклирана храна става само рециклирана храна.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X