Здравейте как мога да си увелича от 45 кубика да го направя поне 50 кубика и дали има някакъв начин да увелича конските сили.Защото съм чувал, че ако остържа главата и ставал по барз, но пак се *** буталото или да съм слагал на цилиндъра 2 гарнитури затова реших да питам. благодаря предварително. поздрави на всички.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как мога да увелича кубиците и конските сили
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Как мога да увелича кубиците и конските сили
Първо нямам толкова пари, за да си купя по-мощен и за това искам този да го направя по-бърз и да може да катери баири и второ нямам А категория, а само М.Последно редактирано от viki terzieva; 10-02-13, 08:45.
Коментар
-
Здравей, Колега!
Имам един съвет - вместо да увеличаваш кубиците, смени зъбчатките. Разбира се, че ако искаш да катери повече, ще бъде по-бавен на пътя, ако искаш да ти е по-бърз на пътя, няма да катери
Не съм сигурен как се слагаха те: по-голяма отпред и по-малка отзад, за да катери повече или обратното.
Коментар
-
Единия не е сигурен как да вдигне мощността, другия не е сигурен коя зъбчатка какво прави...
Момци, сърдечно-съдова операция на мишка не е много по-лесна от същата операция на куче или човек. Тия работи не се импровизират - грешките се плащат по един и същ ценоразпис. Подобна въшка не може да се наточи от начинаещ, а разбиращ няма да си губи времето. Сменяй мотора, така или иначе и той ще ти умалееИздъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Трябва да се вложи някой друг лев. Първо какъв е двигателя , моторчето и после ще го мислим какви комплекти от бутала, цилиндри и карбуратори се предлагат на пазараToyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново
Коментар
-
Първоначално публикуван от iivvaann Преглед на мнение...
Значи моторетката е РИГА-11 с двигател Д6.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Еееее, не става самос етанол, тури и малко ленен безир, самолет ш' стане.
Ей, бъзикам се. Ще спече сичкуту маторь.
Коментар
-
Ееееееееее, не им убивайте ентусиазма.
Момчета, сменяйте мотора. на този каквото са могли, са изстискали от него. Нещо от сорта на МЗ 125 и нагоре и ще има вече място и за експерименти с компресията и със зъбчатките-------Honda CR-V 128к.с.--------
"Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"
Коментар
-
Младежо,похвално е щението,ма без четене за двутактовите двигатели- е не става!Колко ще разпилиш горивната камера и как ще го решиш съотвтния проблем с обема на картера?Газоразпределението?Изпускането на отработили газове?По-добре времето и парите ги вложи в нещо,което ти отговаря на мерака
Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар