Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотор за момиче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мотор за момиче

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
    Имам един скутер в мазето седи ей така от няколко години , мислех да го подаря на Борко (Борис Хаджицев) ...... та ако Борко него ще следващия малчуган на койт може да го подаря си ти !
    Виж дали нямаш още един, и направо ми го носи....
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Благодаря ти много за информацията и съжелявам, че не съм споменала какви мотори харесвам. По принцип много ме кефи модела Honda CBR 50cc. Не съм голям фен на скутерите и да със сигурност като стана на 21 ще искам по-голям .

Коментар

Мерси

Коментар

Харесвам мотори като Aprilia rs 50cc, Yamaha tzr 50cc и Honda cbr 50cc. Дали ще мога да ги намеря до 3000лв. най-много, но естествено първо трябва да си изкарам книжка. А ако напредвам с карането ще се стремя към увеличаване на кубиците след 21 год.

Коментар

Естествено, че можеш да си намериш Honda cbr 50cc до 3000 лв. даже бих казал и до 2300 лв.
            В сайтовете и по АвтоКъщи има Honda cbr 125cc 2006 година за по 2500 лв. , а да не говорим за старите 600 куб, който вече са за по 3000 лв.
            Имам приятелка която е на 27 - 28 години от близо 6 години има "А" категория, цял живот си кара мотори и всякакъв вид МПС, а за сега е с това Натиснете снимката за да я уголемите

Име:honda.jpg
Прегледи:1
Размер:50.0 КБ
ID:5373700

Коментар

Един чисто практически съвет: освен външния вид и кубиците, пробвай дали можеш да вдигнеш мотора ако е сложен легнал на земята.
              Не се шегувам, между другото.
              Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
              имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
                Един чисто практически съвет: освен външния вид и кубиците, пробвай дали можеш да вдигнеш мотора ако е сложен легнал на земята.
                Не се шегувам, между другото.
                Доколкото си спомням това беше задължително условие за получаване на книжка за "голям" мотор в някои страни.
                сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнение
                  Доколкото си спомням това беше задължително условие за получаване на книжка за "голям" мотор в някои страни.
                  Да, в Япония!
                  Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                    Да, в Япония!
                    И тук в България се чува че тази (опция)ще навлезе.В момента карам А категориямакар и с много години закъснение,(карам мотор от сумати години).Та първото упражнение е да разкарваш мотора между конусите да видел инструктора можеш ли да удържаш мотора.Общо взето тъпо действие защото мотора е 125куб.,тежи колкото една количка с две торби цимент.Искат това да се промени и вече курсовете да се провеждат на 600куб. мотори.
                    HONDA DOMINATOR 650
                    ОРЕЛ ASTRA
                    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Ами сигурно няма да ми е лесно с вдигането, но няма как. Като искам нещо трябва да го постигна, иначе оставам с мечтите си .

Коментар

Нищо сложно няма с вдигането, тук някъде из Форума беше показано как. Просто трябва да знаеш начина.

Коментар

Ей го на и начина... с три пъти по 600 куб.

Коментар

Този мотор изобщо не е паднал , по-скоро се е търкулнал .... и каква категория се иска за да се управлява това ,"А" или "Б"?!
                            "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

"А" Категория

Коментар

Е тука не сте прави , аз първата година като станах студент , се разибявах много с една колежка запалена по моторите. Така се беше лепнала да ме впечатли , че ми предложи да ме вози. Аз не бях съгласен ,но нали е заради колежката , та се качих. Вози ме на чопър Ямаха ДрагСтар 650кубика. Вярно трепкаха и ръцете и крачетата , но се справяше.
                                А колкото до това да се возиш на мотор , е пак какво по-хубаво от това да си се лепнал за задника на някоя готина мацка , БУКВАЛНО !!! Нима като по-млади не сте возили момичетата отпред, пред вас само и само да се озовете по-близко до някои техни части , ориентирани по на ''юг''

На въпроса за моторите, много момичета карат скутери вече, поне в нашия град и това не е нещо необичайно ! Виж да видиш жена на пистов или кросов мотор си е вече друга бира, хората много им се кефят (мажете де) , а пък кифлите се пръскат по шевовете, защото вниманието на мъжкарите отива право в жената на мотор !!!

Колкото до марки , не мога да препоръчам , поради факта ,че момичето не е уточнило само, какво предпочита , а и пазара днес е пренаситен от всевъзможни неща , тъй че всичко си е въпрос на вкус и личен избор , какво ти харесва и какво не
                                Поздрави
                                Последно редактирано от Георги Гущеров - / HannibaL /; 26-05-12, 21:55.
                                Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X