Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотор за момиче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мотор за момиче

Първоначално публикуван от Shmizy.K Преглед на мнение
    Здравейте, аз съм момиче на 15 и ще навърша 16 след около 4 месеца. Майка ми е много зарибена по моторите и от нея се зарибих и аз. От много време вече мечтая да си имам собствен, вече съм се возила на 800 кубиков иии беше много яко . Просто моторите са ми страст!! . Та това, което искам да ви питам е кога е най-добре да си взема книжка, какъв 50 кубиков мотор е подходящ за мен (54 кг съм и 175 висока) и дали ще е смешно .. смисъл такъв, че аз сигурно ще съм единственото момиче в даскало с мотор и няма ли да изглежда мъжкаранско? Благодаря ви предварително!
    Чичовото, с тези манекенски мерки не ти трябва да караш и да се охарчваш, момчетата ще се изтрепват да те возят
    Сериозно, ако това което си написала е вярно, майка ти ще ти е най-добър съветник.
    Иначе, каквото ти хареса, на тази възраст това е най-важното.
    сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
    dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнение
      Чичовото, с тези манекенски мерки не ти трябва да караш и да се охарчваш, момчетата ще се изтрепват да те возят
      Сериозно, ако това което си написала е вярно, майка ти ще ти е най-добър съветник.
      Иначе, каквото ти хареса, на тази възраст това е най-важното.
      И аз като Чичо,не ти трябва твой,като може да имаш служебен
      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Возенето си е возене. Возят, возят, па те свалят. Друго си е да караш - тогава ти можеш да си избираш кого да возиш, в случая момчета.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Возенето си е возене. Возят, возят, па те свалят. Друго си е да караш - тогава ти можеш да си избираш кого да возиш, в случая момчета.
          По мое време това нямаше как да стане. Кое момче с претенции за истински мъж ще се навие да го вози момиче? Сега... не знам, но като се замисля всъщност никога не съм виждал женска да вози мъжко на мотор.
          сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.

Коментар

По мое време това нямаше как да стане. Кое момче с претенции за истински мъж ще се навие да го вози момиче? Сега... не знам, но като се замисля всъщност никога не съм виждал женска да вози мъжко на мотор.
            Как като никои им няма вяра,аз лично не се качвам!
            HONDA DOMINATOR 650
            ОРЕЛ ASTRA
            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Сега... не знам, но като се замисля всъщност никога не съм виждал женска да вози мъжко на мотор.
              Ти може да не си виждал (то времена, нрави и тн), но се замисли внимателно и ще разбереш смисъла.

Коментар

Момиче на мотор си е красива гледка. Изразява характер, самочувствие, свобода, красота!
                Но обратно в действителността... днешните деца на 15-16 години - вълненията какви са? Ценностите какви са? Май тия неща я притесняват създателката на темата. На мен ми е лесно - никога не ме е интересувало кой какво мисли... понякога съм си патил, понякога съм печелил, ама при тях как е - не зная!
                Има една мадама при нас (в Стара Загора) не ше да кара кола и това е... работи за една куруерска фирма и и купиха скутерче, накичиха го с еблмеми на фирмата и тя се кефи ежедневно, и работи! Белята я знае, Хаджиев също... и те така!
                то онова като е в теб - не го крий, провокирай!

Коментар

Цялата тема до тук е отговор на въпроса, я що батковци се хванаха При 54/175, ако дадеш и гръдна обиколка около 110, може и да ти подарят 2-3 моторчета

Питай мама! Тя не само разбира, а и осребрява фактурата, дето се вика. Пък и ще те чака вечер да се прибереш на крака. Пък след 2 години и 4 месеца, като почнеш сама да си топлиш млякото сутрин, прави каквото щеш
                  The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                    Цялата тема до тук е отговор на въпроса, я що батковци се хванаха При 54/175, ако дадеш и гръдна обиколка около 110, може и да ти подарят 2-3 моторчета

Питай мама! Тя не само разбира, а и осребрява фактурата, дето се вика. Пък и ще те чака вечер да се прибереш на крака. Пък след 2 години и 4 месеца, като почнеш сама да си топлиш млякото сутрин, прави каквото щеш
                    Хе хе хе ,либхер и аз обичам прясно мляко сутрин
                    HONDA DOMINATOR 650
                    ОРЕЛ ASTRA
                    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Много шаран , много нещо .... И как само се пускат по пързалката . Ако някой е спешно на зор не вярвам такава активност и писания да има , но сега ....

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                        Хе хе хе ,либхер и аз обичам прясно мляко сутрин
                        И аз! Ама от ...айсе години си го грея собственоръчно, щото знам откъде идва и как се пали печката
                        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
                          Момиче на мотор си е красива гледка. Изразява характер, самочувствие, свобода, красота!
                          Но обратно в действителността... днешните деца на 15-16 години - вълненията какви са? Ценностите какви са? Май тия неща я притесняват създателката на темата. На мен ми е лесно - никога не ме е интересувало кой какво мисли... понякога съм си патил, понякога съм печелил, ама при тях как е - не зная!
                          Има една мадама при нас (в Стара Загора) не ше да кара кола и това е... работи за една куруерска фирма и и купиха скутерче, накичиха го с еблмеми на фирмата и тя се кефи ежедневно, и работи! Белята я знае, Хаджиев също... и те така!
                          то онова като е в теб - не го крий, провокирай!
                          Прав е колегата,наистина прави впечатление дама на мотор,като въпросната лейди която от доста години кара двуколесните машини в Зарата,не че няма на "Грация и мощ" доста представителки на нежния пол,но в градска среда не са често срещано явление.Все пак ако наистина трябва да се качи момиче на мотоциклет,първо трябва да си изгради основа с нещо по лекичко да посвикне на скоростите и съединителя,после да решава има ли нужда да вдига кубиците.
                          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                            Много шаран , много нещо .... И как само се пускат по пързалката ....
                            Хаааа, Пешоо,голям смях!!

п.п. Да ме прощават модераторите ако нещо .......!
                            Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Имам един скутер в мазето седи ей така от няколко години , мислех да го подаря на Борко (Борис Хаджицев) ...... та ако Борко него ще следващия малчуган на койт може да го подаря си ти !
                              Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                                Много шаран , много нещо .... И как само се пускат по пързалката . Ако някой е спешно на зор не вярвам такава активност и писания да има , но сега ....
                                Пешо, нали виждаш, че детето още не знае какво иска и търси съвет.
                                А от нас съвети да искаш...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X