Явно трябва да се изкажете по размера. Всъщност по двата размера защото се оказа че двете куки са различни:
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как се използва въдицата към набора за оцеляване?
Свий
X
-
бая са си големшки. а и за по едри хишници се налага да се ползва метален повед, кордата я късат със зъби без проблем. рално ако се заминава по пустоща смятам е добре да се добавят още някакви такъми, а защо не и 1 истинска въдица. тез китове са в състояние да помогнат, но с много малък % успеваемост.
Коментар
-
Става. Не знам за жилибон но червеи винаги се намират. За малки рибки успеха е гарантиран. За по големи (над 300гр) с толково тънко влакно си трабва аванс.Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнениеДаже и по малко
една ролка влакно 0,16 и по 10тина куки номера 14 и 16 
даже и стръв ще кажа едно пакетче жилибон
Комплекта от снимката е перфектен за костур клен и особено за бяла риба. На 10м от брегът вечер трябва да удари. Обаче стръвта трябва да е малка жива рибка.
Коментар
-
Е ясно, в такъв случай си оставям това което имам и добавям това което препоръча Дани. И така ще мога да покрия целия смислен диапазон...
Следващата стъпка ще е практически тестове и обучение - ако успея след напътствия да хвана нещо, значи присъствието на кукичките и влакното в набора за оцеляване има смисъл...
Коментар
-
само ми е интересно без въдица с тези малки тежести как ще метне 10 метра от ръкаНа 10м от брегът вечер трябва да удари
дори и на шише да навиеш влакното ми се струва че трябва още малко тежести да се добавят 
Венци накрая все пак ми се струва че ще се намери място и за въдица в джипа
Поздрави
Коментар
-
Да Трудно ще ги метнеПървоначално публикуван от Daniel Преглед на мнениесамо ми е интересно без въдица с тези малки тежести как ще метне 10 метра от ръка
дори и на шише да навиеш влакното ми се струва че трябва още малко тежести да се добавят 
Венци накрая все пак ми се струва че ще се намери място и за въдица в джипа
Поздрави
И на два да е пак става. Задължително е влакното после да не е изпънато за да може бялата риба да глътне.
Коментар
-
Ако има бяла рибаза да може бялата риба да глътне

според мене е по вероятно да няма а далаверата с пръчката според мене е по добра добавим ли една малка плувка си правим директен без проблем а по този начин винаги излиза нещо даже и маломерка за стръв
на другия комплект
Коментар
-
Момчета, нали не забравяме, че обсъжданите тук такъмчета са част от набор за оцеляване?
В наши условия, ако човек е стигнал до място, на което ще трябва да замята на 10 м. за да търси бяла риба, то той със сигурност вече е оцелял. Защото това място ще е някой язовир, на който просто няма начин да не налети на рибари ...
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Абсолютно това казах и аз, тука цивилизацията е нагъсто.Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеМомчета, нали не забравяме, че обсъжданите тук такъмчета са част от набор за оцеляване?
В наши условия, ако човек е стигнал до място, на което ще трябва да замята на 10 м. за да търси бяла риба, то той със сигурност вече е оцелял. Защото това място ще е някой язовир, на който просто няма начин да не налети на рибари ...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Нека да се абстрахираме от конкретната ситуация в България. В случая не са необходими никакви набори за оцеляване - един телефон и направо ще ми донесат пица с риба...
Но първо да подчертая че това важи докато има ток и всичко си работи, че нали не сте забравили как само преди две години не можеше да се иде от София до Ботевград. А за да разбера какво става при Баща ми, Събин трябваше да слезе с мотора през Мургаш - друг път нямаше... И става дума за квартал на столицата... Освен това съвсем практично, скоро ще има експедиция в която ще участваме и чиито маршрут минава през Македония и обикаля цяла Албания... И понеже не знам как е с рум сървиза по тамошните планини за всеки случай питам... Тъй че разчитам на добри съвети...
Коментар
-
Абе в Албания сигурно най-лесно се лови по метода на Стефан - с лимонка в средата на вира. Иначе е най-добре на място да видим наборчето и да видим дали има нужда от тунинг
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар