Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се използва въдицата към набора за оцеляване?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Явно трябва да се изкажете по размера. Всъщност по двата размера защото се оказа че двете куки са различни:

VPetrov.photography

Коментар

бая са си големшки. а и за по едри хишници се налага да се ползва метален повед, кордата я късат със зъби без проблем. рално ако се заминава по пустоща смятам е добре да се добавят още някакви такъми, а защо не и 1 истинска въдица. тез китове са в състояние да помогнат, но с много малък % успеваемост.

Коментар

Ухаааа верно са големички трябва да се преработи комплекта, а най добре си е с въдицата и пълното комплектче

Коментар

ОК, давайте сега идеи как и какво следва да се направи но ви моля всичко което измисляте да се събира в обем горе-долу като този на пликчето от снимката...
          VPetrov.photography

Коментар

Даже и по малко една ролка влакно 0,16 и по 10тина куки номера 14 и 16
            даже и стръв ще кажа едно пакетче жилибон

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
              Даже и по малко една ролка влакно 0,16 и по 10тина куки номера 14 и 16
              даже и стръв ще кажа едно пакетче жилибон
              Става. Не знам за жилибон но червеи винаги се намират. За малки рибки успеха е гарантиран. За по големи (над 300гр) с толково тънко влакно си трабва аванс.
              Комплекта от снимката е перфектен за костур клен и особено за бяла риба. На 10м от брегът вечер трябва да удари. Обаче стръвта трябва да е малка жива рибка.

Коментар

Е ясно, в такъв случай си оставям това което имам и добавям това което препоръча Дани. И така ще мога да покрия целия смислен диапазон...

Следващата стъпка ще е практически тестове и обучение - ако успея след напътствия да хвана нещо, значи присъствието на кукичките и влакното в набора за оцеляване има смисъл...
                VPetrov.photography

Коментар

На 10м от брегът вечер трябва да удари
                  само ми е интересно без въдица с тези малки тежести как ще метне 10 метра от ръка дори и на шише да навиеш влакното ми се струва че трябва още малко тежести да се добавят
                  Венци накрая все пак ми се струва че ще се намери място и за въдица в джипа
                  Поздрави

Коментар

В джипа да, но не и в джоба където е мястото на този набор...
                    VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                      само ми е интересно без въдица с тези малки тежести как ще метне 10 метра от ръка дори и на шише да навиеш влакното ми се струва че трябва още малко тежести да се добавят
                      Венци накрая все пак ми се струва че ще се намери място и за въдица в джипа
                      Поздрави
                      Да Трудно ще ги метне И на два да е пак става. Задължително е влакното после да не е изпънато за да може бялата риба да глътне.

Коментар

за да може бялата риба да глътне
                        Ако има бяла риба според мене е по вероятно да няма а далаверата с пръчката според мене е по добра добавим ли една малка плувка си правим директен без проблем а по този начин винаги излиза нещо даже и маломерка за стръв на другия комплект

Коментар

Момчета, нали не забравяме, че обсъжданите тук такъмчета са част от набор за оцеляване?
                          В наши условия, ако човек е стигнал до място, на което ще трябва да замята на 10 м. за да търси бяла риба, то той със сигурност вече е оцелял. Защото това място ще е някой язовир, на който просто няма начин да не налети на рибари ...
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                            Момчета, нали не забравяме, че обсъжданите тук такъмчета са част от набор за оцеляване?
                            В наши условия, ако човек е стигнал до място, на което ще трябва да замята на 10 м. за да търси бяла риба, то той със сигурност вече е оцелял. Защото това място ще е някой язовир, на който просто няма начин да не налети на рибари ...
                            Абсолютно това казах и аз, тука цивилизацията е нагъсто.
                            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Нека да се абстрахираме от конкретната ситуация в България. В случая не са необходими никакви набори за оцеляване - един телефон и направо ще ми донесат пица с риба...

Но първо да подчертая че това важи докато има ток и всичко си работи, че нали не сте забравили как само преди две години не можеше да се иде от София до Ботевград. А за да разбера какво става при Баща ми, Събин трябваше да слезе с мотора през Мургаш - друг път нямаше... И става дума за квартал на столицата... Освен това съвсем практично, скоро ще има експедиция в която ще участваме и чиито маршрут минава през Македония и обикаля цяла Албания... И понеже не знам как е с рум сървиза по тамошните планини за всеки случай питам... Тъй че разчитам на добри съвети...
                              VPetrov.photography

Коментар

Абе в Албания сигурно най-лесно се лови по метода на Стефан - с лимонка в средата на вира. Иначе е най-добре на място да видим наборчето и да видим дали има нужда от тунинг
                                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X