Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли рибари тук?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Готво , само нека още малко да се позатопли и съм на линия , че ми изгоря джигера да чакам! Тел.-а ми е във визитката на форума , тъй че само се обади!

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
      Е, там на вливането на Искър в Дунав миналото лято бях с един приятел - на километри нямаше жива душа...Страхотно...
      как ще има жива душа, като комарите ще я разкъсат
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Re: Има ли рибари тук?

Няма ли да направим някои организиран риболов някаде около София.С радост ще се включа.А и ще се запознаем
        Седем милиона души имат щастието да живеят в България, а останалите хора по света, нямат това щастие, но пък имат всичко останало..
        LZ1BGM Тел.0887482136

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
          Староселци Плевенско. Има река - Искър, има старо корито от нея, има язовир има и езеро... А и на 20 километра Искър се влива в Дунав, мястото е доста откъснато но е адски красиво...
          ха, а моето пък е Ставерци Плевенско

наистина е страхотно там за риболов, но за съжаление има 2-3 бригади токаджии, та няма много риба, но местата са страхотни, наистина

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
            ха, а моето пък е Ставерци Плевенско

наистина е страхотно там за риболов, но за съжаление има 2-3 бригади токаджии, та няма много риба, но местата са страхотни, наистина
            A, кога ще ни водиш на риба там???!!!
            Пускай инфо тук http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8422 за местата, ако не те мързи!!!
            Последно редактирано от Тони Груев(GAD/dag); 22-02-07, 17:42.

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
              A, кога ще ни водиш на риба там???!!!
              Пускай инфо тук http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8422 за местата, ако не те мързи!!!
              не ме мързи, но съм далечко от Ставерци

а тук около София всеки знае колко е трагично положенията с намирането на подходящо, най -вече тихо и спокойно място за риболов.

В Ставерци имам останали само някой и друг братовчед дето мен ме водят, когато се наканя да отида по оня край.

за последно ходих миналато лято и покрай наводненията Искъра се беше напълнил с доста риба, дори и старите корита около Староселци и Ставерци, но токаджийските бригади не спят и вече едва ли има нещо останало

Коментар

Нов съм тук, но и аз съм рибарче

Коментар

Първоначално публикуван от kasiel Преглед на мнение
                  Нов съм тук, но и аз съм рибарче
                  Чудесно!!! Добре дошъл и наслука!!!

Коментар

Тука гледам има хора от цяла България, та да разкажа една историйка дето може и да е поучителна за някой, е поне за мене беше де!
                    Аз съм от Сандански, при нас Клена го наричат Беляк, а така наречената Бяла риба изобщо я няма! Та влизам веднъж във Варна в един магазин за риболовни принадлежности и търся малък воблер, около 1.5 см. Продавача ми изважда разни воблери, ама все по-големи от 2 см. Тия не ми вършат работа - му кавам! При нас има Беляк много и кълве на воблер обаче тия са големи! Оня обаче почва да спори с мене че за Беляк точно тия били най-подходящи. Тогава аз му казвам че на воблер 1.5 см. съм хващал най-много Беляци като се почне от 150 гр. риба та и 3.5кг. Беляк съм хващал! Оня ме погледна странно и ме пита защо съм ги ловил тия по 150 гр. Ми та те тия по 150 - 200 гр. най-често се хващат, що да не ги ловя - казвам му! Че като се изчерви ония ми ти човек като се развика па бракониер съм бил, па незнам си какъв още съм бил та такива като мене били за разстрелване и т.н. Гледах го , гледах го ,па се чудих дали да му тресна един по муцуната или да му тегля една цветиста, па накрая си тръгнах от магазина без да направя нищо и добре че не направих некоя глупост! Същия ден слетобед излезнахме с едно приятелче от Варна и аз му се оплаках за случката, а той ми разясни ситуацията (щото за 6 години с мене беше понаучил нашенски). Та значи през цялото време аз съм говорил за Беляк (Клен) а продавача си е мислел че говоря за Бяла риба! И ей заради такава езикова неразбория за малко да се нахванеме в магазина и да стане беля! Добре че се въздържах!
                    "Do not correct a fool, for he will hate you;
                    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

До: Има ли рибари тук?

И за да не си мислите, че жените не хващат "риба"

Коментар

при гова ги е ловила на спининг със силиконова примамка...
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                          при гова ги е ловила на спининг със силиконова примамка...
                          И воденето на примамката е от голяма значение.Клатенето е истината
                          [URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][B][SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B][/URL]

Коментар

А бе няма значка , важното е че ги е хванала...

Коментар

има, имааа.
                              Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                              И за да не си мислите, че жените не хващат "риба"

Коментар

И аз съм риболовец...именно поради тази причина скоро ще купя и джип.

Ето снимка на последния ми улов преди около месец - распер 2.5 кг.

Всеки рибар рано или късно стига до спининга!
                                Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X