Зависи от определението на голяма - Ivo XT мръзне там вече бая съботи и вадят по 20-30-40 сантиметрови
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Има ли рибари тук?
Свий
X
-
Аз ако ходя ще се обадя и на Ivo_XT че него и без товаимам много да го черпя!!!
Вчера в студа се нави да ми прави DR,за което съм му МНОГО благодарен!!!
P.S. Да издам една малка тайна,за тези които не знаят:
Този същият Иво има да черпи за нова придобивка!!!
По натам няма да казвам,за да ви разкаже той!!!"Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
А+
LZ1DRZ
Коментар
-
за съжаление, рибата от Черно море е избягала доста отдавна... е, останало е нещичко, но по-скоро като изключение...Първоначално публикуван от petio-beliataЕ, морето не ми е собственост, но пък няма опасност рибата да избяга с дъждовете...
лятото като бяхме в Гърция, един дядка хвърли от кея до мен въдица с 25см кефал за стръв
закачен на 3 куки №000
у нас такава риба /като неговата стръв/ не се хваща всеки ден
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Ами имам такива приятели, мога да те запозная. Иначе са фенове на блесните, разни въдици Браунинг мотаят, с водачи през 10 сантиметра, разни странни макари... На моето село е велико за риболов и за офроад, като се запролети трябва да направим една експедиция за 2-3 дни...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Староселци Плевенско. Има река - Искър, има старо корито от нея, има язовир има и езеро... А и на 20 километра Искър се влива в Дунав, мястото е доста откъснато но е адски красиво...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Трябва да се съберем няколко екипажа с джипки и мотори и ще е страхотно.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Е, като стане топличко и като се пораззелени. Пък и аз трябва да си взема поне ден отпуск...Ще го спретнем, отдавна съм го замислил, тази пролет ще го осъществя твърдо.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Тогава трябва да се отиде. Аз в стаята съм си сложил един плакат от Западна Стара планина с едни скали...невероятно красиво място, отдавна искам да отида...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар