Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли рибари тук?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли рибари тук?

пардон, риболовци?

пуснете по някоя снимка

помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Това къде е тая мътилка ?
    B+

Коментар

Има , има !!! Нямам снимки , но рибарлъка е любимото ми хоби. Ходя предимно за щука , но половявам и други рибоци. Мразя грападжиите , а бракониерите направо са за разстрел. Не съм маниак , и ми е хубаво , да си почивам повече , отколкото да хвана риба на вяка цена. Ако има желаещи , като се позатопли , да заповядат , ще ги разведа тук-там , и ще си направим хубав излет.

Коментар

Давим червеи всякакви. Чат-пат и по някоя блесна
        Ние не сме неутрални!

Коментар

аз пък съм теоритик
          няма време за ходене, ама "изяждам" всички списания

Коментар

Точно днес сутринта си купих нова пръчка - спининг на SPRO - 3 м. , на две нади , карбон за лов на щука с воблер или на рибка/мъртва/ по метода на Драшкович .

Коментар

Има и още как фен съм на пъстървовият риболов ,страшно е да си сам в планината , на някой кристален поток ако знаех и как се качват снимки[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от vokel
                Това къде е тая мътилка ?
                каква мътилка бре, това е Софийската /чешмяна/ вода... просто имаше големи вълни и до брега се размъти...

на въпросния излет 3-ма души за 2 часа хванахме към 10кг костур... а на следващия излет 2-ма за 8 часа хванахме 1бр костур

за съжаление снимките са ми на хартия...
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Има и новобранци, декември си купих пръчки и макари. Изял съм цялата теория по въпроса. Дори вече мога да връзвам кукички 18 с повод 0.08 , за който не е пробвал нека знае - голям гърч е това! Иначе мечтата ми е да хвана мнооого голяма риба (но не с куки 18 ) и за целта събирам информация къде кълве щуката, това искам да ловя.
                  LZ1JJJ

Коментар

Мен ме знаеш . Ама за съжаление и моите снимки са на хартия , но бъдещите само на твърдо - никаква хартия повече.

Коментар

за такива снимки говоря

ПС тази е от Русия - тука такива риби

Коментар

Ако да имаш лодка с двигател и колесар, няколко въдици и мерак да се мокриш значи, че си рибар, бройте ме и мен.
                        Ходя основно на морски риболов, и не толкова за рибата (във Варна си имаме рибна борса), колкото за емоцията с лодката в морето. Имам банда запалени по риболова приятели и с тях ща не ща хващам по някоя риба. Миналата пролет си купих и фишфайндър, но за жалост съм го ползвал само няколко пъти.
                        NISSAN PATROL 2.8TD

Коментар

към гореизброените имам и малък рибарник /17дка/, но доста пострада от наводненията /поизбяга рибата / обаче не успях много пъти да отида за риба миналата година...

тая дано наваксам

Коментар

Е, морето не ми е собственост, но пък няма опасност рибата да избяга с дъждовете. Май липсата на време е обща болка.
                            NISSAN PATROL 2.8TD

Коментар

Пичове май тук е мястото и времето да питам нещо......,
                              Подочух,че на Петърч на реката "излизала" по някоя и друга щука!!!
                              Да знаете нещо по въпроса,щото аз мисля да ходя да помръзна малко!?
                              "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
                              А+
                              LZ1DRZ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X