Има , има !!! Нямам снимки , но рибарлъка е любимото ми хоби. Ходя предимно за щука , но половявам и други рибоци. Мразя грападжиите , а бракониерите направо са за разстрел. Не съм маниак , и ми е хубаво , да си почивам повече , отколкото да хвана риба на вяка цена. Ако има желаещи , като се позатопли , да заповядат , ще ги разведа тук-там , и ще си направим хубав излет.
Точно днес сутринта си купих нова пръчка - спининг на SPRO - 3 м. , на две нади , карбон за лов на щука с воблер или на рибка/мъртва/ по метода на Драшкович .
Има и новобранци, декември си купих пръчки и макари. Изял съм цялата теория по въпроса. Дори вече мога да връзвам кукички 18 с повод 0.08 , за който не е пробвал нека знае - голям гърч е това! Иначе мечтата ми е да хвана мнооого голяма риба (но не с куки 18 ) и за целта събирам информация къде кълве щуката, това искам да ловя.
Ако да имаш лодка с двигател и колесар, няколко въдици и мерак да се мокриш значи, че си рибар, бройте ме и мен.
Ходя основно на морски риболов, и не толкова за рибата (във Варна си имаме рибна борса), колкото за емоцията с лодката в морето. Имам банда запалени по риболова приятели и с тях ща не ща хващам по някоя риба. Миналата пролет си купих и фишфайндър, но за жалост съм го ползвал само няколко пъти.
към гореизброените имам и малък рибарник /17дка/, но доста пострада от наводненията /поизбяга рибата / обаче не успях много пъти да отида за риба миналата година...
Пичове май тук е мястото и времето да питам нещо......,
Подочух,че на Петърч на реката "излизала" по някоя и друга щука!!!
Да знаете нещо по въпроса,щото аз мисля да ходя да помръзна малко!?
"Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
А+
LZ1DRZ
Коментар