Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Уловиха сом с тегло 112 кг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Уловиха сом с тегло 112 кг

300 кила сом ще те смукне като близалка.Важно е да му направиш впечатление че си вкусна рибка
    Това за водолазите се говори и за язовир Студена.Предполагам и за другите стари дълбоки язовири в страната.Влиза в рафа"градски легенди"
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

ами тез рибари да дойдат на дунава и да изкарат тъкъв сом на въдица от брега е те тогава ще им кажа евала
      ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
        300 кила сом ще те смукне като близалка.Важно е да му направиш впечатление че си вкусна рибка
        Това за водолазите се говори и за язовир Студена.Предполагам и за другите стари дълбоки язовири в страната.Влиза в рафа"градски легенди"
        Мене па не може ме глътне! Нема такъв сом още дето ще се престраши да ми налети...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          Мене па не може ме глътне! Нема такъв сом още дето ще се престраши да ми налети...
          Малииииии,колко си страшен!Имам един съученик в Горна-Красен Кръстев,занимава се с компютри и той е риболовец и сигурно се познавате.Я се хванете под ръка и елате на 30-ти за риба на Дунава.
          Чавдар Владимиров
          0887/912075
          Ленд Ровър Диско 1
          Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            голям залък глатни голяма дума не казвай
            ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
              голям залък глатни голяма дума не казвай
              Е па как мислиш, лесно ли се лапват 140 кила? То бяла акула да е ще се озори , пък кво остана до някакво сомче... Освен ако устата му се отваря повече от метър....

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
              Малииииии,колко си страшен!Имам един съученик в Горна-Красен Кръстев,занимава се с компютри и той е риболовец и сигурно се познавате.Я се хванете под ръка и елате на 30-ти за риба на Дунава.
              Не го познавам. Мерси за поканата, сега е много жега ,ама по към наесен може и да намина...

Коментар

Ей, тая тема е станала много рибарска ... Аз пък си спомням за една плевенска градска легенда-Цецо Немия. Между другото, човекът си е съвсем реален (ако е жив все още) и Ловно-рибарския музей беше пълен с негови рибарски трофеи. Та, легендата гласи, че този легендарен рибар е онемял след близка среща със сом над 100 кг, закачен от него. Бил нагазил до гърдите във водата по време на борбата, когато внезапно сома се обръща и го атакува. Легендата не споменава как се е отървал жив, обаче ....
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                  Ей, тая тема е станала много рибарска ... Аз пък си спомням за една плевенска градска легенда-Цецо Немия. Между другото, човекът си е съвсем реален (ако е жив все още) и Ловно-рибарския музей беше пълен с негови рибарски трофеи. Та, легендата гласи, че този легендарен рибар е онемял след близка среща със сом над 100 кг, закачен от него. Бил нагазил до гърдите във водата по време на борбата, когато внезапно сома се обръща и го атакува. Легендата не споменава как се е отървал жив, обаче ....
                  Явно и той е бил голям залък.А може и от кайсиевата да е
                  Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Ъъъъ, в плевенско на почит е гроздовата, пък аз Цецо съм го виждал като дете и беше бая дребничък за разбиранията ми... Може пък да е бил кисел или жилав ......
                    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                    Неизвестен мъдрец

Коментар

Поздрави за улова...........................и да го хванеш пак когато стане 212 кг. Гледах репортажа и не мога да си представя каква е тръпката да хванеш такава риба......
                      ПС Говорил съм с един колега пожарникар който е бил преди това 10 г. водолаз в Гражданска защита и няма язовир в който да не се е гмуркал. Специално съм го питъл за тези риби и той каза, че много големи риби е виждал, но толкова голяма от която да се изплаши и да му побелеят косите не е виждал. Лично гарантирам за косата, беше му черна и не боядисвана
                      Поздрави отново и наслука...........
                      ЛАДА НИВА 1.7
                      Карана е само по асфалт, няма грам ръжда

Коментар

Първоначално публикуван от sharky09 Преглед на мнение
                        Поздрави за улова...........................и да го хванеш пак когато стане 212 кг. Гледах репортажа и не мога да си представя каква е тръпката да хванеш такава риба......
                        ПС Говорил съм с един колега пожарникар който е бил преди това 10 г. водолаз в Гражданска защита и няма язовир в който да не се е гмуркал. Специално съм го питъл за тези риби и той каза, че много големи риби е виждал, но толкова голяма от която да се изплаши и да му побелеят косите не е виждал. Лично гарантирам за косата, беше му черна и не боядисвана
                        Поздрави отново и наслука...........
                        Хах... колега това е легенда бре. Доукрасявана с поколения напред.Много ясно,че косите няма да им побелеят,но за да изглежда по-впечатляващо са го доукрасили.

Коментар

Голяма рибка ...

Ето една истинска история, която за няколко минути и аз да "преживея" , от която би могло наистина да се изрусят косите на водолазите ...
                          но и тогава не е станало така ... а иначе ...
                          http://www.blitz.bg/article/1188
                          Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

за такива срещи с големи сомове и бели коси имаше слух и на язовир Баниска, Русенско..
                            Преди 3-4 години язовира беше източен и си останаха само слуховете за големите риби , сега новия арендатор непуска да се лови но пак редовно изпускат рибата в лома (откоето за съжаление се възползват главно браконерите)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X