Обява

Свий
Няма добавени обяви.

mossberg- дали да я купя?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

В руските сайтове приказките за новото производство са просто ужасни. Така че тоя не е излъгал много.
    А турска не ща и даром, знам че ей сега някой ще каже обратното.
    Има стари, нестреляли. Винаги може да се намери и провери. И не за 600 лева, тва е някъв абсурд. Ако става дума за просто пушка де. Сайгата е 250 долара, да не ти пробутват нещо гравирано?

Коментар

Абе вземам да си мисля че просто тука във Варна цените на нещата често не отговарят на действителните. Стефане, ти ги разбираш тия пушкала, кажи един модел руска пушка надцевка за която имаш добри впечатления и да ходя да си търся. Така поне ще знам какво искам като ме питат.
      А онея ижовки не бяха даже и гравирани
      Митко

Коментар

Ами, разбирам ... Аз мразя лова.
        Де да знам, сигурно 27Е, ако става дума за ИЖ.
        Кажи им на ония да не се правят на луди, щото не всеки който зяпа витрината е турист, балък или софиянец. 600 кинта може да струва Макаров без номера, Комар, нещо друго смислено. Ама не и криво чифте.
        Тука има, с търсене - и много хубави. Ама и читав Меркел не е 600. Обаче ще има много ядове с прехвърлянето. Тука, па там , па подписи ... Гадости.

Коментар

Ем така е, няма пълно щастие
          За хубав екземпляр съм съгласен да се навра в бюрокращината
          Митко

Коментар

Ми да питам тогава ...
            Кво търсим? Надцевка, 12-ти калибър, 16-ти, 20-ти, нормална, магнум, шокове, полушокове, гладки?

Коментар

Мисля да е надцевка магнум. За калибъра не знам, но трябва да върши работа и за пъдпъдък и за едър дивеч.
              Митко

Коментар

Къв е тоя Макарав без номера за 600 кинта? Още не съм видял нещо реално без номера. Ама щом има хора, дето се връзват на тоя номер, че и плащат отгоре за такава "екстра"...

Коментар

Бех се напил, гражданино Следовател, кат маймун. Кривнах начи у храстите да не плашим ората, тва да се изпикаем малко де, и чувам некви зад мене викат - бес нумер е бе, редим ти, ае давай шестотин кинта и бегай! Ма то тъмно, и яз доде го приберем, доде се обърнем - и глеам - вече ги нема, никой нема. Бахмааму, иначе веднага щех да ви ги кажем, ма така ...

Значи надцевка, 12, магнум, другото - неизвестно?

Коментар

До колко пари ,за да се включа в търсенето.

Коментар

Щом ще има и хвъркато - надцевка, 12 кал., евентуално магнум.

Стефане, имам предвид, че това с изпилването на номера не върши абсолютно никаква работа и за 5 мин ще ти проявя всичко символи.

Коментар

Изпилените номера не е без номера ами главата в торбата. Номерата ги начуква обаче чак ОТК-то. Пък преди него всичко върви без ...
                        С изпилени не струва нищо.

Коментар

inko бюджета е изчислен по следния начин:с възможно най-малко пари да се вземе възможно най-хубавото Но ако оставим шегата мисля около 500 лв за нещо хубавичко ако има. Смятам е нормално

надцевка 12 магнум другото не е известно
                          Митко

Коментар

Като искаш пушка за лов вземи си нормална а не магнум магнума е само за бренеке или за гърмене по сватби.Патрона на магнума е с повече съчми и изстрела с него е с по силен откат и с по лоша групираност а ако на пушка магнум сложиш нормален патрон пак не става защото на магнума гилзата е по дълга...абе гадна работа.Вземи си нормална пушка с нормален патронник ако е руска измери и диаметъра на цевта след патронника защото ако е сметната за хартиени гилзи с пластмасови ще плюе...абе най добре си вземи за начало една стара руска пушка с две цеви от някой ловец който се отказва от лова пък после съвети няма да ти трябват.

Коментар

Малко се изненадвам от написаното тук.
                              Повечето коментари не са ..... съвсем вярни.
                              За да не пиша неща които някой по- компетентен от мен е писал многократно, пускам следния линк към форума http://www.nalov.com/forum/index.php?showforum=7
                              Попрочети някои от темите засягат изцяло твоята тематика и ако имаш някакви въпроси питай.

Коментар

ОФФ. Ето, прати му линковете на тоя дето пита за мрежата))

http://d-project.ru/modules.php?name...owpage&pid=143

http://www.ada.ru/guns/ballistic/PSO/index.htm

http://handgun.kapyar.ru/page.php?pg=716

Май ги разбърках, ама и така ще ги прочете ако иска.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X