Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Куршуми за гладкоцевно оръжие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Куршуми за гладкоцевно оръжие

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
    Ехе,това ще да е опасно нещо.Изглежда зловещо
    Ако е машина, нека бъде немска!
    XJR 1200
    ETZ 150
    Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
      А стига беС два пълни шока съм .Това пък за 13/0 Не че и един куп бренекета не са излетели по предназначение.През същите тези две цеви
      от много време търся такава огнепръскачка с два пълни шока,и те такова животно нема,ама се оказва,че имало...,ще бъда благодарен на колегата да ме светне аджеба каква е)))
      иначе съвремените бренекета могат и през пълен шок,верно е

Коментар

Първоначално публикуван от vasss Преглед на мнение
        от много време търся такава огнепръскачка с два пълни шока,и те такова животно нема,ама се оказва,че имало...,ще бъда благодарен на колегата да ме светне аджеба каква е)))
        Бразилска
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от vasss Преглед на мнение
          Имах 2 чешки пушки Бърно - ZP-149 и ZH-301, първата е 16кал. с успоредни цеви и е още моя, втората е надцевка 12кал. И двете бяха с 2 пълни шока. Е.......16-ката вече е с 2 цилиндъра.

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
            Имах 2 чешки пушки Бърно - ZP-149 и ZH-301, първата е 16кал. с успоредни цеви и е още моя, втората е надцевка 12кал. И двете бяха с 2 пълни шока. Е.......16-ката вече е с 2 цилиндъра.
            А 16-ката как се държи със съчмен заряд? Отдавна ми се върти в главата такава идея, ама много си я харесвам заради елегантния вид. Опасявам се че и баланса ще се промени. Ако не се влошава много "боя" със съчми, може да я модифицирам в името на "бренекето"

Коментар

Първоначално публикуван от lupus Преглед на мнение
              А 16-ката как се държи със съчмен заряд? Отдавна ми се върти в главата такава идея, ама много си я харесвам заради елегантния вид. Опасявам се че и баланса ще се промени. Ако не се влошава много "боя" със съчми, може да я модифицирам в името на "бренекето"
              Да ти кажа, не знам. Аз не ползувам дремки, пуцам само с бренекета, а там нещата се оправиха много!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X