Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на нарезна ловна пушка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на нарезна ловна пушка

Не, разбира се, това е снимка от нета. Всъщност моите пушки са повече, но са различни, защото се ползват за работа, а не за колекции. Просто си спомних за „лудите млади години“.
    Но ... май меракът още не е минал. Докато пишех отговора, си спомних и за една стара любов - Winchester 30-30, а отдавна не съм си купувал подарък ...
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
      Само не разбрах, какво толкова му е хубавото на Драгунов? Освен, че е дуракоустойчив.
      Не бе човек Драгуновия е точно по неговите изисквания и критерии , които е изложил в по предните му постове виж ги. Иска самозарядна,воененна, па хем прецизна .......ми това е. За самозарядна Драгуновия си е най прецизната от соца и за времето си ........... мое мнение.
      Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

Първоначално публикуван от traper2504 Преглед на мнение
        Не бе човек Драгуновия е точно по неговите изисквания и критерии , които е изложил в по предните му постове виж ги. Иска самозарядна,воененна, па хем прецизна .......ми това е. За самозарядна Драгуновия си е най прецизната от соца и за времето си ........... мое мнение.
        СВТто по ме кефи. Ама то като с плюскането. Всеки с вкуса си.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
          Е, то с всичко в живота е така. Макар че ловните пушки са ми работните инструменти, когато е за стрелба за кеф, си спомням за един Browning, подобен на тези.

Верно е, че мерак се гаси с пари.
          Teзи красавици ако са ловни сериозно трябва да се заема с ваденето на билет .

Коментар

Всички пушки, без автоматите, са "ловни".

Коментар

Имаш предвид автоматично нарезно, а не ловен автомат предполагам . Това е супер. Само като се разтърсих се оказа, че ще ми трябват около 2 години за да станат нещата, щото тази вече е късно май да се запиша на курсове, а и пари нямам.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                Имаш предвид автоматично нарезно, а не ловен автомат предполагам . Това е супер. Само като се разтърсих се оказа, че ще ми трябват около 2 години за да станат нещата, щото тази вече е късно май да се запиша на курсове, а и пари нямам.
                То ако трябва да сме точни, "ловен автомат" си е оксиморон. Автоматът за да е ловен, в същност трябва да е полуавтомат

Коментар

Имам предвид, че са забранени за лов всички дълги цеви, които имат режим за автоматична стрелба, АК47 напр. Дали са нарезни или гладки е без значение. Самозарядните, ловен автомат напр., са разрешени.

Коментар

Скоро няма писано по тази весела тема.Дали пък колегата не се е спрял на нещо, след толкова съвети?
                    Если запрещено, а тебе очен хочется - тагда можно!

Коментар

Ахм, спря се колегата на нещо, няма да е изненада на какво.И втора седмица не му остава време от ангажиментите покрай домашните любимци да отиде при един агент и да се пазари да му доставят някой читав екземпляр, на читава цена.
                      Всеки трети е шести

Коментар

След като не ми се отвори парашута за това, което си бях наумил и след като бюджета ми се сви на половина, последно се спрях на HK SLB в калибър 30-06.Нещо такова -
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:s6003034_ridimensionare.jpg
Прегледи:1
Размер:181.1 КБ
ID:5470035

Ако не ме удари още кризата покрай строителните ми проекти, докато ми излязат документите, ще ода да прикладвам такова.Някакви отзиви от притежатели или ако някой има познати с такова?
                        Всеки трети е шести

Коментар

И пушката и калибъра са добри. Особено за слонове и кафърски биволи. Успех в сафарито..
                          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

При свит бюджет на половина...... хич не мисли какъв щеше да ти избора при цял бюджет. Пушката е супер, идеален компромис между самозарядна пушка и точност, но все пак няма да ставаш килър в Блек Уотър. Щом ти е по джоба хич не се замисляй ами я вземай. И повечко патрони.
                            If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Еее, на кой каквото му харесва, все на бъзик го обръщате...щом бута биволи, значи и някое от тукашните прасета ще падне...
                              Всеки трети е шести

Коментар

Не бе не е бъзик, калибъра е супер. Ако си си добър убиец на животни доста едри животинки може да събориш. Интересно ми е на 100 метра колко ще му е групата.
                                If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X