Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ямболски регион?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ямболски регион?

Първоначално публикуван от Златко Илев Преглед на мнение
    Там не разрешават с лодки Най-разпространения метод е с дюшек за плуване или лодка за захранване
    Значи колега виж сега простотия.С лодки не може,а с разни гуми и дюшеци може!Ами ако се удави някой почерпан рибар,тогава какво ще ми приказват?Това с разни гуми и дюшеци си е дивашка история!Предпазни мерки би трябвало да се вземат ПРЕДВАРИТЕЛНО.Уж бяха каза ли,че повече нямали да вземат такси за язовира!Куче кокъл пуска ли?Длес след работа ще видим какво ще направим!(дано има някакво резултати)
    Последно редактирано от STROIL; 22-08-09, 08:10. Причина: Допълнение!

Коментар

Такааа,да уточним за въпросният ТЕЦ-топлото!На този язовир повече няма да се правят изледи!Верно има големи рибки(толстолоб)като делфини,но другите ги нямааа!Отделно с лодка не се захранва,тук неможело там не можело да се лови.Е парисе дават всеки иска поне минималното,разпитах колеги на водоема и те капо от дни!Може едно време да е имало риба,сега явно е разредена с водата.Това са личните ми впечатления от там,първи и последни!Сега е ред на Жребчево.И потемата явно,че в Ямболския регион всичко е капооо!

Коментар

Има ли колеги от този регион,които случайно биха споделили нещо за риболов?Примерно реки,язовири

Коментар

И потемата явно,че в Ямболския регион всичко е капооо!
          не е ,преди няколко дена до каргонската баня/ако я знаеш/ шаран 4,950кг 70см
          Последно редактирано от Тихомир; 31-10-09, 12:24.
          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

реката под каучукови дава сом

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
              И потемата явно,че в Ямболския регион всичко е капооо!не е ,преди няколко дена до каргонската баня/ако я знаеш/ шаран 4,950кг 70см
              Е добре,но само един шаран ли има?Мислиш ли,че е нормална година за риболов?Преди 3-4години нямаше празен излед,а сега някой бил хаванат някаде!Това лято имам 4 излета на заребени язовири и нито един удър.Голям майтап.Днес ми споменаха за ханово-съоражението(пак давало)и ще проверя за последно!

Коментар

много са тея с тоците по реката ама много

Коментар

Първоначално публикуван от jey Преглед на мнение
                  реката под каучукови дава сом
                  Какво е каучукови?

Коментар

Ако някой му се ходи за щука на тапа,може да пробва на реката между Кабиле и Желю Войвода.Много щука След като се мине Кабиле карасе около 1-2км. и преди големия мост се свива в ляво,продължава се след това само направо докато се стигне малко подобие на язовирче.То(язовирчето)се пълни от р.Тунджа след като се качи нейното ниво!Препоръчително е ходене само с джип!За щука съм сигурен,защото имах 5 удъра на каракудка,на не повече от 1метър бой!Имало сом,големи линове,сулки,костур и разни други!

Коментар

миналата година това го гърмяха,сега излизат щучки по 30-40см на малка въртяща блесна и от селото си ги взимат
                      на грудово е тръгнала

Коментар

Първоначално публикуван от jey Преглед на мнение
                        миналата година това го гърмяха,сега излизат щучки по 30-40см на малка въртяща блесна и от селото си ги взимат
                        на грудово е тръгнала
                        За грудово и аз разбрах!Требва и проверка.Да ли е гърмяно,незнам.Скоро ми го казаха,но при толкова удъра.......най-голямата беше 3,800кг.А,някаква информация поне по слухове,кой може да го е минал с бомбички?

Коментар

Не знам само дали вече не е тръгнала рибата и по реката надолу към Коневец и Елхово, зная за няколко излета на познати, които едва са спасили капото с някое дребно кефалче. Май трябва още да застудее

Коментар

Първоначално публикуван от _Mitaka Преглед на мнение
                            Не знам само дали вече не е тръгнала рибата и по реката надолу към Коневец и Елхово, зная за няколко излета на познати, които едва са спасили капото с някое дребно кефалче. Май трябва още да застудее
                            Специално за Коневец,много бракониери с тоците и мрежите има.Последният ми излед там беше пълно капо.Сега е време за Грудовска или Поповска река(Няма да е излишно малко застудяване)!

Коментар

Да, съгласен съм с тебе, Тунджата и е***а м***та отвсякъде... то не бяха тоци, не бяха мрежи ... не знам как така реката все още успява да поддържа някое-друго рибе

Коментар

Погледнето този линк http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...813#post933813

става въпрос за с.Роза. Ако някой иска да го посети имам GSM номера
                                -------Honda CR-V 128к.с.--------
                                "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X