Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ямболски регион?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ямболски регион?

Моето ходене до Шарково не било писано за тази седмица Аварирах с колата, замалко да се запаля в движение, да му се невиди, та Шарково го гледам през крив макарон, уви!

Коментар

Първоначално публикуван от _Mitaka Преглед на мнение
      Моето ходене до Шарково не било писано за тази седмица Аварирах с колата, замалко да се запаля в движение, да му се невиди, та Шарково го гледам през крив макарон, уви!
      Лошо колега лошо.Важното е да се оправи+причината защо се е запалила.На шарково на кои места правите изледи?Днес ми споменаха ново място за Шарково и ще го пробвам към 1-2.08.Ако пак няма,другия път на Жребчево,и там ако няма късам всички видове билети!

Коментар

На Шарково общо взето не харесвам само Воденския ръкав (не че не го посещавам де), най-често се закотвяме между Шарковския ръкав и пътя до лудницата, там по средата има добра просека към основния язовир и там разпъвам за шаран. Ръкава е също близо и там ловя костур и кефал, понеже е каменисто дъното и е доста дълбок. Това ми е любимото място. Също така ходим и горе на Ружишкия ръкав, но пак на границата му с язовира, а когато сме на риболов на леко, бялата пръст дава добра бабушка и таранки. А ти, колега, къде бивакуваш на Шарково, кои са твоите места?
        Първата седмица на Август ще съм отпуска и мисля между 01.08 и 08.08 да прекарам няколко нощи на язовира, колата вече е готова

Коментар

Набарах ново място на около 30-40км.от Ямбол с прилични каракуди и по-често шаран от 1 до 6-7-8кг.Информация само Л.С.
          Последно редактирано от STROIL; 24-07-09, 23:18.

Коментар

Първоначално публикуван от stroil Преглед на мнение
            От утре мисля да си направя едно малко маратонче.Един ден на работа,един ден на Кринчовица.Пак на работа,пак на Кринчовица.От пет изледа и пак,ако няма незнам.Мноогоо големи риби имало(сомове по 50-тина килца,сулчици по10-тина килца чуду).

Че нали го източиха 93-94 год.,откъде тия сомове
            Аз съм от Ямбол и лозето ни е точно под стената
            SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
            0878299791

Коментар

Май ходиш по често да кспаеш,эатова не энаеш

Коментар

Първоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнение
                Май ходиш по често да копаеш,эатова не энаеш

За съжаление твърде рядко се прибирам,ама бащата все щеше да е чул нещичко
                SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                0878299791

Коментар

Първоначално публикуван от zloto69 Преглед на мнение

Че нали го източиха 93-94 год.,откъде тия сомове
                  Аз съм от Ямбол и лозето ни е точно под стената
                  Не нее източен.Вътре има много прилични риби,но много труден риболов.Дава когато тя си иска!Разбрах от месни рибари,че преди забраната са извадели два прилични сома,единия 26кг. другия 45кг.нещо от този род.
                  Последно редактирано от STROIL; 26-07-09, 11:14. Причина: П.Г.

Коментар

И аз чух за извадени сомове пролетта, не зная доколко е достоверно това инфо, но от няколко човека го дочух. Самия водоем не го познавам, а и никога не съм ловил там, макар да съм от Ямбол
                    Фен съм на местата южно от града, по реката, язовири и баластиери. За Шарково разбрах, че има извадени шарани в последните две седмици, но не е от първа ръка инфо - ще ходя да проверя началото на Август

Коментар

Първоначално публикуван от _Mitaka Преглед на мнение
                      И аз чух за извадени сомове пролетта, не зная доколко е достоверно това инфо, но от няколко човека го дочух. Самия водоем не го познавам, а и никога не съм ловил там, макар да съм от Ямбол
                      Фен съм на местата южно от града, по реката, язовири и баластиери. За Шарково разбрах, че има извадени шарани в последните две седмици, но не е от първа ръка инфо - ще ходя да проверя началото на Август
                      А след като провериш,може да кажеш какви са резултатите

Коментар

Първоначално публикуван от stroil Преглед на мнение
                        А след като провериш,може да кажеш какви са резултатите
                        Разбира се, но ще бъде не по-рано от 10.08, чак тогава ще имам достъп до Нета

Коментар

Има едно малко каналче в село Скалица.Намира се преди бензиностанцията в дяснно,след това карате около200-300м.направо,има една стара зграда(останалиса само бетонните колоните)преди нея в ляво и само направо докато свърши полу асфалта и пътя води леко на дясно(винаги по по-утъпкания път).Стигасе до едно малко мостче,след него пак на ляво и само на право по канала(по възможност с кола до където може да се стигне)Този канал пълни язовир Овчарица.Незнайно защо няма мрежи да не се казчва рибата нагоре по течението!Излиза предимно шаран от 1 до 4 до 6кг. различно и нормални каракуди.Явно,че иска предимно захранка с царевица и на плувка пак царевица.Предимно каналчето е малко,според мен има не повече от 20 места.През почивните дни предполагам няма да има места!

П.П.Колкото по-надоло,толкова по-добре за удър!Има минимална вероятност да е спрян притока на вода в каналчето за чистене от влачещи се боклузи!
                          Последно редактирано от STROIL; 02-08-09, 05:54. Причина: Допълнение

Коментар

Колега може ли малко по точно за Скалица. Преди бензиностанцията има 4 пътя:1 от ЯМбол; 2 от Межда; 3 от Генерал Инджово и 4 от Овчи кладенец. По кой се хваща за да се стигне до тази сграда? По натам е ясно. Благодаря предварително.
                            Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                            Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Тази събота и неделя бях с приятели на яз.Камчия, но останах разочарован. Преди месец на същото място язовира се представи подобаващо. Използвах същата захранка и същия такъм но . Предния път улових ме 5 шарана м/у 1 и 2.5кг. и едно сомче около два кг. Имаше и каракуди и гърбавица, абе доста риба. Тази сабота и неделя от към шарани-0, от към сом-0, само дребна каракуда, не много едър кустур и гърбавица, но слабо. Изчистена доиде 2.5кг.
                              За това мисля да сменям дестинацията. Чувам добри отзиви за Тунджалъка.
                              Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                              Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Понеже стана въпрос за яз.Камчия и раиона около село Подвис, някой знае ли как е положението откъм Манолич в момента и каква риба дава?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
                                X