От: ГЪБИТЕ - лов или бране

Каквосе гъбаркаш...? Ясно е , че си е прекрасен първак (манатарка с бели ламели - първо качество)
Дяволската има ТЪМНО червени ламели под шапката. Снимки по-късно, че бързам малко.....

Първоначално публикуван от Жоро Йорданов

Преглед на мнение

Дяволската има ТЪМНО червени ламели под шапката. Снимки по-късно, че бързам малко.....

не ще да се покаже. Някъде по-напред в темата мисля че писах как някои хора си я хапват с кеф.
 не ще да се покаже. Някъде по-напред в темата мисля че писах как някои хора си я хапват с кеф.

.
.

и минах само с яко връщане отгоре и отдолу
 и минах само с яко връщане отгоре и отдолу Относно Дяволската, никакво значение къде и в коя страна расте, за токсичноста и. След изваряване и тук в Бг. полските туристи по Пирин си я хапваха без страх, та и моят колега, планински водач, се научи да я хапва от тях. От тук и никакви чудесии. В северна Италия си похапват Червена Мухоморка
 Относно Дяволската, никакво значение къде и в коя страна расте, за токсичноста и. След изваряване и тук в Бг. полските туристи по Пирин си я хапваха без страх, та и моят колега, планински водач, се научи да я хапва от тях. От тук и никакви чудесии. В северна Италия си похапват Червена Мухоморка Гъбите са доста по-стари обитатели на земята от нас хората и навсякъде са еднакви, изключвам външни влияния привнесени от човека които им оказват влияние, като торове, пестициди и тн. Затова и приказките за мутирали гъби от пишман-гъбари са ми в раздел "Лампата на Аладин".
 Гъбите са доста по-стари обитатели на земята от нас хората и навсякъде са еднакви, изключвам външни влияния привнесени от човека които им оказват влияние, като торове, пестициди и тн. Затова и приказките за мутирали гъби от пишман-гъбари са ми в раздел "Лампата на Аладин".

шегувам се разбира се
 шегувам се разбира се 

Коментар