Тя тази манатарка е от по-ранен вид, който поне за мен не е така ароматен и вкусен, но пак е хубава гъба.
Ех, един слънчев ден ни трябва и колко гъби ще има.
Здравейте , искам да ви попитам каква е тази гъба . Сярна гъба или праханова гъба ? Гъбата накиселява , ако е ядлива предварително благодаря за някоя рецепта . Киселия вкус неутрализирали се при варене ?
Последно редактирано от derhunter; 19-05-12, 14:22.
Г-н Иванов, поради каква причина пускате едни и същи снимки постоянно?
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Това е сярна гъба. Много е вкусна.
Доста е водниста при нарязване .
Изварява се около 20 минути и после се нарежда в бурканите -ред гъби после ред чесън + магданоз+копър и така до горе (на буркана).
Притиска се хубаво и допълваш с 1 супена лъжица сол и оцет (толкова сол за буркан "ОМНИЯ", голям).
Остава твърда и страхотно мезе......
Да са ви вкусни!
Поздравления, че не сте ги подминали , а сте ги събрали. Рядка и вкусна гъба.
Малко челядинчици от една къса разходка днес. Прав излезе Старият нямат обиране! /кутията е 100 мм/.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар