Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ловни дрехи

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #31
    До: Ловни дрехи

    [QUOTE=paunoff;865221]Е

    За тях също никой не може да ме убеди, че един битако-колхозен образец от 10-20лв ще бъде удобен, ще топли и няма да запарва крака. Хубавите ботуши за съжаление си имат и хубави цени.


    Това последното колега мисля,че абсолиутно не отговаря на истината
    Аз като млад ловец отидох и си закупих не 1 (един),а 2(два) чифта СКЪПИ (тука псувам много) по 61лева броя(даже с неопрен отвътре), един чифт за мен един за тато (и той ловец).
    Нито аз нито тато сме гоначи. Аз като млад ме пращат на майната си щото мога да ходя много - в нашият район се ходи на лов само по пътища (страхотен район) аз мисля че тато може и да не ги жали толкова ботушите колкото аз, и затова казвам,че аз ги ЖАЛЯ (дал съм 61 лева и сега ми се плаче) и от толкова жалене и един добър сезон(доста прасета),който мина давам равносметка за 122та лева. Хората с който ходя на лов и те са с ботуши от..... 13 лева ... на 5 години само на лов с тях. Нито моите нито на тато може да се похвалят с толкова време живот - вече зеят огромни дупки(отлепена подметка отстрани, на свиването на крака където има свиване на гумата зее дупка). Така,че колега моля за скъпи ботуши да не се дават мнения без личен опит. Ако обаче се дават пари то те нека да са за ОБУВКИ от 250 лева нагоре за тях и аз ако имам пари ще дам ...
    Но НИКОГА КОЛЕГИ НЕ ДАВАЙТЕ повече от 20 лева за ботуши - това е престъпление вярвайте ми.

    P.S:Тея където аз ги купих бяха най-скъпите в магазина ..... да им .....
    LZ2GWN skype: parafoil252
    e-mail:vector3micron@abv.bg

    Коментар


    • #32
      До: Ловни дрехи

      Хубавите ботуши за които говоря са на цени около 200-300лв и над тази цена, на световно известни марки като Chevalier, Beretta, Berner и т.н. Заслижават си всеки вложен лев, но не всеки може да си ги позволи.
      За 60 кинта значи си си купил сръбски или някои други ментета с "екстрите", които си изброил. Честито!
      Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X