Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

КУПУВАМ JEEP CHEROKY 2.1TD/2.5TD

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ясно беше че накрая пак ще стигнем до това че всяка от марките и моделите си има предимства и недостатъци това е ясно. Намесих се не да се караме а именно да не се заблуждава човека че 4 литровото чероки ще му харчи 12 че частите му са свръх евтини или че вътре много широко и комфортно и т.н. А никаде не съм казал че тойотата е с евтини части не съм рекламно лице на нито една фирма.

Коментар

А пък не разбрах че сме се карали

Даже вече частите за колело не са свръх евтини

По добре е един автомобил да харчи 20л отколкото 10л и да се самозаблождаваш че е автомобил

Никаде поне аз не съм писал че в Черокито е широко На мен даже в Рам ми е тесно може би защото съм по едър мъж

За тези цени комфорта му деиствително е на ниво поне има хидравлика и еъркандишън

А принципно още няма автомобилна марка която поне мен да ме устроива напълно а най добрата кола е новата кола

Коментар

аз пък доколкото разбрах човека искаше да знае дали черокито е добро, а не дали е по - добро от тойота
        drive alive

Коментар

[quote="go go go"]колегите с тойотите да прощават ама 4рънара не е офроуд машина, а черокито 4л е автомобил, който почти без промени е произвеждан около 20год. и се е доказал, като изключителен автомобил за всякакви терени. напрактика неразрушим, това е от колите, които ти служат цял живот.

Коментар

Така и не разбрах дали има разлика между дългата и късата база на Cherokee!!! И ако има каква е?
            RB Patrol Team

Коментар

има разлика, късия е по къс с 15 - 20 см, нищо друго. неудобно е отзад, гадна работа, не ти трябва
              drive alive

Коментар

То пък като дългия е много удобен отзад !!
                RB Patrol Team

Коментар

нали знаеш, винаги може да е по - лошо
                  drive alive

Коментар

Е тогава вече е много лошо
                    RB Patrol Team

Коментар

:-)

Понеже аз почнах тази тема,се чувствам отговорен да споделя следното:
                      значи след определено умуване и консултиране си купих JEEP CHEROKEE 2.1td,дълга база.Язък ,че го избирах с баджанака,който има магазин за авточасти и ремонтира в свободното си време в гаража...та ремонтните работи по ходовата част ми излезнаха на 1/3 от покупката,но поне го стегнах без забележки.Значи за колегите дето твърдяха ,че един БУС върши по-добра работа не съм съгласен,имам и ФОРТ ТРАНЗИТ,твари здраво и е много удобно за няколкодневен излет,но само когато е сухо времето и по-наравно място,иначе колкото пъти съм рискувал със стръмнини,на слизане е добре,но като си тръгваме,винаги трябват 5-6 човека да го бутат .
                      По отношение на ДЖИПА,според мен си е направо сбъдната мечта, гори 9-10 нафта без значение градско-извънгардско,върви си нормално със 100-120,макар че му пибнах бая височки гуми 215х85х15/MALATESTA WRANGLER/.Събира багажа на 2 риболовци + лодка 3.6м надуваена+двигател 4 коня+квото са сетиш от удобствата.Има бързи и бавни ,без блокаж...на бързите си върви на кал и сняг,без забележки с малко газ,до около 30-40 см газене,бавните не съм ги ползвал,само го пробвах на една поляна с трева,поне 40% наклон,без грижи си я качи,само дето по гумите имаше цели шепи отскубната трева с корените.И последно,че малко се отплеснах...понеже съм малко и ловец миналата неделя бахме на лов на тазилик/пресен сняг/ и с още 2 НИВИ+1 АРМЕЙСКА УАЗКА,понеже на върха има поделение и старшините са ни приятели,качихме се до около 1200 метра н.в. заедно при около 30-40 см сняг и киша,след което НИВИТЕ през 1-2 км,закъсаха и двете/единият шофьор и нивата бяха на Горското,другата на един колега който си изкарва хляба със сечене на дърва/,натовариха се колегите в УАЗ-а и при мен,поне по 600-700 кг.хора на кола и изпълзяхме без грижи до върха,което на около 3-4 км,след като закъсаха НИВИ-те непрекъснато изкачване...това е от мен и безаварийно каране.
                      п.с. Благодаря на всички колеги за съветите и мненията.
                      TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
                      Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
                      Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
                      Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

важното е ти да си доволен, не да плащаш "данък обществено мнение"
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Избора е добър и мисля, че машината няма да ви разочарова и занапред! Радвам се, че сме помогнали с нещо!
                          RB Patrol Team

Коментар

До: КУПУВАМ JEEP CHEROKY 2.1TD/2.5TD

продажам 4ероки но е каса база 96г 2.5тди с вси4ки екстри цена 9000лв ако те интересува 0888909152

Коментар

НЯМА Чероки КЪСА БАЗА, има купе с три врати което същото на дължина като и това с пет.....
                              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

хм.... човекът отдавна си купи, даже и подробно е описал какво точно.....

все пак темата е от преди 2 години.

а къса база наистина няма, мдааа
                                ________________________________________________
                                Subaru OUTBACK 2,5
                                Hyundai TUCSON 2.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X