Имам един въпрос - има ли разлика в дължината между дългата и късъта база на Cherokee? Защото ми изглеждат абсолютно еднакви!
Обява
Свий
Правила на Форум "Купувам"
Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.
Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:
1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.
2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.
3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.
4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).
5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.
6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.
7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.
8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.
9. Бутонът "Уведоми за публикация"
от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.
Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.
ВАЖНО !
1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.
Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.
Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.
За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.
Пожелаваме Ви успешни сделки!
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.
Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:
1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.
2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.
3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.
4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).
5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.
6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.
7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.
8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.
9. Бутонът "Уведоми за публикация"
от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви. Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.
ВАЖНО !
1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.
Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.
Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.
За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.
Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко
КУПУВАМ JEEP CHEROKY 2.1TD/2.5TD
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Мене Черокито хич не ме кефи, ама това си е психология, за вкусовете не се спори. Не знам коя броня си разглобявал, преди време имаха ужасни проблеми с предниците щото претоварени. Изглежда от трамвая.
По идея си е същото дърво като УАЗа ако е верно американско. А фар-лампите не са патент, това си е просто американската система осветление, още от края на 40-те. Границата къси/дълги не е толкова рязка, обаче пък е размита вляво към заслепяване на насрещния. Няма съществени преимущества нито недостатъци спрямо европейската. Вече ги продават на много места.
Коментар
-
незнам дали знаете но бронираните черокита са напълно стандартни коли, бронирани от една работилница стил ТНТМ тук в софия. факта, че след 10 години експлоатация с по 2т. над допустимото им тегло все още вървят е показателен.
колкото и да го сравнявам с УАЗката все нещо не излиза, едното е JEEP, а другото ... не е ясно какво е
drive alive
Коментар
-
А ти говорил ли си с някой от екипажите на тия коли? Само пишман Нивите се чувстваха по-зле. Що не ги питаш колко си обичат работата, а колко са посещавали "Пирогов" ъъъ ... служебно. Без престрелките, това е отделна статистика.
Коментар
-
Ъхъ, вървят. Щот пък питал ли си колко струват на ъъъ ... експлоатиращата ги организация? А на МВР-то да се разправя с проблемите им? А тва са стотинките и от твоя джоб(((
При всичката ми омраза към Испания, камиончетата Ивеко са несравними с тия тинейджъри, които се връщат от училище с панталоните на врата. Уж че въобще не били падали в локвата, и резервното колело не стои на прозореца без сваляне от зор за принудителна защита. Понякога американците са наистина смешни.
Коментар
-
не ме разбра, тия черокита са бронирани тук в родината, от аматьори, реално не са бронирани изобщо, това е опричен тунинг, а гумата стои на стъклото защото при нормална ситуация стои в багажника, а там сега има сейф, както е по изискването на КОС /КОС не е птица
/. лично познавам бронировача, лека му пръс, знам и колко струваха на крайния потребител, със всички комисионни и тн около 100000$ за бройка за количество имаше и отстъпки.
колкото и странно да звучи има бронирани дизелови черокита и една част от тях също се движат, но те са с по - слаба бронировка, по старо му 2 ра степен
незнам дали си виждал кола бронирана в САЩ степен примерно Б7, тогава ще разбереш, че в тоя бранш американците са най - добри, а останалите са смешни.
но стига с лиричните отклонения, по темата, колата е здрава и си струва парите.drive alive
Коментар
-
Нямам никва представа що ми плащат и тия 100 и няколко лева заплата, ние НЕ правим брони ... Сега не знам дали да се смея или да плача, много приказки бяха казани че ги правим.
Бяха дадени чертежи, не знам какво са правили после. Минимизираната система "щора" така или иначе не монтираха. Някой си купи лозе в производителен район ... Някой плаща за безсмислени ремонти ...
Не съм упълномощен да направя заявление, няма да го направя. Но предполагам че след няколко месеца ще може да се види някъв резултат от българо-американската дружба. Макар че те само за пари де .... А ние за резултата!
Коментар
-
От написаното по-горе излиза че черокито е машината която е идеална за офроуд по проходима е от тойота, харчи малко повече от нива, товари малко повече от бордова уазка, и не усеща петрохан, частите му са по-евтини от ладовите ментета и са най-марковите, ремонтира се с подръчни инструменти, може и да съм пропуснал нещо ама почва да ми прилича на тия филмчета по дискавъри за най великите и единствени американски боклуци
Коментар
-
За какво ми е да си купувам, като във фирмата има служебно точно с двигател 4 литра има и тойоти и ниви и други. Не ги ползваме да ходим от кафе на кафе или за риба когато е хубаво времето. База за сравнение имам голяма, знам и за цените на частите, не за фарчета палци и др. дреболийки които са стандартни за бош примерно, сериозно става като се стигне до ходовата част тогава е с поръчка и цените са други.
Коментар
-
зависи от каде пазаруваш, зависи кой пазарува и колко комисионна взима, нали е фирмена кола, а шофьорите и те са хора
и все пак ако имаш предвид някакъв конкретен недостатък, който прави колата по - лоша от други, може да го споделиш, защото ако всички започнем да обясняваме, кой по колко 4х4 има и по кои кафета ходи с тях, работата ще се проточи, а човека дето отвори темата няма да има никаква полза
drive alive
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Да не говорим при закупуване като нови каква е разликата в цените на двата автомобила А това че плащате частите на такива цени си е ваш проблем
Коментар