Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

КУПУВАМ JEEP CHEROKY 2.1TD/2.5TD

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• КУПУВАМ JEEP CHEROKY 2.1TD/2.5TD

Купувам джип до 10 000 лева,ще се използва за риболов и ходене зимата на ски.За предпочитане е дълга база,да се товарят надуваеми лодки,двигатели,палатки,такъми....
    Няма да се състезавам с него,просто да съм спокоен независимо от времето...
    п.с. моля,офертите да са със снимки,може и други предложения отвен Чероки...
    TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
    Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
    Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
    Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Re: КУПУВАМ JEEP CHEROKY 2.1TD/2.5TD

Първоначално публикуван от steaven
    ...може и други предложения отвен Чероки...
    Понеже казваш, че може и други предложения, та затова реших да драсна.. 2.1 идва малко слаб според мен, а 2.5 да кажем, че има своите "специфики", абе да го кажа направо си е проблемен мотор - пак мое мнение.. Мислил ли си за 2.5 бензин на Чероки? Иначе за 10К лв. има и други варианти (от личен опит, тъй като и аз търся) за нуждите и целите, които си описал, но айде да не се отплесваме..

Успех в избора!
    Яро

Коментар

това е чероки с 4Л двигател, мноооого яка машина но похарчва, аз имам вранглер с този мотор и на бензиностанциите ме обичат. но освен този недостатък практически колата няма забележки, ще ти служи вярно вероятно до края на живота ти
      drive alive

Коментар

Аз не познавам добре 4.0 литровия на Крайслер, но например аналогът му при Land Rover (за мен) е фантазия.. Тези мотори са толкова разтоварени.. За избор, единственото което и мен ме спира е разхода.. На Острова има една такава романтична приказка : "Behind every V8 remains a line of empty Gas Stations..." Мда.

А иначе цените за части от баджанака за 2.1 ли са или за 2.5?

Коментар

в момента има една обява за Toyota 4Runner 2.5ТД с климатик в мобиле.бг... цената е около 11000, а със сигурност е по-добра от Чероки...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от LJ73
            в момента има една обява за Toyota 4Runner 2.5ТД с климатик в мобиле.бг... цената е около 11000, а със сигурност е по-добра от Чероки...
            Ако говориш за ТАЯ ... тя е с ляво кормило /само дето не е автоматик - подписа на izo4x4 = Няма нищо по-кофти от автоматик с десен волан /
            [img]http://prikachi.com/files/1482881I.jpg[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от "tZv3t0zAr
              Ако говориш за ТАЯ ... тя е с ляво кормило /само дето не е автоматик - подписа на izo4x4 = Няма нищо по-кофти от автоматик с десен волан /
              виноват - не съм обърнал внимание! но с 2 уточнения:
              1. Автоматик с десен волан е 100 пъти по-добре от ръчни ск.+десен волан
              2. значи цената автоматично слиза на 8800лв
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Аз имам чероки 2.5 тди на 136000 км със сервизна книжка,с климатик,с чейнджър,1996г.без никакви забележки.Мой приятел го внесе от Швейцария.Купих си го преди седмица.Преди месец си купих и фрийлендър с удар отзад.Очаквах,4е ремонта ще отнеме повече време и за това си купих черокито.Тои обаче съвсем скоро ще е готов.Сега трябва да се разделя с единия.Цената на черокито оба4е е около 13000лв.

Коментар

Притежаваме Jeep Cherokee 4.0! Караме го от 10-на години- никога не ни е оставял на път! По двигателя не е правено нищо ( с изключение на едни гарнитури( но като минеш 150000км. е нормално). Много здрави машини! Вече е на 200000 мили! По окачването сме правили само задни листови ресори (защото клекна доста). Ако си го гледаш ще те изкара цял живот! Само дето харчи доста ( за този двигател си е нормално, даже мисля че е малко- 18л. 92 градско и 13 извън градско)! Нащо е американско и му е малък резервоара ( 58л.) но се живее и така! И работи на по-малко обороти от дизел! Като мине 2500 вече бучи като нормален джип на 3500-4000! Спокойно се кара до 2000 без да се замисля и червената му зона започва от 5000! Обаче е много е зле със спирачките, но нали не е състезателна кола (спира като ЗИЛ )! Качвали сме Петрохан с 1.0 тон и на двигателя не му прави впечатление! А за цената - това са едни от най-евтините джипове втора ръка ( от този клас де!)
                  RB Patrol Team

Коментар

колегите с тойотите да прощават ама 4рънара не е офроуд машина, а черокито 4л е автомобил, който почти без промени е произвеждан около 20год. и се е доказал, като изключителен автомобил за всякакви терени. напрактика неразрушим, това е от колите, които ти служат цял живот.

като цяло черокито е добър избор за 4х4 на старо. здраво е и лесно се ремонтира, частите му са на цени подобни на руските автомобили и практически всеки може да го ремонтира без никакъв специализиран инструмент. освен това е достатъчно голямо, може да качва много багаж/хора и да дърпа ремаркета.
                    drive alive

Коментар

За всичко съм съгласен, само не и за това, че цените на частите са като на УАЗ!!! Това си е америнска машина и частите и не са от най-евтините! И има някои доста недоизмислени работи! Пример: като ти изгори фара трябва да го смениш целия, защото е патентован ( не можеш да смениш само крушката както е нормално)!
                      RB Patrol Team

Коментар

Скъсай на черокито ремък в монтанско или видинско и сравнението с уаза става неуместно а за цените за дизелите може и да си прав ама ако се стигне до поръчка за нещо бензиново мамата си трака

Коментар

карал съм чероки доста време сега карам вранглер, части има консумативи има и са евтини, ако се стигне до поръчка се чака седмица. фара на черокито е така зада не се пълни с вода, като минаваш през реки, струва около 40 лв и почти никога не изгаря, все пак ако на някой му е скъпо може да го смени с фар на бош и да си сменя крушката колкото си иска.

дизеловите черокита неструват, те са правени за европа и този двигател буквално е насаден на нормално чероки 2.5 бензин. дизелите са слаби, като мощност капризни и много шумни, ако искаш да си купуваш чероки най - доброто е 4л, може и 2.5л, малкия двигател има достатъчно мощност и харчи при нормално каране около 8 - 9 л/100км ако имаш късмет може да случиш на такова с климатик. никога небива да се купува американска кола, която е карана с газова уредба. американските двигатели са направени за бензин с ниско октаново число и газта ги съсипва непоправимо.
                          drive alive

Коментар

Досега не съм чувал Американски мотор преди 250 000 км да е късал ремък А този модел фарове се сменят едно към сто крушки за УАЗа Най слабите неща по тоя модел са задните листове и шенкелните болтове на предницата При по харт оф роуд не издържат носачите В БГ трудно ще видите запазено Чероки при покупка на 1ва ръка това е невероятно читав автомобил за това говори и защо още някой банки ги ползват за инкасо Лично съм разглобявал бронирано и бях учуден че нямат големи разлики с цивилното Частите са наистина евтини от представителството съм купувал преди време дистрибуторна капачка за 20лв и палец за 12лв сега незнам как е но части втора употреба се намират Повечето от предлаганите тук са експлотирани безжалостно а това че предлагането е голямо още веднъж говори за здравината им Този модел е един от малкото примери за Американски автомобили които са добре приети от Европеиския континент всички знаем защо Избора на усилени части и тунинг е невероятен за автомобил от този клас А понякога за тази работа Америка е по близо от Росия но които иска кара УАЗ КОИТО МОЖЕ КАРА JEEP

Коментар

Здрабей steaven
                              Имам за продажба Cherokee 2.1TD къса база.
                              Ако имаш интерес званни ми 0898511333 или пусни л.с.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X