От: Трюфели
Музика за моите уши........
Може да си пропуснал, но "порязването" беше, че ти изтриха поста.
Аз помолих модераторите да не те "изтриват", а да те оставят да си пишеш всичко което ти е на душа.
Дори направих нарушение заради това.
Това и правя - оставям те да си излееш всичко. Давай !
Не се обиждай, но не си спомням кой си и какво сме говорили?
Трудно е да предположиш с колко човека разговарям, без да ги познавам.
Предполагам по написаното, че ти си Човекът с 300 кучета, който ме покани да ги видя ......НО... трябваше да летим със самолет за да отидем да ги видим.
Така ли е ?
Относно снимките-ние си знаем номерата, нали ? Снимки на магнатум в интернет бол.
Сега като се вържат новобранците и като тръгнат да изкарат ГОЛЕМИТЕ пари от магнатум пику - гледай колко нови милионери ще имаме благодарение на теб.
Аз злоба, омраза и завист не изпитвам към никой. Знам кой съм и какво мога.
Давай - изливай още каквото имаш насъбрано.
Само не хвърляй "партенки" на новите. Ако си търсач - знаеш колко усилия ще им костват твоите глупости.
Твърдиш, че не си анонимен.
Първоначално публикуван от magnatum pico
Преглед на мнение
Може да си пропуснал, но "порязването" беше, че ти изтриха поста.
Аз помолих модераторите да не те "изтриват", а да те оставят да си пишеш всичко което ти е на душа.
Дори направих нарушение заради това.
Това и правя - оставям те да си излееш всичко. Давай !
Не се обиждай, но не си спомням кой си и какво сме говорили?
Трудно е да предположиш с колко човека разговарям, без да ги познавам.
Предполагам по написаното, че ти си Човекът с 300 кучета, който ме покани да ги видя ......НО... трябваше да летим със самолет за да отидем да ги видим.
Така ли е ?
Относно снимките-ние си знаем номерата, нали ? Снимки на магнатум в интернет бол.
Сега като се вържат новобранците и като тръгнат да изкарат ГОЛЕМИТЕ пари от магнатум пику - гледай колко нови милионери ще имаме благодарение на теб.
Аз злоба, омраза и завист не изпитвам към никой. Знам кой съм и какво мога.
Давай - изливай още каквото имаш насъбрано.
Само не хвърляй "партенки" на новите. Ако си търсач - знаеш колко усилия ще им костват твоите глупости.
Твърдиш, че не си анонимен.

.
Коментар