Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Черно море, много е добре, слънце пече, на тавана дупка, под юргана плюшено мече ?
Свий
X
-
Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 24-06-26, 15:43.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
-
Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 24-06-26, 15:51.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
Коментар
-
Що ми излиза, че последното мнение е на Стоян Боюков-Sariones, а пък тука не го виждам?
Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.
Коментар
-
Снимката е подвеждаща. Това е ресторанта с едно от най-евтиното обедно меню и хубава храна в Несебър. Но това е в новия град.Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
Иначе цените са на ниво от 2024г. когато бях за последно. Може би със 0,25 цента , до евро максимум нагоре.
Затова винаги е пълен и има опашка от чакащи.CR-V 2.0i RVSi 147PS
- 1 like
Коментар
-
Снимката е точно толкова подвеждаща, колкото и таратор за 9€! Не може да се набляга на голяма скъпотия видиш ли, визирайки скъпия таратор. Ми хайде по тази логика да се каже, че е евтино, като в стола на държавно учреждение, визирайки снимката дето качих! В интерес на истината не съм пробвал храната, ма трябва да е И вкусна. Целодневно хора чакат на опашка отвън.
п.п. По-горе съм качил произволни снимки от други места, баш да не се заблуждава народа! На плажното заведение цените са 20-на% нагоре. Намирам го за нормално.Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; Вчера, 06:43.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
- 1 like
Коментар
-
Уау, във форума се е напълнило с визионери които... визират, и визират, и визират...
Истината другарки и другари, пичове и пич... дами е, че трябва да се въведе купонна система, и пред заведенията да се вият денонощни километрични опашки от чакащи за едно тараторче...
Коментар
-
Франция
Менюта
Не намерих снимки с цени в заведенията, но това е сайт с менюта.
Преди две години бях на френско море... Хубаво е , плажовете са много ок.
Хубавите ресторанти , трябва да се запази маса много предварително , няма места. Местата на който името на готвача е написано отпред, цените са на меню- около 150Е на човек - виното около 30-50Е
Да се има в предвид че това е заведение в което самото посещение е събитие ( има и детско меню)
Обикновените ресторантчета - салата (за наяждане) 20, пица-15, спагети 20. Сандвичи - - 10Е Ресторант в центъра 30-50Е на човек. Хубаво , ама хубаво ядене.
Общо взето трудно да попаднеш на лошо, .Принципно като ходя някъде , ползвам гугъл и се ориентирам по отзивите - до сега не ме е подвеждало
Цените са като в София центъра , обаче вкуса нищо общо
За морето не знам , ама София е станал изключително скъп град. Много е скъпо , а мизерията е огромна.
Тази пролет бях в прага , стария град- ресторант вечеря обилна джолан две бири 25 ЕПоследно редактирано от trav; Днес, 06:48.
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар