Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Черно море, много е добре, слънце пече, на тавана дупка, под юргана плюшено мече ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20260623_183412_HDR.jpg Прегледи:0 Размер:652.5 КБ ID:7043904
    Те Слънчев бряг!
    Те от плажно в Несебър!
    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20260619_131833.jpg Прегледи:0 Размер:549.1 КБ ID:7043906
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 24-06-26, 15:43.
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20260620_194341_HDR.jpg Прегледи:0 Размер:758.1 КБ ID:7043909

Те пак от Несебър!

п.п. Имам чувството, че на някои им става пишката, като видят "дебели цени". Дани е прав ... верно!

п.п.п. ААА. Царевицата е 4 кинта (разбирайте евро, щото левове няма)!
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 24-06-26, 15:51.

Коментар

• Urko
        Urko коментира
        Редактиране на коментар
        Баси, това по-евтино от когато аз ходих на времето

• krassitch
        krassitch коментира
        Редактиране на коментар
        Ако имаш прасе и го пратиш на почивка, само за царевица трябва да му дадеш поне 4000 евро...А за дискотеки отделно

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:17823095809863039117323151597852.jpg
Прегледи:196
Размер:932.2 КБ
ID:7043912 А даже и водата е чиста да му се не види! Току що снимах!
      Прикачени файлове

Коментар

Що ми излиза, че последното мнение е на Стоян Боюков-Sariones, а пък тука не го виждам?
        Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.

Коментар

• Стоян Боюков-Sariones
          Стоян Боюков-Sariones коментира
          Редактиране на коментар
          Така е! Ма нямам идея що не го виждаш. Тъкмо снимах и "голямата" вода

• Bogoljub Gagic
          Bogoljub Gagic коментира
          Редактиране на коментар
          Опрàви се.

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
        Натиснете снимката за да я уголемите Име:IMG_20260620_194341_HDR.jpg Прегледи:0 Размер:758.1 КБ ID:7043909

Те пак от Несебър!

п.п. Имам чувството, че на някои им става пишката, като видят "дебели цени". Дани е прав ... верно!
        Снимката е подвеждаща. Това е ресторанта с едно от най-евтиното обедно меню и хубава храна в Несебър. Но това е в новия град.
        Иначе цените са на ниво от 2024г. когато бях за последно. Може би със 0,25 цента , до евро максимум нагоре.
        Затова винаги е пълен и има опашка от чакащи.
        CR-V 2.0i RVSi 147PS

Коментар

Снимката е точно толкова подвеждаща, колкото и таратор за 9€! Не може да се набляга на голяма скъпотия видиш ли, визирайки скъпия таратор. Ми хайде по тази логика да се каже, че е евтино, като в стола на държавно учреждение, визирайки снимката дето качих! В интерес на истината не съм пробвал храната, ма трябва да е И вкусна. Целодневно хора чакат на опашка отвън.

п.п. По-горе съм качил произволни снимки от други места, баш да не се заблуждава народа! На плажното заведение цените са 20-на% нагоре. Намирам го за нормално.
          Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 25-06-26, 06:43.

Коментар

• gecata1059
            gecata1059 коментира
            Редактиране на коментар
            Имах предвид подвеждаща за цените в Несебър. Иначе храната е вкусна, поне по моят стандарт.

Уау, във форума се е напълнило с визионери които... визират, и визират, и визират...

Истината другарки и другари, пичове и пич... дами е, че трябва да се въведе купонна система, и пред заведенията да се вият денонощни километрични опашки от чакащи за едно тараторче...
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Стоян Боюков-Sariones
            Редактиране на коментар
            Цъ! Палачинката има две страни! Винаги.

• sparkybg
            sparkybg коментира
            Редактиране на коментар
            Що бре? Според нЕкои другари може да е многополюсна.

• ивайло
            ивайло коментира
            Редактиране на коментар
            Е то при тях купони вече има, а и ресторантите не работели.

Франция

Менюта

Не намерих снимки с цени в заведенията, но това е сайт с менюта.

Преди две години бях на френско море... Хубаво е , плажовете са много ок.
          Хубавите ресторанти , трябва да се запази маса много предварително , няма места. Местата на който името на готвача е написано отпред, цените са на меню- около 150Е на човек - виното около 30-50Е
          Да се има в предвид че това е заведение в което самото посещение е събитие ( има и детско меню)
          Обикновените ресторантчета - салата (за наяждане) 20, пица-15, спагети 20. Сандвичи - - 10Е Ресторант в центъра 30-50Е на човек. Хубаво , ама хубаво ядене.
          Общо взето трудно да попаднеш на лошо, .Принципно като ходя някъде , ползвам гугъл и се ориентирам по отзивите - до сега не ме е подвеждало
          Цените са като в София центъра , обаче вкуса нищо общо
          За морето не знам , ама София е станал изключително скъп град. Много е скъпо , а мизерията е огромна.
          Тази пролет бях в прага , стария град- ресторант вечеря обилна джолан две бири 25 Е
          Последно редактирано от trav; 26-06-26, 06:48.

Коментар

• Bogoljub Gagic
            Bogoljub Gagic коментира
            Редактиране на коментар
            Ми като неимоверно се замогна българският народ по време на БЗВ ® (Бойков Златен Век) - така ще бъде! Туй, което Боеко за 15 години направѝ, Радев за тридесет нимой го съсипà!

• Asteri
            Asteri коментира
            Редактиране на коментар
            Ама в тия френски ресторанти като извадиш пачката "гущери" викат ли "Ооооо, ей брей брей брей!" ?

Предвид скъпотията по морето, появяват се алтернативни предложения:

Име:KaraDere.jpg
Прегледи:78
Размер:36.0 КБ
ID:7044103

Обявата била от "букинг" и в момента била активна
          Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.

Коментар

• MM1980
            MM1980 коментира
            Редактиране на коментар
            Това със закуската е пълен майтап (па и цената), ама на Кара Дере, палатка на хубаво място се слага края на май и се редуват хората на смени. От първо лице единствено число го казвам.

• Asteri
            Asteri коментира
            Редактиране на коментар
            Глампинг, най-после и у нас!

Име:732253065_27508758328740947_5627022894794368980_n.jpg
Прегледи:7
Размер:58.7 КБ
ID:7044264

Коментар

"Пичове, Гърция не е за вас! Ебават се с елита на обществото, деаигърчулята! С цвета на нацията ни! Не разбират от намеци. Не оценяват жалоните на благополучие. Не вият гръб като пъстърви за десет кинта. Тея са тотално скъсали с цивилизацията. Правят се на горди, деаигърчулята.
            Искаш да си паркираш колата пред кръчмата и не ти дават. Не дават, бе! Имало било паркинги…представяш ли си? Деаигърчулята!
            Не можеш да паркираш на плажа. За кво му плащаш лизинга на това 4х4? Ако държиш на своето свещено право като собственик на джип викат полиция.
            След 11 часа се пази тишина!? Съвсем сериозно. Не можеш един път да изпееш „градилилиякилия“ с все сила у центъра докато джапаш у шадравана. Все едно не си на море, а на възпитателен лагер!
            Не можеш да си меткаш фасовете по плажа. Чашки, обелки – нищо… Трябва да събереш кочината след себе си? Е, ти да не си чистачка, ебаси? Това, ако не е нарушаване на човешките ти права, то кво? Някой знае ли дали можеш да съдиш деаигърчулята в Страсбург?
            На плажа курвите по цици от силикон и с водоустойчив тежък грим се гледат с лошо око. Все едно е нещо срамно?
            Имало специални места за джетове. Некви забутани коридори навътре в морето. Е за кво ти е скапания джет ако не го изрежеш до главите на простолюдието? За кво трябва да го влачиш чак дотук, ако не могат да видят как някаква прелестна селянка е сключила маникюрестите си ръце през благополучното ти шкембе, докато ръмжиш като ихтиозавър през главите на хората?
            Всяка доказана БГ вип дама след преминаване на южната ни граница се преобразява на нелепа селянка с прекален грим и нелепи претенции. Това е обидно!
            Ако си готвил нещо с каймъ в „черешката“ от този сезон, никой не те спира за автограф. Тея телевизия не гледат ли? Деаигърчулята!
            За кво си си купил бански за двеста лева, ако не ти отстъпват резервираните маси в таверните? Тези не разбират ли кой е с кинтите?
            По-скъпите коли не са с предимство на кръстовищата. Същото важи за тези с еднакви номера. Това е отвратително неспазвне на закона за движение по пътищата.
            Ако псуваш полицай, защото караш пиян, ще те арестуват. Представяте ли си какво падение на морала и закона?
            Слушането на чалга на отворени прозорци не предизвиква възхищение и покорство. Въобще, слушането на чалга се възприема като лош вкус! Ше откача! Аз на почивка ли съм дошъл или на опера?
            Ако номерът на колата ти е с еднакви номера, това не буди респект. Ако щете вярвайте, ама е истина!
            Ако караш по шкембе и синджир със златен кръст, подлежиш на глоба. Дори и ако златния кръст е над сто грама. Баси християните?!
            Затова, пичове, нека си останем на родното море. Там ситуацията е бетон. Ще получите уважение и респект. Урегулирано е и с ясни правила. А и законът и редът седят зад теб, а не зад всеки сульо. Освен това можеш да си паркираш не джипа, а ако щеш и булдозера където си поискаш.
            Кеф? А?"

Коментар

Носете си разредител. Местния бил изкупен вече, а мазут се чисти трудно.
              Nissan Qashqai 1.3 DDT

Коментар

• blackfirefly
                blackfirefly коментира
                Редактиране на коментар
                Мазут може да се почисти и с плажно масло, или някакъв крем. Стига да не е много..

• Стоян Боюков-Sariones
                Редактиране на коментар
                Е то и мазута не е много.

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
            X