Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще фалира ли Германия (ЕС)?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Време е за нова тема: Ще фалира ли Франция!
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

...а Путин се разбра с китайците да им продава газ, зер на тях им трябва, на Европа не и трябва.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Съединител - долен, ляв педал.
      Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

• jkd
        jkd коментира
        Редактиране на коментар
        На европа торовете, цената 70% нагоре заради газа. Ама те и без това правят много CO2, по-добре без тях изобщо /s.

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      ...а Путин се разбра с китайците да им продава газ, зер на тях им трябва, на Европа не и трябва.
      Путин се договори и с британците, те най-вероятно ще продават на Европа руски газ но с британски акцент и ... на британска цена.
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

• BatGeorgeone
        BatGeorgeone коментира
        Редактиране на коментар
        The UK has permanently permitted the import of diesel fuel and kerosene produced from Russian oil in third countries, according to data from the country’s Office of Financial Sanctions Implementation (OFSI).

• Emilppp
        Emilppp коментира
        Редактиране на коментар
        Приятелят ми в Англия каза, че вече има дизел по бензиностанциите около Бирмингам.
        Цената му е малко над два паунда.

• BatGeorgeone
        BatGeorgeone коментира
        Редактиране на коментар
        При мен горива има всякакви, и дизела е 187 пенса за литър и дори има и по-евтино в Коско. Реално горивата паднаха с няколко стотинки при нас.

Приятеля ти може би е малко извън Бирмингам, в провинцията винаги е по-скъпо.

Истината е, че не се знае, може и да идва криза за гориво, аз имам 100тина литра дизел и още толкова бензин ама дано не се налага да опирам до запасите.

В София тази седмица тече на най-високо ниво договарянето на още от зелените реформи, каква енергия да се ползва, декарбонизация, въпроси за сигурността и въоръжаването и т.н. Всички са там, президентката, Румен Радев като гост, министри, европейски комисари и политици и т.н. Ако има някъде записи на изказванията ще е интересно.

Green Transition Forum 6.0 https://greentransition.bg/lektori

Коментар

Първоначално публикуван от jkd Преглед на мнение
        В София тази седмица тече на най-високо ниво договарянето на още от зелените реформи, каква енергия да се ползва, декарбонизация, въпроси за сигурността и въоръжаването и т.н. Всички са там, президентката, Румен Радев като гост, министри, европейски комисари и политици и т.н. Ако има някъде записи на изказванията ще е интересно.

Демек си мажем въжето със сапун....
        Напред към средновековието дрОгаре!
        Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• jkd
          jkd коментира
          Редактиране на коментар
          Praemonitus praemunitus - "когато човек е предварително информиран (предупреден) за потенциален проблем, опасност или събитие, той може да вземе мерки и да се подготви (въоръжи) с информация, стратегия или защита."

• Urko
          Urko коментира
          Редактиране на коментар
          Не става, пробвам го и до ден днешен и не функционира. Или поне не пълноценно. Имах преди телефон с копчета- сега операторите постепенно въвеждат само новите Г-мрежи, които поддържат само новите апарати. Трябва да имам нов телефон. Почти на всякъде вкараха рестрикции за стари коли. Лека полека и у нас. Демек аз с моя стар, 30 годишен кошник, макар и в перфектно здраве, скоро няма да мога да карам където и когато поискам или ще струва много скъпо под формата на данъци, застраховки или директни забрани. Телевизия не гледам отдавна, от оперативна политика и икономика не се интересувам. Ама нейсе. Установил съм, че или трябва да отида и да живея в балкана сам или да приема нахлуващите дадености и да живея някак си с тях. Знанията за това, което става не ми помагат много. Даже ми пречат. По добре да бях нискообразован и свободен циганин.
          Жал ми е за новите и идните поколения и поне се утешавам, че хванах от златните времена.

Първоначално публикуван от jkd Преглед на мнение

Най-неприятното е, че почти никой не говори, защото може би не знае, за плана за тотална дигитализация на идентичноста и за т.н. дигитални разплащания.

Аз гарантирам, че хората с недостатъчно сериозен интелектуалерн капацитет и възможности ще скокнат и ще кажат как в Китай всичко е дигитално, пари в брой няма и дори селяните на битака плащат с Алипей и УиЧат....

Обаче разликата между Китай и Европа е следната, в Китай всичко се владее от ДЪРЖАВАТА, зад държавата стои държавното управление и държавните приоритети и после държавните цели и инициативи.

Дигиталната самоличност в ЮК и това което се налага в ЕС в комбинация с дигиталните пари, НЯМА да е управлявано от държавата, а от частни НАД-държавни корпорации, на чело с големите банки и големите корпорации.

Личните данни няма да са под контрол на държавата както в Китай, а ще са под контрол и за нуждите на транснационални корпорации с една единсвена ГЛОБАЛНА цел = ПЕЧАЛБА.

Заради печалба бяха ваксините, заради печалба махат кеша, заради печалба и тотален контрол налагат т.н. Дигитално АйДи.

И тази печалба няма да може да бъде облагана с национални данъци, защото е транснационална, държавите няма да имат контрол нито над данните нито над паричните потоци, защото всичко е транснационално.

И всичко това заради продадени и изкупени бюрократи, защото това е единственото изискване за да си успешен политик = да си продажен и да умееш да продаваш бюрокрация, другите видове политици или скоропостижно умират или рязко спират да са на власт, без изключения, и по света и у нас.
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

• stefsab
          stefsab коментира
          Редактиране на коментар
          Централизирано наблюдение на ИД-то и парите му. Идеално е за управление на масите.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
      X