Първоначално публикуван от Danika
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предизборно студио - 2026
Свий
X
-
Явно като човек изкара повече време в политиката губи от основните си качества като инстинкт за самосъхранение и далновидност . Никога не съм предполагал че Ахмед Доган по толкова левашки начин сам ще си отреже главата с Делян Пеевски . Съответно не съм предполагал че политик като Бойко Борисов няма да се усети какви негативи му носи Делян Пеевски . Ако се бяха разбрали Бойко и Доган ДПСто на Доган да не излиза от управлението и Бойко да подпише санитарния кордон вероятно до ден днешен щяха да си управляват . На Слави формацията е поредното доказателство че човек трябва да се занимава с това в което се е доказал че е добър . Неговата политическа формация само загуби време на България .Последно редактирано от sek.1; 21-04-26, 17:15.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
- 2 likes
-
Ще ми липсва БСП.
Комунистическата партия, която:
- На 13.07.1990 г. с външен министър одиозния генерал Любен Гоцев първа установи дипломатически отношения с НАТО
- През 1994 г. чрез проксито си Любен Беров се присъедини към програмата „Партньорство за мир“ на НАТО;
- На 29.03.2004 г. чрез президента си Гоце Първанов и сол-ташака си Симеон Сакскобургготски, направи България пълноправен член на НАТО
- На 01.01.2007 г. при правителството на Сър Гей Станишев направи България пълноправен член на ЕС
Э-э-э-эххх, па сега някоЙ хора искат да съсипят Завета на комунистите
Нимой тъй, другари! Стегайте се! Партията знае най-добре. Тя права е дори когато съгреши © (нещо такова беше, не ми се търси точния цитат).Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.
- 1 like
Коментар
-
По всичките си действия БСП се доказа като най-ДЯСНАТА ЛИБЕРАЛНА партия в историята на България
Тя започна приватизацията.
Тя проведе масовата приватизация, дала най-светлите олигарси
- Баневи, Домусчиевите, Бобоковите и много други;
Тя въведе ПЛОСКИЯ ДАНЪК!
Тя реформира Търговския регистър и Съдебното изпълнение
Всички след нея се оказаха диви популисти, приемащи законодателни глупости, за да се харесат на лумпениàта.
Факт.
-
Зачетох се в програмата на "Прогресивна България".Danika коментира
Днес, 19:50
Не го отричам. Просто правя разграничение между същината (устава) на партията и действията на органите и. Не популизмът, а дисонансът им е див.
Както казваше главпрок Гешо - "войнстващ анархо-либерализъм"
Ниски данъци, свободен пазар, режим на мълчаливото съгласие вместо разрешителен такъв, плавно намаляване на бюджетни разходи...
Ясно е, че гласувалите за него не са чели нито ред от тЪз прОграма
но ако тръгне да я изпълнява, май-май ще изреват на умряло?
Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.
Коментар
-
Хубавото е че протестите очертаха едни репери които бъдещото управление не трябва да доближава . Стратегическо планиране се учи някъде по средата а Радев има две американски военни академии . Тактическа и стратегическа . До тук се справи повече от добре с първия етап . Анализ и оценка на силите на противника . Анализ и оценка на това с което аз разполагам . Тактика и стратегия с която да победя . Даже и Бойко го признава че Радев перфектно е отиграл предизборната кампания където ГЕРБ и ПП - ДБ се бяха хванали за гушите . https://dariknews.bg/novini/bylgarii...-video-2452700Последно редактирано от sek.1; Вчера, 05:08.
-
Ако това се случи наистина - каква е причината да ревем на умряло?Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеНиски данъци, свободен пазар, режим на мълчаливото съгласие вместо разрешителен такъв, плавно намаляване на бюджетни разходи...
Коментар
-
Тези параграфи, които са изброени, идват с едни други параграфи, които макар и неизброени, няма да харесат на никой. "Дигиталния концлагер" с "репутационната система" в Китай, "Играта на калмари" в Корея, Сингапурската еднолична диктатура и т.н.Тука не си прав Докторе, поне малко от малко ако заприличаме като подреденост, дисциплина, трудолюбие и ефективност и ефикасност на Далечния Изток ... всички ще бъдем много по-добре. Какво не му харесваш на Китай, Тайван, Корея, Сингапур по тия параграфи, които изброих.
Доразнебитването на здравеопазването и образованието, обезсмислянето на пенсионната система, доразграбването на останалите ни природни и екологични ресурси.Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
Ако това се случи наистина - каква е причината да ревем на умряло?Ниски данъци, свободен пазар, режим на мълчаливото съгласие вместо разрешителен такъв, плавно намаляване на бюджетни разходи...
- 1 like
Коментар
-
Не го знам какъв е Радев, ама за да станат нещата и ако той наистина го иска, такова бреме, отговорност и мъки му лягат на гърбината, че ми става жал за него или който и да е на неговото място. Сега е сам, еднолично и няма кой да му пречи, няма оправдания и еле-меле. Другият вариант е тотален крах за него, а покрай него и държавата, до колкото е останала.Спрете Земята, искам да сляза!
Коментар
-
Не е вярно. Костов има две издънки - Нефтохима и БГА Балкан. "Касови приватизации" за по 1 $ (или малко повече, но пак смешни суми, ама нали "поемали задълженията" купувачите - видяхме как...)sek.1 коментира
Днес, 05:34
Гагич такава дива приватизация като при Костов не е имало нито преди нито след .
ВСИЧКИ ДРУГИ големи приватизации, родили днешните олигарси, са резултат на приватизационни фондове, купили с "компенсаторни инструменти" (т.е. безплатно) структуроопределящи предприятия. Т.е. "масова приватизация", зачената от тукашния любимец доктор Блян Рибенов.
Да не забравяме и РеМеДе-тата (Разбойническо-ментърджийски дружества, официално "Работническо-мениджърски д-ва) - също творение на Любен Беров и Блян Рибенов
Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.
Коментар
-
Нищо има още за приватизиране- енергетика, топлофикация... транспорта.. Къде сме тръгнали. Тръбите са стратегическа руска цел.
Договора с Боташ е прекрасен пример- как вкарваш в дългове и после я купуваш
Депутат е вече.. Цялото трансформиране на държавата в олигархия си е класическо руски модел -олигархична държава...(само сектанта да не обяснява колко социалистическа е москва)
Познайте първата приватизация на кое ще да е ?
Боташ или Топлофикация София.. Време е за промяна - така каза радев - да се върне властта при правилните хора..Икономическата - да не си помисли някой нещо

Хващам се на бас, че до лятото -юни/юли ще каже колко е тежко положението на булгаргаз и трябва да се приватизира , а сумата подозрително ще е колкото дълга към Боташ... И накрая цялата газопроносна мрежа ще е под истински руски контрол... ( е може швейцарска или холандска фирма (правилана) заради санкциите на москва
Боко ще съжалява че не я прехвърли на американците- който натискаха че е стратегическа цел, гарантира че ще остане под контрола на държавата- Глей сега как ще стане руска
Булгаргаз за русия- БЕХ за радев...Лукойла няма да се продаде вече, азербайджанците няма да го вземат..
Първо ще оправи руснаците, после.... после и да го свалят на кой му пука.
- 1 like
Коментар
-
Вангел Янков - мултак от „Булгаргеомин“ (държавно предприятие, което през първата половина на 90-те години е свързвано с финансови злоупотреби, станали известни като „Габонската афера“. Доклади посочват, че структури, свързани с „Мултигруп“, са участвали в източването на дружеството.)sek.1 коментира
Днес, 08:17
Гагич а виж кой стои зад холдинг Света София и как се приватизират за една нощ над 100 завода из България .
По-късно "Мултигруп" придобива дружеството чрез своя фирма в Дубай
Тааа, к`во каЙш ?Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.
Коментар
-
За Мишо – специално.
Голяма част от живота си съм прекарал в гурбет. Вярно, в офис – не съм копал канали, но пак е гурбет, щом си далеч от своите. Върнах се в България, защото майка ми влезе в болница – хората остаряват. Освен това чорбаджията в Канада търсеше хора с опит в България.
Като се върнах, направих каквото можах за старите. От камъни, сливи и ръждясали железа направих двор – Зидана ограда: овошки, парник - да видят и те домати, сондаж, вода, всичко се полива автоматично, свети. Цветя и пътеки- асми – като в японска градина.
Къщата – вкарах вода (никога не са имали вътре), баня, тоалетна, кухня. Отопляват се с климатици Daikin – комфортно и евтино Топлоизолация -неутрална къща... Вкарах ги в 21 век.
Двамата цял живот са работили и живееха със 100 лева пенсия. Пъна мизерия а и ги мързи Такава е картината в цяла България.
Мизерия. Защо? Работили са цял живот, а след 90-те, „перестройката“, държавното отиде при олигарсите – резултатът е мизерия.
Онзи ден ми обяснява как Русия и Радев щели да ни оправят… колко било хубаво.
Казах му го директно: „Глупав си. Цял живот си бил глупав и защо си мислиш, че като остарееш, ще поумнееш? Пак същата мотика настъпваш.“ Гледай същите приватизатори който ви ограбиха, пак се явиха зад Радев.
- Баневи, Бобокови,Николай Вълканов, Божков - боже опази и той на протеста до Радев....Гергов.. Ма красота бъдеще... Тимаджии .... лелемале .
Навремето заради тия заминах.. върнах се да помагам, вместо да си седя при децата…
Мишо, не съм бил в Русия – знаят колко ги „обичам“. Но колеги от Лондон често пътуват във вътрешността. Тази зима бяха командировани по два месеца в Норилск и Нижни Тагил – двама напуснаха.
Няма такава мизерия – хората живеят като в Средновековието. Казват: „имат всичко“, ама хората не стават – алкохолизирани, болни, без сили. Малки блокове, кал, няма улици, тоалетни пред блока, смрад, всичко пияно и болно.
Ето това ли е „прекрасното бъдеще“ за България?
И българските пенисии са като руските- така са свикнали- да живеят в мизерия...
Ходи с галоши че всичко е в кал ... Камъни колко искаш от стария зид- паднал и обрасъл в люляци- Мързи ги. Какво съм направил чакъл за основа, земновлажен бетон и наредих камъните- същите който изкопах от сливите. Красиво хубаво чисто... Паравил две лехи домати да гледа - около тях бурени . земята камък.. Що цял живо от железата който изхвърлих един парник не е направи.. Свикнали са на мизерия. Това е манталитет от комунизма така са научени да не работят - масово по селата са мързел и пиене
Последно редактирано от trav; Вчера, 10:03.
- 1 like
Коментар
-
Нещо бъркаш !!
Никога не съм казвал че Радев ще ни оправи...
Горния мой пост е написан в смисъл че ако се случи това което Радев казва : няма причина да се оплакваме...
В крайна сметка аз това искам и който ми го даде ще съм доволен.
Не разбирам защо непрекъснато намесваш Русия ?!
Ама то всяка втора дума ти е за нея? Какво толкова ти е направила? Радев също не е сляп привърженик - Русия има хубави и лоши страни.С нея трябва да търгуваме а не да воюваме...
И пак се връщам на основния въпрос:
Защо не си гледаме нашта купичка? И да спрем крадците? Ние имаме къде къде по големи проблеми от Русия и световния мир...
Айде да си решим нашите неотложни и спешни проблеми и да оставим Тръмп Путин Нетаняху и другите ?
Не съм гласувал за Радев!
-
Борислав Боби (Сарафов) подал оставка.Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.
Коментар
-
И кУмиНтер(н)и под новината: "Добре че дойде Радев, че при тия петроханци Сарафов щеше да си се пенсионира като главен прокурор. ППДБ - слабаци. Радев с една дума го измете!"
-
Не съм гласувал за Радев, но пушек без огън нЕма: https://trud.bg/a/articles/posleden-...rislav-sarafov
-
-
Прав си , дори си леко оптимистичен - има още доста големи отрасли където ще се подложим по интересите на РФ, защото Румен има там контакти и съответно лесно ще си получи %-та.Първоначално публикуван от trav Преглед на мнениеНищо има още за приватизиране- енергетика, топлофикация... транспорта.. Къде сме тръгнали. Тръбите са стратегическа руска цел.
Договора с Боташ е прекрасен пример- как вкарваш в дългове и после я купуваш
Депутат е вече.. Цялото трансформиране на държавата в олигархия си е класическо руски модел -олигархична държава...(само сектанта да не обяснява колко социалистическа е москва)
Познайте първата приватизация на кое ще да е ?
Боташ или Топлофикация София.. Време е за промяна - така каза радев - да се върне властта при правилните хора..Икономическата - да не си помисли някой нещо
Хващам се на бас, че до лятото -юни/юли ще каже колко е тежко положението на булгаргаз и трябва да се приватизира , а сумата подозрително ще е колкото дълга към Боташ... И накрая цялата газопроносна мрежа ще е под истински руски контрол... ( е може швейцарска или холандска фирма (правилана) заради санкциите на москва
Боко ще съжалява че не я прехвърли на американците- който натискаха че е стратегическа цел, гарантира че ще остане под контрола на държавата- Глей сега как ще стане руска
Булгаргаз за русия- БЕХ за радев...Лукойла няма да се продаде вече, азербайджанците няма да го вземат..
Първо ще оправи руснаците, после.... после и да го свалят на кой му пука.
Това стана защото по Езоп:
"Любовта е нещо прекрасно. Но НАСИЛА като 'правиш любов' се нарича изнасилване."
Може евроталибаните да сте убедени колко прекрасно нещо е еврото за Българите .... но направихте изнасилване.
Вие винаги ще си останете изнасилвачите - а рашистите колкото и да са некадърни и ориентирани към най-тъпата част от народа - те поне изнасилване не направиха.
Ти, Спарки и хилядите подобни на вас евроталибани унищожихте възможността България да бъде като Полша, като Румъния, като нормална демократична държава....
Това че подобни на вашите изцепки се случват и в други ЕС държави не ви оправдава.
- 1 like
Коментар
-
Чемодан-вокзал-масква!
Не ни давай наклон на нас със Спарки в каква държава ни се живее.
Талибанин си ти и всикчи мислещи като теб!
Айде да сде въздържаш от определения!!!
Предизвика ме.
Ти живеял ли си някога в Евтропа, че ни описваш като талибани?!
Талибанска държава е България и то от много години, благодерение нна такива като теб.
Като искаш да се "подлагаш" на масква, заминавай! Аман!
Аре да млъкнеш малко!
-
Извън България на запад живял ли си Хлътев?
И дори да не си. В Гърция ходил ли си на море?
Как стана възможно това?
Мурзилка! Изпроси си го!
-
Коментар
-
Клюка: "Е, Партията вече е решила - премиер ще е АЛЕКСАНДЪР ПУЛЕВ!"
sek.1, не беше ли Филип Киркоров по-подходящ, бре? Имиджово, некси. Па и Азис става - брада има, по мъжеНствен е, по-пасва на здравите сили!
И не, не е роднина на Кубрат или Тервел Пулеви.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 8 потребители онлайн. 0 потребители и 8 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар