Първоначално публикуван от Danika
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предизборно студио - 2026
Свий
X
-
Явно като човек изкара повече време в политиката губи от основните си качества като инстинкт за самосъхранение и далновидност . Никога не съм предполагал че Ахмед Доган по толкова левашки начин сам ще си отреже главата с Делян Пеевски . Съответно не съм предполагал че политик като Бойко Борисов няма да се усети какви негативи му носи Делян Пеевски . Ако се бяха разбрали Бойко и Доган ДПСто на Доган да не излиза от управлението и Бойко да подпише санитарния кордон вероятно до ден днешен щяха да си управляват . На Слави формацията е поредното доказателство че човек трябва да се занимава с това в което се е доказал че е добър . Неговата политическа формация само загуби време на България .Последно редактирано от sek.1; Вчера, 17:15.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
- 1 like
-
Ще ми липсва БСП.
Комунистическата партия, която:
- На 13.07.1990 г. с външен министър одиозния генерал Любен Гоцев първа установи дипломатически отношения с НАТО
- През 1994 г. чрез проксито си Любен Беров се присъедини към програмата „Партньорство за мир“ на НАТО;
- На 29.03.2004 г. чрез президента си Гоце Първанов и сол-ташака си Симеон Сакскобургготски, направи България пълноправен член на НАТО
- На 01.01.2007 г. при правителството на Сър Гей Станишев направи България пълноправен член на ЕС
Э-э-э-эххх, па сега някоЙ хора искат да съсипят Завета на комунистите
Нимой тъй, другари! Стегайте се! Партията знае най-добре. Тя права е дори когато съгреши © (нещо такова беше, не ми се търси точния цитат).Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена ©
Коментар
-
Аз съжалявам за състоянието на БСП. Закономерна последица е от ръководството на Нинова, бездействието на Миков и т.н. назад във времето. Но социалната структура на населението ни е такава, че трябва да има в парламента поне една лява партия. Заради баланса. Сега в тази ниша ще се намести Възраждане, което е жалко. Сегашният ръководител на БСП изглежда нормален, но нямаше време да разчисти Авгиевите обори. Ако е имал такова намерение, де.
P.S. "Аз знам, аз вярвам, че си права, когато съгрешиш дори". Това е "Ода за партията" на Хр.Радевски и сега е актуална 1:1 за републиканската партия и действията на Тръмп в темата за Третата световна😊Последно редактирано от Danika; Вчера, 18:22.
-
По всичките си действия БСП се доказа като най-ДЯСНАТА ЛИБЕРАЛНА партия в историята на България
Тя започна приватизацията.
Тя проведе масовата приватизация, дала най-светлите олигарси
- Баневи, Домусчиевите, Бобоковите и много други;
Тя въведе ПЛОСКИЯ ДАНЪК!
Тя реформира Търговския регистър и Съдебното изпълнение
Всички след нея се оказаха диви популисти, приемащи законодателни глупости, за да се харесат на лумпениàта.
Факт.
-
-
Зачетох се в програмата на "Прогресивна България".Danika коментира
Днес, 19:50
Не го отричам. Просто правя разграничение между същината (устава) на партията и действията на органите и. Не популизмът, а дисонансът им е див.
Както казваше главпрок Гешо - "войнстващ анархо-либерализъм"
Ниски данъци, свободен пазар, режим на мълчаливото съгласие вместо разрешителен такъв, плавно намаляване на бюджетни разходи...
Ясно е, че гласувалите за него не са чели нито ред от тЪз прОграма
но ако тръгне да я изпълнява, май-май ще изреват на умряло?
Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена ©
Коментар
-
Ако това се случи наистина - каква е причината да ревем на умряло?Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеНиски данъци, свободен пазар, режим на мълчаливото съгласие вместо разрешителен такъв, плавно намаляване на бюджетни разходи...
Коментар
-
Тези параграфи, които са изброени, идват с едни други параграфи, които макар и неизброени, няма да харесат на никой. "Дигиталния концлагер" с "репутационната система" в Китай, "Играта на калмари" в Корея, Сингапурската еднолична диктатура и т.н.Тука не си прав Докторе, поне малко от малко ако заприличаме като подреденост, дисциплина, трудолюбие и ефективност и ефикасност на Далечния Изток ... всички ще бъдем много по-добре. Какво не му харесваш на Китай, Тайван, Корея, Сингапур по тия параграфи, които изброих.
Доразнебитването на здравеопазването и образованието, обезсмислянето на пенсионната система, доразграбването на останалите ни природни и екологични ресурси.Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
Ако това се случи наистина - каква е причината да ревем на умряло?Ниски данъци, свободен пазар, режим на мълчаливото съгласие вместо разрешителен такъв, плавно намаляване на бюджетни разходи...
Коментар
-
Не го знам какъв е Радев, ама за да станат нещата и ако той наистина го иска, такова бреме, отговорност и мъки му лягат на гърбината, че ми става жал за него или който и да е на неговото място. Сега е сам, еднолично и няма кой да му пречи, няма оправдания и еле-меле. Другият вариант е тотален крах за него, а покрай него и държавата, до колкото е останала.Спрете Земята, искам да сляза!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар