Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предизборно студио - 2026
Свий
X
-
Savov, соца беше актуален преди 70та. После робите взе да ги мързи и терикатите смениха моркова с кока кола. За сега балъците които вярват в справедливост, демокрация, равноправие и пр. салати все още са много. Няма нужда да се връщаме в соца. После, както гледам ще се мине направо на шамарена фабрика. Като в Иран.
Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Съединител - долен, ляв педал.
Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i
Коментар
-
Провокиран от юристите да напиша малко по различен пост - щото излиза че говоря някви си тайни или се правя на интересен.
Можете лесно да проверите думите ми - всеки има глава - може да помисли.
В момента за пръв път МВР залавя купувачи на гласове нали? Не е имитация на работа лови ги бе...Всеки ден ама всеки божи ден има заловени. Един ден няма пропуск..
Можете лесно да следите това в профила на Кандев...като имате напредвид че пропуска маловажните случаи..
Кандев и Дачев - казаха дословно:
Ще хващаме всички - ама нямаме право да казваме за кого купуват (закона забранява защото повлиява на вота) както и не казват конкретни имена...
Е да - ама живеем в едно село/гето - няма тайни...МВР не казва - ама има сеирджии които казват - то и цялото село разбира като му арестуват кмета как ще то скриеш?
И някой си (или по точно някои си) са се постарали да направят точна статистика кои точно са заловени с имената им за кого купуват и някои пикантни особености
Естетвено че е забранено - щото лични данни може да те съдят и прочие прочие...
Но ако ги потърсите - ще ги намерите.
Не крия че съм изненадан и честно казано - трудно ми е да скрия и възмущението си...
В общи линии безспорните факти са следните:
Всички купувачи купуват за НН и за Герб - като е имало случай да се припокриват, един е хванат да купува за Възраждане и (чудо чудо чудо) един за Радев (онзи от студентите) - там обаче има казус - предполага се че Радев не знае и просто има черна овца която прави своеволия...
Има точен списък с точни имена пари - всичко - потърсето го!
Интересното:
Половината заловени не са криминални - това са чиновници(кметове общински съветници и други) тоест хора които пазят държавността!!!
Би трябвало да е тайна - ама списъка се разпострани след като арестувани активисти от НН са се оплакали в ЕС че полицията нарушава демокрацията и не им позволява да купуват гласове- Тоест - те сами се издадоха - и след това пуснаха черните списъци...
Следващото фрапиращо нещо (за мен поне и това не се казва засега) - част от арестуваните директно са поискали полицаите да се свържат с конкретни съдии (знаят се кои) с цел да ги освободят по бързо!
Една част - след като са освободени - отново са се включили в купуването на гласове. Тоест - не им пука - съдиите са на тяхна страна!!!
С други думи - полицията си върши работата ама правосъдието пречи!! Корупцията е точно в съдебната система!!
Предполага се - до няколко дни (или седмици) ще се оповестят и магистратите на които арестуваните са разчитали да ги спасят (и са ги спасили)
Искам да кажа нещо изключително неприятно на хората които не гласуват
(доскоро и аз не гласувах)
Измама се прави чрез бюлетините - директно се подменят бюлетините!!!
Тоест няма никакво значение дали са гласували 100 или 1000 човека и за кого - накрая резултата е нагласен в определени пропорции..
Бюлетините се печатат в частни печатници без никакъв контрол и в тираж който е неизвестен...
Точната схема е показана от Величие - който се интересува - в профила на Йордан Мицикулев..
Оттам се нагласят процентите - това е различно вече - говорим за грандиозна измама..
Няма никакво значение за кого гласуваш и дали изобщо гласуваш - резултата е нагласен.
Точно в момента се карат - тъй като ако в момента се направи внезапна проверка за бюлетините - няма да излязат и измамата ще лъсне!!
Излиза че полицията е безсилна - а прикритието идва от магистратите!!!
Дали съм прав?
Амиииии я вижте бройка на арестуваните както и кои са (кметове съветници и др) и си спомнете какво каза полицая - зад всеки хванат има двама или трима нехванати...
Кои магистрати ги прикриват?
Кой реално ходи да брои бюлетини да гледа да рови да е на терен? Как разбрахме че бюлетините се печатат неограничено в частни печатници? Само от Величие май?
Я проверете кога Величие казаха от печатницата че бюлетини са изнесени - и след 2 дни Кандев каза че са заловени купувачи с бюлетини...
Много много интересни избори ни очакват...
Ще си позволя лично Мишевско мнение...
Не агитирам кой за коя партия да гласува - все съм си мислел - като сме такива овце - заслужаваме си тези крадци.
Обаче сега не мисля така и се изпълвам с яд - щото разбирам че не хората са гласували ами бюлетината е подменена...тоест това си е кражба измама фалшификация.. И с чисто сърце мога да призова - трябва да спрем кражбите на гласове. По един или друг начин.
За пръв път на тези избори имаме 2 съюзника - усърдието на Величие и самата полиция (наистина работи) - предишните избори са крали на воля!
p.s
Специално за юристите - онзи русенски съдия открито и мотивирано каза че висшите магистрати са изцяло политически "Драго каза това Драго каза онова" и решенията се вземат не според закона. СЪДИЯ ГО КАЗВА...а не олигофрен Мишев ... смятайте и какво не казва!!!
Каза и нещо друго - председател на окръжен съд - това е фигура с неограничена власт!! Буквално: "хората не могат да си представят колко реална власт има"
Заплатите са умопомрачителни...
И започна да се говори за албанския сценарий - просто няма друг начин.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 2 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Коментар