Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предизборно студио - 2026
Свий
X
-
Savov, соца беше актуален преди 70та. После робите взе да ги мързи и терикатите смениха моркова с кока кола. За сега балъците които вярват в справедливост, демокрация, равноправие и пр. салати все още са много. Няма нужда да се връщаме в соца. После, както гледам ще се мине направо на шамарена фабрика. Като в Иран.
Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Съединител - долен, ляв педал.
Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i
Коментар
-
Провокиран от юристите да напиша малко по различен пост - щото излиза че говоря някви си тайни или се правя на интересен.
Можете лесно да проверите думите ми - всеки има глава - може да помисли.
В момента за пръв път МВР залавя купувачи на гласове нали? Не е имитация на работа лови ги бе...Всеки ден ама всеки божи ден има заловени. Един ден няма пропуск..
Можете лесно да следите това в профила на Кандев...като имате напредвид че пропуска маловажните случаи..
Кандев и Дачев - казаха дословно:
Ще хващаме всички - ама нямаме право да казваме за кого купуват (закона забранява защото повлиява на вота) както и не казват конкретни имена...
Е да - ама живеем в едно село/гето - няма тайни...МВР не казва - ама има сеирджии които казват - то и цялото село разбира като му арестуват кмета как ще то скриеш?
И някой си (или по точно някои си) са се постарали да направят точна статистика кои точно са заловени с имената им за кого купуват и някои пикантни особености
Естетвено че е забранено - щото лични данни може да те съдят и прочие прочие...
Но ако ги потърсите - ще ги намерите.
Не крия че съм изненадан и честно казано - трудно ми е да скрия и възмущението си...
В общи линии безспорните факти са следните:
Всички купувачи купуват за НН и за Герб - като е имало случай да се припокриват, един е хванат да купува за Възраждане и (чудо чудо чудо) един за Радев (онзи от студентите) - там обаче има казус - предполага се че Радев не знае и просто има черна овца която прави своеволия...
Има точен списък с точни имена пари - всичко - потърсето го!
Интересното:
Половината заловени не са криминални - това са чиновници(кметове общински съветници и други) тоест хора които пазят държавността!!!
Би трябвало да е тайна - ама списъка се разпострани след като арестувани активисти от НН са се оплакали в ЕС че полицията нарушава демокрацията и не им позволява да купуват гласове- Тоест - те сами се издадоха - и след това пуснаха черните списъци...
Следващото фрапиращо нещо (за мен поне и това не се казва засега) - част от арестуваните директно са поискали полицаите да се свържат с конкретни съдии (знаят се кои) с цел да ги освободят по бързо!
Една част - след като са освободени - отново са се включили в купуването на гласове. Тоест - не им пука - съдиите са на тяхна страна!!!
С други думи - полицията си върши работата ама правосъдието пречи!! Корупцията е точно в съдебната система!!
Предполага се - до няколко дни (или седмици) ще се оповестят и магистратите на които арестуваните са разчитали да ги спасят (и са ги спасили)
Искам да кажа нещо изключително неприятно на хората които не гласуват
(доскоро и аз не гласувах)
Измама се прави чрез бюлетините - директно се подменят бюлетините!!!
Тоест няма никакво значение дали са гласували 100 или 1000 човека и за кого - накрая резултата е нагласен в определени пропорции..
Бюлетините се печатат в частни печатници без никакъв контрол и в тираж който е неизвестен...
Точната схема е показана от Величие - който се интересува - в профила на Йордан Мицикулев..
Оттам се нагласят процентите - това е различно вече - говорим за грандиозна измама..
Няма никакво значение за кого гласуваш и дали изобщо гласуваш - резултата е нагласен.
Точно в момента се карат - тъй като ако в момента се направи внезапна проверка за бюлетините - няма да излязат и измамата ще лъсне!!
Излиза че полицията е безсилна - а прикритието идва от магистратите!!!
Дали съм прав?
Амиииии я вижте бройка на арестуваните както и кои са (кметове съветници и др) и си спомнете какво каза полицая - зад всеки хванат има двама или трима нехванати...
Кои магистрати ги прикриват?
Кой реално ходи да брои бюлетини да гледа да рови да е на терен? Как разбрахме че бюлетините се печатат неограничено в частни печатници? Само от Величие май?
Я проверете кога Величие казаха от печатницата че бюлетини са изнесени - и след 2 дни Кандев каза че са заловени купувачи с бюлетини...
Много много интересни избори ни очакват...
Ще си позволя лично Мишевско мнение...
Не агитирам кой за коя партия да гласува - все съм си мислел - като сме такива овце - заслужаваме си тези крадци.
Обаче сега не мисля така и се изпълвам с яд - щото разбирам че не хората са гласували ами бюлетината е подменена...тоест това си е кражба измама фалшификация.. И с чисто сърце мога да призова - трябва да спрем кражбите на гласове. По един или друг начин.
За пръв път на тези избори имаме 2 съюзника - усърдието на Величие и самата полиция (наистина работи) - предишните избори са крали на воля!
p.s
Специално за юристите - онзи русенски съдия открито и мотивирано каза че висшите магистрати са изцяло политически "Драго каза това Драго каза онова" и решенията се вземат не според закона. СЪДИЯ ГО КАЗВА...а не олигофрен Мишев ... смятайте и какво не казва!!!
Каза и нещо друго - председател на окръжен съд - това е фигура с неограничена власт!! Буквално: "хората не могат да си представят колко реална власт има"
Заплатите са умопомрачителни...
И започна да се говори за албанския сценарий - просто няма друг начин.
Коментар
-
А ривахти против гласуването с машини, каРеготично сте против онлайн-гласуването, налЕ ?
-
Не съм ривал срещу машините Боголюбе! Честно казано - не съм се интересувал и не знам казуса с тях.
Но съм наясно с едно - манипулирания вот е над 50% .
Като гледам наглостта на крадците :
1 - неограничен печат на бюлетини в частни печатници -
2.Като те арестуват за купуване - нямаш проблеми - просто казваш че е станала грешка и да се обадят на съдия ХХХ и се връщаш отново в играта..
3 - Не стига това - ами и започнаха уволнения на полицейски шефове заради тези акции - убиват ентусиазма на полицаите
Ми то стана : Ние ги хващаме Вие ги пускате ???
Убеден съм - ако беше с машини - щяха още по лесно да крадат и манипулират..
Точно сега - ама точно сега - изборите зависят от шепа магистрати - знае се кои точно!!
И да напомня - води се война спорове в момента (може и да е приключило)
Величие казаха че трябва внезапна полицейска проверка на областни общини защото част от бюлетините вече ги няма!!!
МВР отказва отначало с мотива че е мащабна акция и няма ресурс - на което Величие е отговорила че е достатъчно да проверят РИСКОВИ 10 общини посочени от тях (те знаят кои са) - за един ден става!
Полицията отново отказва с мотива - ама ако открием проблем с бюлетините - на 19 април може и да няма избори...
При това положение - то за нас има ли избор?
-
Относно твоят P.S.
1. Русенският съдия не е казал точно това, интерпретираш го неграмотно защото.
- въпросният "Драго" не е магистрат, а избран от Народното събрание член на ВСС от квотата на БСП. Членовете на на ВСС нямат статут на магистрати. Те са администрация. Да, аз имам отрицателно мнение за точно този "Драго"
2. Председател на окръжен съд е ниско ниво в системата и власт практически няма, освен ако някой не му се подложи доброволно. Има и такива.
3. Размерът на заплатите е конкретно посочен в закона. Не е малък, но и умопомрачителен не е.
4. Така и не разбрах каква точно е ролята на магистратите в предизборната "шашма" за която пишеш.
мой P.S. Никой не е длъжен да познава структурата и функциите на съдебната система, ОСВЕН ако не се е самонатоварил с мисията да пише за нея с претенции за познаването и. Такъв човек олеква до статуса на шумен балон.
-
-
Разгеле че Мишев посещава тоя форум за да може да ни посвети за изборните "игри". След като ни просвети икономически, е време да ни просвети и политически...
Също така, разгеле, че е богат и притежава много мастило, което му позволява да пише дълги мнения с глупости, защото ако беше сиромах щеше да му се налага да се ограничава и да пише кратки постове с глупости...
Коментар
-
2021 гласуваха електронно – както във Венесуела.
Мишо, за пръв път съм почти съгласен с теб.
Съдът е дори по-прогнил от прокуратурата, а целият вой обаче е насочен основно към прокуратурата – защо?
Така че да – Политиците работи. Но, както се казва, има нюанс.
МВР показа, че може да работи. И то добре – на терен се действа, има акции, хващат се купувачи на гласове, свързани с ГЕРБ и Пеевски. Това е факт. Прекрасно.
Да, ама сме в 21 век.
Изборите в Румъния и Унгария ясно показаха, че основната манипулация вече е в интернет. Руската машина е изключително модерна, силна и ефективна.
Едната плоскост е на терен – класическите схеми.
Но другата, която в последните години се оказа много по-силна, е онлайн.
На терен – ГЕРБ и Пеевски.
Онлайн:
ПП – наивници („видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак“)
Радев – Руската армия
Европа има механизъм – DSA. В Унгария вече го приложиха.
И тук идва проблемът: Гюров може да показва добра борба на терен, но е напълно глух и сляп за случващото се в интернет. А говорим за 21 век. После ще обсъждаме „честни избори“.
Ако ти е интересно – прочети за „рефлексивно управление“. Ще разбереш как умни и опитни хора биват манипулирани до степен да си хвърлят спестяванията през прозореца.
Мога да ти извадя анализи и предупреждения от чужди медии.
Навън вече открито се говори, че след загубата на Орбан, България се превръща в последния шанс на Русия и Путин в ЕС – и че ще впрегнат всичко в подкрепа на Радев. Включително има материали и в руски медии.
Тук обаче – пълна тишина.
Така че да – МВР работи. Но, както се казва, има нюанс.
Мишо фокуса е в Нюанса
Отделно да коментираме че Гюров е нелегитимен , ама вече имаме опит
Радев сложи Киро, нелегитимен, сега Гюров.
Само българите си мислим че като нарушиш закона ще доведе до закони ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Коментар