Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Русофили VS Американофили. Анкета.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
    Може и да ти се иска да е така, но в реалността е по-различно. Срещата на "гладък мозък" с Изкуствен Идиот води до обратния резултат - ИИ полира гладките мозъци.

И една реплика от филма Tron (1982): "Компютрите ще започнат да мислят, а хората ще престанат."
    То, когат` немаше кюмпютри колко от хората мислеха, а?
    Има повече самолети на дъното на морето, отколкото подводници в небето. ©

Коментар

• Това е от прохождането на ИИ, ама още събирало "лайкове". Тъй де, доказателство си е. Клипче.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Gaza.png
Прегледи:166
Размер:152.3 КБ
ID:7024763

Коментар

• Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        То, когат` немаше кюмпютри колко от хората мислеха, а?
        Само тия които са виждали жив динозавър или поне метеорита който ги е унищожил, може да отговори на такъв въпрос.
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
          Само тия които са виждали жив динозавър или поне метеорита който ги е унищожил, може да отговори на такъв въпрос.
          Кви динозаври? И ти ще кажеш като Татоносталгиците, че по ТЗВ всяко дете е имало безплатен таблет лично от другара Тодор Живков? И мобилните телефони са били без пари, не като сега - с евро, молА ви се?

Поради някоЙ национално-исторически обусловености, да бъдеш глупав в КМБ никога не е било срамно, напротив - считало се е за добродетел Но едно време глупавите хора знаеха, че са глупави и не се свеняха, даже "взискваха" помощ и съдействие от по-умните. Проблемът с масовото оглупяване на матряла в съвремието ни е, че всички са развили Дънинг-Крюгер синдрома и са убедени, че "глупак е всеки, който се мисли за по-умен от мен!"

Коментар

• ezhko
            ezhko коментира
            Редактиране на коментар
            Имаше Правец-82 И не по-малко идиоти.
            Единствената разлика, може би, е че за известно време се носеше някаква отговорност за резултатите на държавно ниво.

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            Мали,страшен пример 🤣

• Много е ограничен избора. Подобни анкети често се явяват в едни медии със завоалирана източна ориентация.
          Иначе, аз съм Гъркофил - ярко слънце, топло море, хубави хора ...
          Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

• TigerHunter
            TigerHunter коментира
            Редактиране на коментар
            Аз пък съм италианофил. Там е същото.

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            Па аз съм у Мексико, тия бият ония по палми

• Тая анкета се изчерпа, автора да мисли новата- и преди и сега шампион е ЦСКА!
          Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

• Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
            Тая анкета се изчерпа, автора да мисли новата- и преди и сега шампион е ЦСКА!
            ЦСКА е централен спортен клуб на армията, колкото Македония е наследник на Александър Македонски.....
            И това доказва, че македонците са бугари - оти бугарите от ЦСКА баш са као македонците за Македония

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
              Гаврил Груев Хлътев коментира
              Редактиране на коментар
              Исус Христос

• BENZBOSS
              BENZBOSS коментира
              Редактиране на коментар
              🥴НЕ

• sek.1
              sek.1 коментира
              Редактиране на коментар
              Връзката на ЦСКА с армията е прекъсната чак през 1999 година с закона за спорта според който всички футболни клубове стават АД . Собствеността на много от базите които ползва ЦСКА още е на МО . По същото време " Левски " го откачиха от МВР .

• За нас важно е да не дойдат руZZнаците и да ни развалят рахатя. Щото тука нефт няма и от ФАЩ няма да дойдат.
            Какви фили, какви фоби? Който ги обича - да отива там. Който ги мрази също има къде да се изяви - Украйна, Иран ....
            Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

• sek.1
              sek.1 коментира
              Редактиране на коментар
              В момента чисто физически нито едните нито другите могат да дойдат колкото и да им се иска на някои хора .

• mishomishev
              mishomishev коментира
              Редактиране на коментар
              "Щото тука нефт няма и от ФАЩ няма да дойдат"

Аз имам сериозни притеснения да не ни харесат киселото зеле или чушкопека!
              p.s
              Имам колега който замъкна чушкопек в Китай - там нямат такова животно!

• MFr
              MFr коментира
              Редактиране на коментар
              Е то в Китай чушките са колкото пъпеши, кви да са тия чушкопеци???

• Сфера на влияние,те Руснаците и преди ги нямаше нали………..пропускам питанката за тия с напредналата история
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

• Momentо
              Момент...
              Тука във форума може да научи в две теми какво се случва по света. особено ако следиш изявени личности.

Първо американците при Байдън, бяха лоши дори правеха ГМО гълъби в Марианепоол с който да кълват по топките московиа...
              После изведнъж при Тръмп станаха супер готин който ще смажат либералистите в Брюксел

Добре в момента на световната сцена Тръмп и Путин са дупе и гащи ( да не ползвам по близка аналогия) Ама на родна земя пак станаха
              ФАЩ

Мише обясни като човек от кухнята.
              Тръмп и Путин раздърпаха ли уйдурмата, или това е само за родната публика за изборите

Дайте да се разберем Американците пичове ли са или перасти....

Коментар

• MFr
                MFr коментира
                Редактиране на коментар
                Пеераси, ма в добрия смисъл...

• mishomishev
                mishomishev коментира
                Редактиране на коментар
                Какво да обяснявам и аз съм шашардисан вече...
                Онзи еврейски разбирач Кедми и другите разбирачи - слуховете са категорични:
                Салфетката е начертана и на нея пише следното:
                Тръмп взима Гренландия и какво си реши от западното полукълбо,Си взема Тайван и някви острови там, Русия взема Украйна и Европа.
                Нато се разпада и обезсмисля естетвено като отделни държави ще правят военни съюзи(те и сега го правят)
                Евросъюза се разпада на "клъстери" - ще търгуват помежду си но толкова...
                Това не е мое мнение - предавам какво казват...

Аз лично гледам Германията щото за там тази година ще правим разни неща и просто се интересувам...
                Онази Вайдел публично обвини Зеленски в корупция и му предяви претенции в пари заради северния поток..
                Съвсем открито говорят за война с Русия - не са доволни от ВСВ - искат реванш обаче изведнъж се оказа че са много слаби - икономически и военно и всякак.
                Абе новини да искаш - но всички са единодушни в едно - каквото и да става - сега ще става, тоест това лято, тази година ще е!!
                В смисъл оформя се мощна европейска съпротива с една цел - да свалят прогнилия Брюксел и да се опитат да възстановят обратно Европа. Казаха и как: ще отменят всички зелени глупости,ще се сдобрят с Русия, с цел отново да получат ресурси, и ще премахнат половината бюрокрация..Защото вече признават че Европа е неконкурента и проблемна заради многото регулации чиновници и прочие...
                На мен ми звучи добре - за пръв път да чуя че нещо ще се прави(па макар и съмнително) - щото досега от Брюксел идваше само: Затворете това, продайте онова направете това и санкции санкции санкции... Абе нищо градивно...
                Подтиснато ми е - само педераси и неможачи виждам...изнервено ми е и ми иде да удуша някой чиновник и ще стане белята.
                И на тоя фон - идва "германеца" - българина дето отговаря за продуктите в Германия и вика:
                Супер стана сега - в тия трудни времена - нас циганите как ще ни уплашат? Че няма да се къпим ли? Или няма да ядем баница? Ние сме свикнали на мизерия ама богаташите да му мислят! Атака атака и това е...Я колко евра са напечатали - ми супер и за нас ще има...
                Гледам аз - верно че му върви работата... Сигурно и секс е правил наскоро с "германка" ---един весел такъв...
                Политиката не ми е приятна - финансите по са ми интересни...Аз също участвам скромно в съревнованието между Макс(злато),Иво(имоти) хахаха,аз с метали(тоест трети вариант не ми харесват техните)
                Интересно ми е, казусите са непрекъснато, изненадите също!
                Ааааааааа и БРИКС пуска новото разплащане - вече има китайска фирма която го е ползвала... Но все още не е за масова употреба..но наближава
                Следващите 3-4 месеца се очертават много интересни

• trav
                trav коментира
                Редактиране на коментар
                Значи правилно съм разбрал вкарват "феновете" в когнитивен дисонанс в геополитиката пич, а в къщи за стягане на редиците перас

Рисков ход на Радев, може да стегне редиците, ама техния електорат като мишо, гледащи по цял ден войната в Украйна , може да изпуши ( шизофрения)

• #145.3
              mishomishev коментира
              Днес, 00:55
              ...
              Абе новини да искаш - но всички са единодушни в едно - каквото и да става - сега ще става, тоест това лято, тази година ще е!!
              Да не стане като Гордия Български Лев? Щото нещо не видохме Гунди в последните секунди?

Коментар

• Мише не го знам кой е тоя Кедми и отбор стратегици Ама какво вика АИ

Сравнение на БВП за 2025 г.
                🇺🇸 САЩ $31.82 трилиона ~25.7%
                🇪🇺 ЕС $22.52 трилиона ~18.2%
                🇨🇳 Китай $20.65 трилиона ~16.7%
                🇷🇺 Русия $2.51 трилиона ~2.0%
                Военната сила е свързана с икономиката , ЕС с все по топли връзки с Канада и Англия, Както латинска америка (въпреки копейките )
                Трудно да стане подчинена на Московия.

Коментар

• Първоначално публикуван от trav Преглед на мнение
                  Военната сила е свързана с икономиката
                  Както резонно попита Ежко тук ли, в някаква друга тема: "А защо всички Велики сили си тръгнаха наср@ни от Афганистан"?
                  Или монокултурното земеделие (мак, мак и пак мак) им прави икономиката много силна?

Коментар

• Bogoljub Gagic
                    Bogoljub Gagic коментира
                    Редактиране на коментар
                    Бихме могли да задълбочим разсъжденията, например: ордата на Атила ще да е била по-яка икономика и по БВП ще да е тургала у джеба си Римската империя? Османците несъмнено са били по-икономически развити от Европа, та са стигнали до Виена...

• sek.1
                    sek.1 коментира
                    Редактиране на коментар
                    Защо Афганистан си е извоювал не от днес името гробище на империи ? Последни яко насрани от там си тръгнаха точно великите американци . Преди това се изнесоха насрани от Ирак . Още по преди от Виетнам . Това че си икономически и военно силен по никакъв начин не ти гарантира военна победа . В Афганистан икономиката им базирана на наркотиците е от едни 50 години . Преди просто не се търсеха та и това го нямаше . Въпреки това успяха за 10 години да разсипят тотално икономически СССР .
                    Последно редактирано от sek.1; Днес, 09:43.

• trav
                    trav коментира
                    Редактиране на коментар
                    Много едностранно гледаш нещата
                    Защо Афганистан си е извоювал не от днес името гробище на империи
                    Последни яко насрани от там си тръгнаха точно великите американци .

Ако се опиташ малко
                    Преди Американците си тръгнаха Руснаците, преди тях Англичаните

На практика само Немците са приятели на афганистанците

Активност за темата

Свий

Тук са 9 потребители онлайн. 5 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 14,445 в 10:11 на 30-01-26.

Зареждам...
                X