Първоначално публикуван от ittso
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Русофили VS Американофили. Анкета.
Свий
X
-
Само тия които са виждали жив динозавър или поне метеорита който ги е унищожил, може да отговори на такъв въпрос.Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеТо, когат` немаше кюмпютри колко от хората мислеха, а?
Коментар
-
Кви динозаври? И ти ще кажеш като Татоносталгиците, че по ТЗВ всяко дете е имало безплатен таблет лично от другара Тодор Живков? И мобилните телефони са били без пари, не като сега - с евро, молА ви се?Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеСамо тия които са виждали жив динозавър или поне метеорита който ги е унищожил, може да отговори на такъв въпрос.

Поради някоЙ национално-исторически обусловености, да бъдеш глупав в КМБ никога не е било срамно, напротив - считало се е за добродетел
Но едно време глупавите хора знаеха, че са глупави и не се свеняха, даже "взискваха" помощ и съдействие от по-умните. Проблемът с масовото оглупяване на матряла в съвремието ни е, че всички са развили Дънинг-Крюгер синдрома и са убедени, че "глупак е всеки, който се мисли за по-умен от мен!"
Има повече самолети на дъното на морето, отколкото подводници в небето. ©
- 1 like
Коментар
-
Много е ограничен избора. Подобни анкети често се явяват в едни медии със завоалирана източна ориентация.
Иначе, аз съм Гъркофил - ярко слънце, топло море, хубави хора ...
Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)
Коментар
-
ЦСКА е централен спортен клуб на армията, колкото Македония е наследник на Александър Македонски.....Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнениеТая анкета се изчерпа, автора да мисли новата- и преди и сега шампион е ЦСКА!
И това доказва, че македонците са бугари - оти бугарите от ЦСКА баш са као македонците за Македония
Коментар
-
За нас важно е да не дойдат руZZнаците и да ни развалят рахатя. Щото тука нефт няма и от ФАЩ няма да дойдат.
Какви фили, какви фоби? Който ги обича - да отива там. Който ги мрази също има къде да се изяви - Украйна, Иран ....Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)
Коментар
-
Momentо
Момент...
Тука във форума може да научи в две теми какво се случва по света. особено ако следиш изявени личности.
Първо американците при Байдън, бяха лоши дори правеха ГМО гълъби в Марианепоол с който да кълват по топките московиа...
После изведнъж при Тръмп станаха супер готин който ще смажат либералистите в Брюксел
Добре в момента на световната сцена Тръмп и Путин са дупе и гащи ( да не ползвам по близка аналогия) Ама на родна земя пак станаха
ФАЩ
Мише обясни като човек от кухнята.
Тръмп и Путин раздърпаха ли уйдурмата, или това е само за родната публика за изборите
Дайте да се разберем Американците пичове ли са или перасти....
Коментар
-
Какво да обяснявам и аз съм шашардисан вече...
Онзи еврейски разбирач Кедми и другите разбирачи - слуховете са категорични:
Салфетката е начертана и на нея пише следното:
Тръмп взима Гренландия и какво си реши от западното полукълбо,Си взема Тайван и някви острови там, Русия взема Украйна и Европа.
Нато се разпада и обезсмисля естетвено като отделни държави ще правят военни съюзи(те и сега го правят)
Евросъюза се разпада на "клъстери" - ще търгуват помежду си но толкова...
Това не е мое мнение - предавам какво казват...
Аз лично гледам Германията щото за там тази година ще правим разни неща и просто се интересувам...
Онази Вайдел публично обвини Зеленски в корупция и му предяви претенции в пари заради северния поток..
Съвсем открито говорят за война с Русия - не са доволни от ВСВ - искат реванш обаче изведнъж се оказа че са много слаби - икономически и военно и всякак.
Абе новини да искаш - но всички са единодушни в едно - каквото и да става - сега ще става, тоест това лято, тази година ще е!!
В смисъл оформя се мощна европейска съпротива с една цел - да свалят прогнилия Брюксел и да се опитат да възстановят обратно Европа. Казаха и как: ще отменят всички зелени глупости,ще се сдобрят с Русия, с цел отново да получат ресурси, и ще премахнат половината бюрокрация..Защото вече признават че Европа е неконкурента и проблемна заради многото регулации чиновници и прочие...
На мен ми звучи добре - за пръв път да чуя че нещо ще се прави(па макар и съмнително) - щото досега от Брюксел идваше само: Затворете това, продайте онова направете това и санкции санкции санкции... Абе нищо градивно...
Подтиснато ми е - само педераси и неможачи виждам...изнервено ми е и ми иде да удуша някой чиновник и ще стане белята.
И на тоя фон - идва "германеца" - българина дето отговаря за продуктите в Германия и вика:
Супер стана сега - в тия трудни времена - нас циганите как ще ни уплашат? Че няма да се къпим ли? Или няма да ядем баница? Ние сме свикнали на мизерия ама богаташите да му мислят! Атака атака и това е...Я колко евра са напечатали - ми супер и за нас ще има...
Гледам аз - верно че му върви работата... Сигурно и секс е правил наскоро с "германка" ---един весел такъв...
Политиката не ми е приятна - финансите по са ми интересни...Аз също участвам скромно в съревнованието между Макс(злато),Иво(имоти) хахаха,аз с метали(тоест трети вариант не ми харесват техните)
Интересно ми е, казусите са непрекъснато, изненадите също!
Ааааааааа и БРИКС пуска новото разплащане - вече има китайска фирма която го е ползвала... Но все още не е за масова употреба..но наближава
Следващите 3-4 месеца се очертават много интересни
-
Значи правилно съм разбрал вкарват "феновете" в когнитивен дисонанс в геополитиката пич, а в къщи за стягане на редиците перас
Рисков ход на Радев, може да стегне редиците, ама техния електорат като мишо, гледащи по цял ден войната в Украйна , може да изпуши ( шизофрения)
-
Да не стане като Гордия Български Лев? Щото нещо не видохме Гунди в последните секунди?#145.3
mishomishev коментира
Днес, 00:55
...
Абе новини да искаш - но всички са единодушни в едно - каквото и да става - сега ще става, тоест това лято, тази година ще е!!Има повече самолети на дъното на морето, отколкото подводници в небето. ©
Коментар
-
Мише не го знам кой е тоя Кедми и отбор стратегици Ама какво вика АИ
Сравнение на БВП за 2025 г.Военната сила е свързана с икономиката , ЕС с все по топли връзки с Канада и Англия, Както латинска америка (въпреки копейките )🇺🇸 САЩ $31.82 трилиона ~25.7% 🇪🇺 ЕС $22.52 трилиона ~18.2% 🇨🇳 Китай $20.65 трилиона ~16.7% 🇷🇺 Русия $2.51 трилиона ~2.0%
Трудно да стане подчинена на Московия.
Коментар
-
Както резонно попита Ежко тук ли, в някаква друга тема: "А защо всички Велики сили си тръгнаха наср@ни от Афганистан"?Първоначално публикуван от trav Преглед на мнениеВоенната сила е свързана с икономиката
Или монокултурното земеделие (мак, мак и пак мак) им прави икономиката много силна?
Има повече самолети на дъното на морето, отколкото подводници в небето. ©
Коментар
-
Бихме могли да задълбочим разсъжденията, например: ордата на Атила ще да е била по-яка икономика и по БВП ще да е тургала у джеба си Римската империя? Османците несъмнено са били по-икономически развити от Европа, та са стигнали до Виена...
-
Защо Афганистан си е извоювал не от днес името гробище на империи ? Последни яко насрани от там си тръгнаха точно великите американци . Преди това се изнесоха насрани от Ирак . Още по преди от Виетнам . Това че си икономически и военно силен по никакъв начин не ти гарантира военна победа . В Афганистан икономиката им базирана на наркотиците е от едни 50 години . Преди просто не се търсеха та и това го нямаше . Въпреки това успяха за 10 години да разсипят тотално икономически СССР .Последно редактирано от sek.1; Днес, 09:43.
-
Много едностранно гледаш нещата
Защо Афганистан си е извоювал не от днес името гробище на империи
Последни яко насрани от там си тръгнаха точно великите американци .
Ако се опиташ малко
Преди Американците си тръгнаха Руснаците, преди тях Англичаните
На практика само Немците са приятели на афганистанците
-
Активност за темата
Свий
Тук са 10 потребители онлайн. 5 потребители и 5 гости.
Най-много потребители онлайн 14,445 в 10:11 на 30-01-26.
И не по-малко идиоти.
Коментар