До: Униформа
Иди при директора и предложи да се даде награда екскурзия(примерно до Белоградчик с посещение на Магура и нощувка естествено
) за класа предложил най-готин герб.Проектите да разглежда жури от ученици и учители,както и настоятелството,ако имате такова.
И да не си от печелившите,ще направиш добро впечетление!
В училище бях много зле с дисциплината,но в такива меруприятия бях първи и за това ми се разминаваше
Иди при директора и предложи да се даде награда екскурзия(примерно до Белоградчик с посещение на Магура и нощувка естествено
) за класа предложил най-готин герб.Проектите да разглежда жури от ученици и учители,както и настоятелството,ако имате такова.И да не си от печелившите,ще направиш добро впечетление!
В училище бях много зле с дисциплината,но в такива меруприятия бях първи и за това ми се разминаваше
. Най- важното е, обаче, да се чувстваш добре в тези дрехи. Давам си сметка, че ще мине доста време докато започне униформата да се приема като символ за принадлежност; гордост от училището, в което учиш и т.н. За момента е достатъчно да не се чувстваш неудобно и да нямаш усещането, че те сочат с пръст "...я, глей го па тоя...". Бъди сигурен, че ако те заглеждат по улицата, си е от чиста завист. Е, девойките може и заради нещо друго
Коментар