Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Униформа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Униформа

Иди при директора и предложи да се даде награда екскурзия(примерно до Белоградчик с посещение на Магура и нощувка естествено) за класа предложил най-готин герб.Проектите да разглежда жури от ученици и учители,както и настоятелството,ако имате такова.
    И да не си от печелившите,ще направиш добро впечетление!
    В училище бях много зле с дисциплината,но в такива меруприятия бях първи и за това ми се разминаваше
    Аз съм толерантен!

Коментар

Румба, пуловерите трябва да са при вас. Мисля, че станаха добре. Хм, да, може да се каже, че работя в тази фирма... и се радвам, че ти харесва униформата. Като цяло съм раздвоен по въпроса, дали е по- добре с униформи или без (в чисто дискусионен аспект), иначе от гледна точка на бизнеса, съм твърдо "за" . Най- важното е, обаче, да се чувстваш добре в тези дрехи. Давам си сметка, че ще мине доста време докато започне униформата да се приема като символ за принадлежност; гордост от училището, в което учиш и т.н. За момента е достатъчно да не се чувстваш неудобно и да нямаш усещането, че те сочат с пръст "...я, глей го па тоя...". Бъди сигурен, че ако те заглеждат по улицата, си е от чиста завист. Е, девойките може и заради нещо друго .
      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Унифомата е страхотна, ама най-много ми харесаха чехличките
        Сериозно - аз съм категорично на мнение, че всяко уважаващо себе си училище трябва да има униформа. Както и емблема. Учениците, особенно от по-елитните гимазии са положили доста труд да влязат в тях и би трябвало да се гордеят от това.
        Има и много други предимства - по-спретнато е, няма социално разделение и т.н.

Коментар

От: Униформа

Румбата, на теб дадоха ли ти от новите пуловери и отговаря ли ти номера бе?
          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

От: Униформа

Не съм чувал за нови пуловери. На учениците, които са за първа година са дали все нещо. Ще питам.
            За нас - вече съм последна година и не остана за кога.
            Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X