Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Униформа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Униформа

Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение
    Благодаря на всички за положителните отзиви!
    Понеделник се изумих. Очаквах всички в класа ми да са с ризи и вратовръзки, така и беше. По-интересното бе, че почти всички съученици държаха възпитано, дори и за момент. Онемях!
    Никога не бях си представял подобен момент.
    А колкото до първото вчетлание - добро е. Някои възрастни хорица по улиците всякаш забравя за момент проблемите си и вглеждаха... някак си замечтано. Имаше и хора, които ме поздравиха.
    Това е една много приятна новина.

ПС. Много добре ти стои костюма.
    О899 2б2 1З2

Коментар

Униформата е добра,а сако има ли с бродиран герб на учебното заведение

Коментар

Първоначално публикуван от Peev Преглед на мнение
        Много добре казано.

Румба, последният ти пост..мммм така леко ми се сви гърлото..

Браво, мъжки!

P.S. Изкушавам се да кажа нещо от типа: Всичко ок, ама ако смениш
        кафевите чехли с черни ще е по-добре... Ама е много дебелашки
        хумор. А, казах го

Интересна забележка.
        Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
        Това е една много приятна новина.

ПС. Много добре ти стои костюма.

Благодаря!

Коментар

Ей страхотна е.Със здраве да си я носиш.
          Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от katericata Преглед на мнение
            Униформата е добра,а сако има ли с бродиран герб на учебното заведение
            Сака няма поръчани, но с останалите дрехи се постарахме, колкото мохахме. Пуловерите също стават хубави, другата седмица ще са готови.
            Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Благодаря на всички за положителните отзиви!
              Понеделник се изумих. Очаквах всички в класа ми да са с ризи и вратовръзки, така и беше. По-интересното бе, че почти всички съученици държаха възпитано, дори и за момент. Онемях!
              Никога не бях си представял подобен момент.
              А колкото до първото вчетлание - добро е. Някои възрастни хорица по улиците всякаш забравя за момент проблемите си и вглеждаха... някак си замечтано. Имаше и хора, които ме поздравиха.
              Румба, тая риза е за усмихнати пичове.... Ама и аз бях същия в училище, хем имах и сако...
              Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Браво! Много са все още хората, които възприемат "демокрацията", като нещо лошо.Но това с униформите няма нищо общо с нея.

Коментар

В училището ми въведоха униформи - риза, вратовръзка и пуловер без ръкави (все още не са ни го дали). Панталоните са по избор.
                  Харесва ли ви униформата?

Рубата и пантофите ли бре са във униформата

П,П, униформата ще ви направи еднакви в училище, което е редно да няма такива лигави момченца и момиченца дето се надуват със скъпи парцали , добре ти стои на теб
                  sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Не, не ми харесва униформата.Харесвам шарени и различни хора.

Коментар

Първоначално публикуван от Peev Преглед на мнение

Всичко ок, ама ако смениш
                      кафевите чехли с черни ще е по-добре...
                      Ти па сега черни. Малко си назад с модата. Има едни като заици. Направо ще заспят на униформата
                      Хубава ти е унифората, ама малко зелоно-кафяв камуфлаж да и сложиш, ще е супер И една шапка...
                      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Само едно ми е чудно не мен..Като ходите с костюми на учлище,на абитюренския бал с какво облекло ще сте

Пп.
                        OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Първоначално публикуван от ormr Преглед на мнение
                          Само едно ми е чудно не мен..Като ходите с костюми на учлище,на абитюренския бал с какво облекло ще сте

Пп.
                          С официални костюми. Има голяма разлика

Коментар

Подкрепям униформата!И да ти кожа ,ако си по-иницятивен направи(с благословията на директора естествено)един конкурс в училище за всички ученици да участват с предложения за герб,който да поставите на унифолмота и да стане офцялен!
                            Аз съм толерантен!

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                              Сака няма поръчани, но с останалите дрехи се постарахме, колкото мохахме. Пуловерите също стават хубави, другата седмица ще са готови.

Да не би да работите във фирмата, която ги е произвела?

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                              Румба, тая риза е за усмихнати пичове.... Ама и аз бях същия в училище, хем имах и сако...

Аз така си гледам.
                              Тъй като снимката е в по-малък вариант от оригинала, то и физиономията ми е леко "смачкана". :-)))))

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                              Рубата и пантофите ли бре са във униформата

П,П, униформата ще ви направи еднакви в училище, което е редно да няма такива лигави момченца и момиченца дето се надуват със скъпи парцали , добре ти стои на теб

Не са Юли.
                              Благодаря!

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                              Ти па сега черни. Малко си назад с модата. Има едни като заици. Направо ще заспят на униформата
                              Хубава ти е унифората, ама малко зелоно-кафяв камуфлаж да и сложиш, ще е супер И една шапка...

Като се сетя за някои теми, остава и за моите пантовки да пуснете една!

Първоначално публикуван от ormr Преглед на мнение

Пп.

Нивата ти е отговорил.

Първоначално публикуван от Ивайло Шопски Преглед на мнение
                              Подкрепям униформата!И да ти кожа ,ако си по-иницятивен направи(с благословията на директора естествено)един конкурс в училище за всички ученици да участват с предложения за герб,който да поставите на унифолмота и да стане офцялен!

Честно да си кажа, една част от учениците като излязат от училище и си свалят ризите (то и в самото училище е така), пък какво остава и за някЪФ си герб?

Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Ивайло Шопски Преглед на мнение
                                Ето ти хубав герб

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X